Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τι μπορεί να φταίει κ κολλάει το laptop? Όλες τις σελίδες του ίντερνετ τις ανοίγει κ λειτουργούν για λίγο, κ μετά μου λέει ότι δεν ανταποκρίνονται.. Ακόμα κ τον πίνακα ελέγχου του υπολογιστή δεν μπορώ να ανοίξω αμέσως γιατί φορτώνει 5 λεπτά.. Τι μπορώ να κάνω γιατί είμαι άσχετη?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Aρχικα πρεπει να μας πεις τι Hardware (& Software) φοραει το λαπτοπ γιατι αν ειναι 9ετιας για παραδειγμα, 99% θα φταιει αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Aρχικα πρεπει να μας πεις τι Hardware (& Software) φοραει το λαπτοπ γιατι αν ειναι 9ετιας για παραδειγμα, 99% θα φταιει αυτο. Πού μπορώ να το δω αυτό? Το λάπτοπ το έχω γύρω στα 6-7 χρόνια..
Johny Q Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε αυτο.. επισης κανε κι ενα scan για τυχον malware
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχει φάει νταπα ντουπα το λαπτοπ γενικως; Μήπως ο δίσκος του είναι στα τελευταία του. Κατέβασε το HDSentinel και δες την υγεία του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα