Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ δεν ανταλλαζουμε βερες στον πολιτικο γαμο; Μπορει να γινει καποια ημερα πριν το γαμο, σε συναντηση των δυο οικογενειων; Ή τις φοραμε οποτε γουσταρουμε; :S :S :S

Για να καταλαβαιτε οι βερες κοστιζουν 980 ευρω και το δαχτυλιδι κοντα στα 1600.. Συνολο 2600, αλλα επειδη ειναι γνωστος των πεθερικων μπορει να τα αφησει κατω απο 2000. Το θεμα ειναι εαν αξιζουν ρε γμτ τα λεφτα..

Δημοσ.

Δλδ δεν ανταλλαζουμε βερες στον πολιτικο γαμο; Μπορει να γινει καποια ημερα πριν το γαμο, σε συναντηση των δυο οικογενειων; Ή τις φοραμε οποτε γουσταρουμε; :S :S :S

Για να καταλαβαιτε οι βερες κοστιζουν 980 ευρω και το δαχτυλιδι κοντα στα 1600.. Συνολο 2600, αλλα επειδη ειναι γνωστος των πεθερικων μπορει να τα αφησει κατω απο 2000. Το θεμα ειναι εαν αξιζουν ρε γμτ τα λεφτα..

αν πιάνει 4g και wifi ναι !

πλάκα με κάνεις brah ? αυτό εσύ το ξέρεις ! για εμένα δεν αξίζει να τα σκάσεις τόσο χοντρά για κάτι που δεν έχει κάποια λειτουργικότητα στην μετέπειτα ζωή σου, μπορείς να βρεις κάτι όμορφο κ ποιο οικονομικό κ έτσι τα λεφτά να τα χρησιμοποιήσεις για κάτι ποιο χρήσιμο (να πληρώσεις κανα νεο φόρο  ) 

αλλα το θέμα ειναι πάντα ποσα ειναι αυτά τα λεφτά για εσένα κ όχι για εμάς , για εσένα μπορεί να ειναι ο μισθός του μήνα για εμάς μπορεί να ειναι το εισόδημα μας, οπότε οι απαντήσεις που θα πάρεις θα ειναι κ ανάλογες.

Α , Βιος ανθόσπαρτος brah ! B)

Δημοσ.

Για πόσα διαμάντια μιλάμε;

Δημοσ.

Στα 1600 δεν είναι διαμάντια,ουτε καν διαμάντι.

Πάρε 2 βέρες φτηνές άνθρωπε μου,λίγο καταπιεσμενος μου φαίνεσαι

Δημοσ.

Το θεμα ειναι εαν αξιζουν ρε γμτ τα λεφτα..

Στο είπαν όλοι πως από καθαρά πρακτικής άποψη, τα λεφτά δεν αξίζουν με τίποτα.

Από άλλου είδους άποψη ο μόνος που ξέρει αν αξίζουν είναι η μέλλουσα γυναίκα σου. Γιατί α) εφόσον εσύ ακόμα αναρωτιέσαι πάει να πει πως για σένα δεν αξίζει, ας μη το κουράζουμε και β) στα πεθερικά σας δεν πέφτει λόγος (αν αρχίσουν από τώρα να υπαγορεύουν τι θα κάνετε game over).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στα 1600 δεν είναι διαμάντια,ουτε καν διαμάντι.

Πάρε 2 βέρες φτηνές άνθρωπε μου,λίγο καταπιεσμενος μου φαίνεσαι

Οχι ρε συ γιατι, υπαρχουν καλα μονοπετρα σε αυτην την τιμη αναλογα βέβαια και το πόσο μέταλλο εχει. Παντως ειναι decent. Περα απο αυτο, Luxx μπορεις να βρεις χαλαρα φθηνότερες βερες σε χρυσο 18 καρατιων. Βασικα σε αυτην την τιμή ελπίζω να είναι μεγαλες και βαριες και οχι τιποτα λεπτοκαμωμενες. Ή/και καλλιτεχνικες..
Δημοσ.

Advice πάρτε λευκό χρυσό-πλατίνα. Ο χρυσός χρυσός πολλές φορές μπορεί να ναι άσχημος στο μάτι..

Stormrain οι λεπτοκαμωμένες δεν είναι που είναι πιο ακριβές;

• Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται. Ειτε θα πληρωσεις το καλλιτεχνικό/χειροποίητο της υποθεσης, είτε το βαρος μετάλλου, ειτε και τα δυο. Βασικα ο καθενας πουλαει οσο θελει πρακτικά, αλλα γενικα ισχύει το παραπάνω.

Δημοσ.

Πάντως η μάνα μου που πήρε για την ίδια βέρα 1500 ευρώ,ήταν "σειρέ" δλδ λευκόχρυσο δαχτυλίδι με μπριγιάν.

Λογικά,2 απλές βέρες είναι πολύ οικονομικότερες!

Να κάνετε ότι σας εκφράζει και βίο ανθόσπαρτο! :)

Δημοσ.

Τι τιμές ειναι αυτές..... Ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα Ελλάδα , για τις βέρες, λευκοχρυσος, πλήρωσα 240 και για το δαχτυλιδι , που της το πήρα μετα απο 2 χρόνια στην επέτειο μας ,πριν λίγες μέρες έδωσα 280 μπριγιαν με 2 διαμαντακια

Για τον TS,φίλε μου σημασία έχει να είστε ευτυχισμένοι και μην δίνετε αξία σε υλικά αγαθά ....

Δημοσ.

Τι τιμές ειναι αυτές..... Ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα Ελλάδα , για τις βέρες, λευκοχρυσος, πλήρωσα 240 και για το δαχτυλιδι , που της το πήρα μετα απο 2 χρόνια στην επέτειο μας ,πριν λίγες μέρες έδωσα 280 μπριγιαν με 2 διαμαντακια

Για τον TS,φίλε μου σημασία έχει να είστε ευτυχισμένοι και μην δίνετε αξία σε υλικά αγαθά ....

Για ποιά χώρα μιλάμε; Γιατί οκ το χιλιάρικο είναι υπερβολικό αλλά και για 2 βέρες 240 δεν είναι κάπως λίγο? :/ 

Δημοσ.

Εννοείται όμως ότι δεν μιλάμε για αυθεντικά διαμάντια, αλλά ανθρώπινης παραγωγής.

Δημοσ.

Για ποιά χώρα μιλάμε; Γιατί οκ το χιλιάρικο είναι υπερβολικό αλλά και για 2 βέρες 240 δεν είναι κάπως λίγο? :/

Bratislava - Slovakia

Όχι δεν ειναι λίγο για εδώ.

Φαντάσου πως με 3000 ευρώ αγόρασα το γαμπριατικο κουστούμι εγώ και το νυφικό η γυναίκα μου τις βέρες νοίκιασα αίθουσα στο παλάτι τις πόλης για τον γαμο( πολιτικός ) έφερα 4 άτομα απο Ελλάδα με όλα τα έξοδα σε μένα ( ξενοδοχείο, αεροπορικά, φαγητό για 3 μέρες, και έκανα το γλέντι σε 20 άτομα.

Εννοείται όμως ότι δεν μιλάμε για αυθεντικά διαμάντια, αλλά ανθρώπινης παραγωγής.

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...