Προς το περιεχόμενο

video - audio manager software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

χρειαζομαι ενα προγραμμα που να μπορω να μαζεψω απο ενα φακελο που θα εχω video αρχεια (και audio αν ειναι δυνατον) και να ανοιγει με μια λιστα με οτι video αρχεια βρηκε μεσα

Οταν θα ανοιγει με τα αρχεια, θελω να βλεπω οσες δυνατον πληροφοριες μπορει να μου προσφερει.

ΠΧ ονομα αρχειου, διαρκεια, πληροφοριες εικονας, ηχου, codec που χρησιμοποιει κλπ.

Το προβλημα μου ειναι οτι κατεβασα καποιες ταινιακια,

και καποια απο αυτα ειχαν προβληματικο ηχο η και εικονα.

Θελω λοιπον να ανοιγω με την μια τα αρχεια και να βλεπω αν ειναι σε καλη κατασταση

και ενιοτε να τα τσεκαρω βλέποντας τα σαν preview.

Υπαρχει κατι τετοιο μηπως?

Δημοσ.

και καποια απο αυτα ειχαν προβληματικο ηχο η και εικονα.

Θελω λοιπον να ανοιγω με την μια τα αρχεια και να βλεπω αν ειναι σε καλη κατασταση

και ενιοτε να τα τσεκαρω βλέποντας τα σαν preview.

Πρόγραμμα που να το καταλαβαίνει αυτό δεν υπάρχει,μπορεί να σου δίνει πληροφορίες για τα αρχεία και preview αλλά το αν είναι χαλασμένο ή αν δουλεύει είναι άλλο ζήτημα.

Δημοσ.

Το media info μπορεί να σου δώσει πληροφορίες για οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων.

Αν φορτώσεις το πρόγραμμα και πας Αρχείο->Άνοιγμα->Φάκελος μπορείς να του ορίσεις έναν φάκελο με βίντεο και ήχους και θα σο βγάλει πλήρη αναφορά με το τι βρήκε. Πάτα Προβολή και επέλεξε ένα στυλ που σε βολεύει (π.χ. κείμενο ή html) και μετά Αρχείο->Εξαγωγή και σώσε στην μορφή που σου αρέσει την αναφορά.

Δημοσ.

νομιζω οτι το media info θα με βολεψει.....

κανει αρκετη δουλεια και μαλιστα απο οτι ειδα μπορεις να πας το ποντικι πανω απο το 

αρχειο και να δεις αρκετες πληροφοριες.

ΠΑντως αν υπαρχει καποιος καλυτερος manager video αρχειων θα με ενδιεφερε :)

Ευχαριστω μεχρι στιγμης!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει "manager video", όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς.

Υπάρχουν προγράμματα για καταλογοποίηση και πάρχουν και τα media center. Κανένα δεν κάθεται να ελέγξει κατά πόσο ένα βίντεο είναι σωστό ή όχι. Βλέπουν αν ταιριάζει με τις προδιαγραφές τους και είναι εντάξει το βάζουν στην λίστα. Αν έχει πρόβλημα θα φανεί στην αναπαραγωγή.

Δημοσ.

αυτο που ελεγα ηταν αν υπαρχουν προγραμματα οπως το media info 

που να παρεχει περιπου τις ιδιες πληροφοριες και να κανει καποια καταλογοποιηση.

Δημοσ.

Τα προγράμματα καταλογοποίησης δεν λειτουργούν έτσι. Αυτά αντλούν πληροφορίες για την ταινία από το Internet βάση του τίτλου του αρχείου και αγνοούν εντελώς τα στοιχεία codec κλπ γιατί δεν τα χρειάζονται για την καταλογοποίηση. Τέτοια προγράμματα είναι το all my movies (shareware) καθώς και το δωρεάν ant movie catalog.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...