Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ! 
ΧΑΘΗΚΕ σήμερα στις 13:30 στο Αιγάλεω στην περιοχή Μπαρουτάδικο, το σκυλάκι της φωτογραφίας. Είναι θηλυκό πιτμπουλ, 11 μηνών και ακούει στο όνομά " Audrey" . Φοράει λουράκι-αλυσίδα με κόκκινη ταυτότητα με το όνομά της. Παρακαλώ όποιος τη βρεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6970115109.
(Σημείωση πως ο σκύλος είναι πολύ φιλικός και βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή)

48292d1394384243-%CF%87%CE%B1%CE%B8%CE%B

Δημοσ.

Αχ θα πω την κακια μου καποια στιγμη και θα παρεξηγηθει κοσμος. Μακαρι να βρεθει μονο και μονο επειδη θελει τα φαρμακα του.

Δημοσ.

Στην κατηγορία internet κάποιος φίλος είχε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες μια ιστοσελίδα για τέτοιες περιπτώσεις. Ψάξε λίγο και θα το βρεις να αναφέρεις εκεί την απώλεια. 

Δημοσ.

Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα.

Νομιζω πως σε άλλο σάιτ αναφέρεται ότι εχει Καλαζαρ.

Γιατι δεν το αναφέρετε κι εδώ;

Δημοσ.

Αχ θα πω την κακια μου καποια στιγμη και θα παρεξηγηθει κοσμος. Μακαρι να βρεθει μονο και μονο επειδη θελει τα φαρμακα του.

Τι κακία μπορείς βρεις και να πεις γι αυτό το γλυκύτατο ζωντανό;Αλήθεια"
Δημοσ.

Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα.

Νομιζω πως σε άλλο σάιτ αναφέρεται ότι εχει Καλαζαρ.

Γιατι δεν το αναφέρετε κι εδώ;

Γράφει ότι βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή . Αν έβαζε καλαζαρ οι περισσότεροι δεν θα καταλάβαιναν τίποτα .

Δημοσ.

Προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το ποστ σου. 

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα?

HeIsaTroll 2014 pro edition :P

Τωρα στο θεμα μας μακαρι να βρεθει το σκυλακι ειναι κριμα να ειναι μονο του στους δρομους.

• Like 2
Δημοσ.

Τι κακία μπορείς βρεις και να πεις γι αυτό το γλυκύτατο ζωντανό;Αλήθεια"

Για το ζωντανό καμία κακία! Ίσα ίσα που τα πάω τα σκυλάκια. Και λέω μακάρι να βρεθεί ειδικά λόγω του καλαζάρ γιατί κινδυνεύει χωρίς τα φάρμακα του.

Προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το ποστ σου. 

Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω τα "αφεντικά" να αμολάν τον σκύλο όξω για βόλτα είτε μόνο του, είτε χωρίς λουρί και μετά να λένε αχ χάθηκε! 

Ε φίλε δε γίνεται να ξέρεις που, πως και τι ώρα ακριβώς χάθηκε γιατί αυτό δεν είναι εξαφάνιση, είναι: τα θελε ο κώλος μου. Αν δε μπορείς να είσαι υπεύθυνος μη κάνεις καν τον κοπο να μου το παίζεις φιλόζωος και παράλληλα να βάζεις σε κίνδυνο μία ακόμα ψυχή. Δεν μιλάω προσωπικά για αυτόν που έχασε τον συγκεκριμένο σκύλο απλά με αυτά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους αλλά και στο ιντερνετ απο "φιλόζωους" τραβάω τα βυζιά μου.

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη το σκυλι "Δεν αμολύθηκε λυτο" και επειδη δεν γνωστοποιήθηκαν οι συνθηκες κατω από τις οποιες "δραπετευσε" καλό θα ηταν να μην προτρέχουμε και καταδικάζουμε συλληβδην....

το σκυλι κυνηγήθηκε από αλλο σκυλο και στον πανικό του το εσκασε.

• Like 3
Δημοσ.

Για το ζωντανό καμία κακία! Ίσα ίσα που τα πάω τα σκυλάκια. Και λέω μακάρι να βρεθεί ειδικά λόγω του καλαζάρ γιατί κινδυνεύει χωρίς τα φάρμακα του.

Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω τα "αφεντικά" να αμολάν τον σκύλο όξω για βόλτα είτε μόνο του, είτε χωρίς λουρί και μετά να λένε αχ χάθηκε! 

Ε φίλε δε γίνεται να ξέρεις που, πως και τι ώρα ακριβώς χάθηκε γιατί αυτό δεν είναι εξαφάνιση, είναι: τα θελε ο κώλος μου. Αν δε μπορείς να είσαι υπεύθυνος μη κάνεις καν τον κοπο να μου το παίζεις φιλόζωος και παράλληλα να βάζεις σε κίνδυνο μία ακόμα ψυχή. Δεν μιλάω προσωπικά για αυτόν που έχασε τον συγκεκριμένο σκύλο απλά με αυτά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους αλλά και στο ιντερνετ απο "φιλόζωους" τραβάω τα βυζιά μου.

Δηλαδή ο μόνος λόγος για να χαθεί σκύλος ειναι αμόλυμα χωρίς λουρί? Τι λογική είναι αυτή? Και εισαι και τόσο σίγουρος που κρατιέσαι κιόλας στο δευτερο ποστ για να μην πεις καμια κακία.

Να ορίστε, η κοπέλα απο πάνω λέει ότι χάθηκε επειδή κυνηγήθηκε απο άλλο σκύλο. 

Αθάνατο insomnia.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...