nikalias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ! ΧΑΘΗΚΕ σήμερα στις 13:30 στο Αιγάλεω στην περιοχή Μπαρουτάδικο, το σκυλάκι της φωτογραφίας. Είναι θηλυκό πιτμπουλ, 11 μηνών και ακούει στο όνομά " Audrey" . Φοράει λουράκι-αλυσίδα με κόκκινη ταυτότητα με το όνομά της. Παρακαλώ όποιος τη βρεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6970115109.(Σημείωση πως ο σκύλος είναι πολύ φιλικός και βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή)
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αχ θα πω την κακια μου καποια στιγμη και θα παρεξηγηθει κοσμος. Μακαρι να βρεθει μονο και μονο επειδη θελει τα φαρμακα του.
opoiosdipote Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Στην κατηγορία internet κάποιος φίλος είχε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες μια ιστοσελίδα για τέτοιες περιπτώσεις. Ψάξε λίγο και θα το βρεις να αναφέρεις εκεί την απώλεια.
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Βγάζω τον σκύλο μου εκεί,εχω δεί και την ανακοίνωση. Θα έχω τον νού μου...
gamanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα. Νομιζω πως σε άλλο σάιτ αναφέρεται ότι εχει Καλαζαρ. Γιατι δεν το αναφέρετε κι εδώ;
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το "ξερω" το σκυλακι απο αλλο φορουμ, ευχομαι να βρεθει γρηγορα. Οσοι μπορειτε κοινοποιηστε στο facebook
filaraki69 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αχ θα πω την κακια μου καποια στιγμη και θα παρεξηγηθει κοσμος. Μακαρι να βρεθει μονο και μονο επειδη θελει τα φαρμακα του.Τι κακία μπορείς βρεις και να πεις γι αυτό το γλυκύτατο ζωντανό;Αλήθεια"
nikalias Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα. Νομιζω πως σε άλλο σάιτ αναφέρεται ότι εχει Καλαζαρ. Γιατι δεν το αναφέρετε κι εδώ; Γράφει ότι βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή . Αν έβαζε καλαζαρ οι περισσότεροι δεν θα καταλάβαιναν τίποτα .
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αχ θα πω την κακια μου καποια στιγμη και θα παρεξηγηθει κοσμος. Μακαρι να βρεθει μονο και μονο επειδη θελει τα φαρμακα του. Προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το ποστ σου.
Antwni Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το ποστ σου. Με ποιο πρόγραμμα?
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Με ποιο πρόγραμμα? HeIsaTroll 2014 pro edition Τωρα στο θεμα μας μακαρι να βρεθει το σκυλακι ειναι κριμα να ειναι μονο του στους δρομους. 2
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τι κακία μπορείς βρεις και να πεις γι αυτό το γλυκύτατο ζωντανό;Αλήθεια" Για το ζωντανό καμία κακία! Ίσα ίσα που τα πάω τα σκυλάκια. Και λέω μακάρι να βρεθεί ειδικά λόγω του καλαζάρ γιατί κινδυνεύει χωρίς τα φάρμακα του. Προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το ποστ σου. Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω τα "αφεντικά" να αμολάν τον σκύλο όξω για βόλτα είτε μόνο του, είτε χωρίς λουρί και μετά να λένε αχ χάθηκε! Ε φίλε δε γίνεται να ξέρεις που, πως και τι ώρα ακριβώς χάθηκε γιατί αυτό δεν είναι εξαφάνιση, είναι: τα θελε ο κώλος μου. Αν δε μπορείς να είσαι υπεύθυνος μη κάνεις καν τον κοπο να μου το παίζεις φιλόζωος και παράλληλα να βάζεις σε κίνδυνο μία ακόμα ψυχή. Δεν μιλάω προσωπικά για αυτόν που έχασε τον συγκεκριμένο σκύλο απλά με αυτά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους αλλά και στο ιντερνετ απο "φιλόζωους" τραβάω τα βυζιά μου. 1
kiaRRa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Eπειδη το σκυλι "Δεν αμολύθηκε λυτο" και επειδη δεν γνωστοποιήθηκαν οι συνθηκες κατω από τις οποιες "δραπετευσε" καλό θα ηταν να μην προτρέχουμε και καταδικάζουμε συλληβδην.... το σκυλι κυνηγήθηκε από αλλο σκυλο και στον πανικό του το εσκασε. 3
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Για το ζωντανό καμία κακία! Ίσα ίσα που τα πάω τα σκυλάκια. Και λέω μακάρι να βρεθεί ειδικά λόγω του καλαζάρ γιατί κινδυνεύει χωρίς τα φάρμακα του. Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω τα "αφεντικά" να αμολάν τον σκύλο όξω για βόλτα είτε μόνο του, είτε χωρίς λουρί και μετά να λένε αχ χάθηκε! Ε φίλε δε γίνεται να ξέρεις που, πως και τι ώρα ακριβώς χάθηκε γιατί αυτό δεν είναι εξαφάνιση, είναι: τα θελε ο κώλος μου. Αν δε μπορείς να είσαι υπεύθυνος μη κάνεις καν τον κοπο να μου το παίζεις φιλόζωος και παράλληλα να βάζεις σε κίνδυνο μία ακόμα ψυχή. Δεν μιλάω προσωπικά για αυτόν που έχασε τον συγκεκριμένο σκύλο απλά με αυτά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους αλλά και στο ιντερνετ απο "φιλόζωους" τραβάω τα βυζιά μου. Δηλαδή ο μόνος λόγος για να χαθεί σκύλος ειναι αμόλυμα χωρίς λουρί? Τι λογική είναι αυτή? Και εισαι και τόσο σίγουρος που κρατιέσαι κιόλας στο δευτερο ποστ για να μην πεις καμια κακία. Να ορίστε, η κοπέλα απο πάνω λέει ότι χάθηκε επειδή κυνηγήθηκε απο άλλο σκύλο. Αθάνατο insomnia. 1
Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ειδα τη φωτογραφια σε μια σταση στο αιγαλεω πριν λιγο συμπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις