Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να επιστρέψω ενα ηλεκτρικο προϊον που αγοραστηκε χθες.

Εχω την αποδειξη.

Μέχρι ποτε μπορω να το παω πισω για επιστροφή?

Μπορω να ζητησω πίσω τα χρήματα μου ή πρεπει να αγορασω κατι αλλο απο το ιδιο μαγαζι?

Σε περιπτωση που μου πει οτι δεν θελει να το ανταλλαξει ή να μου δωσει πισω τα χρηματα μου τι κανουμε?

Δημοσ.

Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ στο καταστημα που το πηρες να σου λυσουν τις αποριες σου; Καλυτερα ειναι και μετα μας λες τι σου ειπανε.

Δημοσ.

Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ στο καταστημα που το πηρες να σου λυσουν τις αποριες σου; Καλυτερα ειναι και μετα μας λες τι σου ειπανε.

Πηρα και μου λενε οτι μπορουν να την ανταλλαξουν..

Αυτοι μπορουν να λενε οτι θελουν.. ο νομος για τα διακιωματα του πελατη τι λεει δεν ξερω.. και φυσικα που πρεπει να καταφυγω αν μου κανουνε νερα..

Δημοσ.

Αυτο που εχω ειναι συσκευασμενο και κλειστό οπως μου το δώσανε.. δεν το εχω ανοιξει..

και βασικα σκεφτομαι να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις να αγορασω κατι αλλο..

Δημοσ.

Αυτο που εχω ειναι συσκευασμενο και κλειστό οπως μου το δώσανε.. δεν το εχω ανοιξει..

και βασικα σκεφτομαι να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις να αγορασω κατι αλλο..

Από την στιγμή που είναι συσκευασμένο και δεν το άνοιξες, δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να το δεχτούν πίσω.

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι συσκευασμένο και δεν το άνοιξες, δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να το δεχτούν πίσω.

απο το στομα σου και στο αυτι τους.. αλλα θα ηθελα να μου πει και καποιος που εχει κανει τι διαδικασια τα χειροτερα που μπορει να μου τυχουν..

Δημοσ.

Γιατι δε πας να τελειωνεις; Καθομαστε και αναλυουμε.. Πηγαινε και αν σου κανουν νερα οπως λες τοτε ερχεσαι και ψαχνουμε.. 

Δημοσ.

Γιατι δε πας να τελειωνεις; Καθομαστε και αναλυουμε.. Πηγαινε και αν σου κανουν νερα οπως λες τοτε ερχεσαι και ψαχνουμε.. 

Αντε να δουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...