sklirosdiskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Θελω να επιστρέψω ενα ηλεκτρικο προϊον που αγοραστηκε χθες. Εχω την αποδειξη. Μέχρι ποτε μπορω να το παω πισω για επιστροφή? Μπορω να ζητησω πίσω τα χρήματα μου ή πρεπει να αγορασω κατι αλλο απο το ιδιο μαγαζι? Σε περιπτωση που μου πει οτι δεν θελει να το ανταλλαξει ή να μου δωσει πισω τα χρηματα μου τι κανουμε?
cris41 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ στο καταστημα που το πηρες να σου λυσουν τις αποριες σου; Καλυτερα ειναι και μετα μας λες τι σου ειπανε.
sklirosdiskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ στο καταστημα που το πηρες να σου λυσουν τις αποριες σου; Καλυτερα ειναι και μετα μας λες τι σου ειπανε. Πηρα και μου λενε οτι μπορουν να την ανταλλαξουν.. Αυτοι μπορουν να λενε οτι θελουν.. ο νομος για τα διακιωματα του πελατη τι λεει δεν ξερω.. και φυσικα που πρεπει να καταφυγω αν μου κανουνε νερα..
sklirosdiskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που εχω ειναι συσκευασμενο και κλειστό οπως μου το δώσανε.. δεν το εχω ανοιξει.. και βασικα σκεφτομαι να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις να αγορασω κατι αλλο..
gokuthelegend Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που εχω ειναι συσκευασμενο και κλειστό οπως μου το δώσανε.. δεν το εχω ανοιξει.. και βασικα σκεφτομαι να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις να αγορασω κατι αλλο.. Από την στιγμή που είναι συσκευασμένο και δεν το άνοιξες, δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να το δεχτούν πίσω.
sklirosdiskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Από την στιγμή που είναι συσκευασμένο και δεν το άνοιξες, δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να το δεχτούν πίσω. απο το στομα σου και στο αυτι τους.. αλλα θα ηθελα να μου πει και καποιος που εχει κανει τι διαδικασια τα χειροτερα που μπορει να μου τυχουν..
cris41 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δε πας να τελειωνεις; Καθομαστε και αναλυουμε.. Πηγαινε και αν σου κανουν νερα οπως λες τοτε ερχεσαι και ψαχνουμε..
sklirosdiskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δε πας να τελειωνεις; Καθομαστε και αναλυουμε.. Πηγαινε και αν σου κανουν νερα οπως λες τοτε ερχεσαι και ψαχνουμε.. Αντε να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα