chaosmaster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Όχι αθάνατο insomnia. Αθάνατη Ελληνική βλακεία να λες.. Μακάρι να βρεθεί
mphxths Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Eπειδη το σκυλι "Δεν αμολύθηκε λυτο" και επειδη δεν γνωστοποιήθηκαν οι συνθηκες κατω από τις οποιες "δραπετευσε" καλό θα ηταν να μην προτρέχουμε και καταδικάζουμε συλληβδην.... το σκυλι κυνηγήθηκε από αλλο σκυλο και στον πανικό του το εσκασε. και στο δικο μου προχτες (πιντσερ) του την επεσε ενα μεγαλο και εσκουζε και χοροπηδουσε απο την τρομαρα του ολογυρα...ουπς...δεν πηγε πουθενα ....το χα με λουρι !! τεσπα ας βρεθει και τα αλλα ειναι λεπτομερειες...
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν λοιπον ολοι τα ειχαν δεμενα πως θα φευγανε με το κυνηγητο; τεσπα ακρη δε θα βγει. Καποιο σκυλι ηταν λυμμενο οπως και να το κανεις.
nikalias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ο σκύλος βρέθηκε , μπορείτε να κλείσετε το θέμα . 1
filaraki69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Λεπτομέρειες που και πως. Καλώς το δέχτηκες!
nikalias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν είναι δικός μου ο σκύλος οπότε δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες .
filaraki69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πολύ μυστήριο αδερφέ,ελπίζω να μην είναι "αγωνιστικό" το σκυλάκι.
Ison_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν είναι δικός μου ο σκύλος οπότε δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες . Σε τι κατάσταση και σε ποιο σημείο βρέθηκε δε νομίζω ότι έχουν να κάνουν με τον ιδιοκτήτη, αλλά με σένα που το έψαχνες. Αν μη τι άλλο, από τη στιγμή που ζητάς βοήθεια από ένα forum, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μοιραστείς μαζί μας αυτό το αίσιο τέλος. 1
nikalias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες , απλά είδα ότι βρέθηκε . Επίσης , ήταν πρακτικά αδύνατο να ψάχνω το σκυλί στην Αθήνα μιας και είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά . Πήρα την πρωτοβουλία δημιουργήσω το θέμα μετά από ερώτηση στην ιδιοκτήτρια . Τέλος , απαξιώ να μπω σε ηλεκτρονικό διάλογο με τύπους σαν τον filaraki69 για πολλούς και διάφορους λόγους .
filaraki69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες , απλά είδα ότι βρέθηκε . Επίσης , ήταν πρακτικά αδύνατο να ψάχνω το σκυλί στην Αθήνα μιας και είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά . Πήρα την πρωτοβουλία δημιουργήσω το θέμα μετά από ερώτηση στην ιδιοκτήτρια . Τέλος , απαξιώ να μπω σε ηλεκτρονικό διάλογο με τύπους σαν τον filaraki69 για πολλούς και διάφορους λόγους . Στο άλλο νήμα εκθειάζεται επαρκώς η αντρική σούφρα,εδώ λέμε για το πόσο αγαπάμε τα ζώα. ΔΕΝ έχεις να φοβηθείς κάτι από μένα,δεν ψαρεύω τεκνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις