Luxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σκεφτομαστε μαζι με την κοπελα μου να κανουμε πολιτικο γαμο απευθειας. Πρωτη ερωτηση ειναι, εαν χρειαζεται το δαχτυλιδι ή μπορει να αγοραστει μετεπειτα ( σε θρησκευτικο γαμο ή επετειο ) ή και καθολου. Δευτερη ερωτηση, ποια ειναι η λογικη τιμη που πρεπει να εχουν οι βερες; Αυτες μενουν για μια ζωη; Επισης διαφοροι φιλοι λενε οτι τις βερες/δαχτυλιδι τα αγοραζουν οι γονεις του αντρα, και το δωρο ( ρολοϊ ή κατι αλλο ) το αγοραζουν οι γονεις τις κοπελας. Τι ισχυει;
mikelamar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει λογική στη τιμη! Εχω ακούσει και δει βέρες με 500€ με 1500€ και με 15.000€ Εξαρτάται τι θες. Χρυσό κλασσικό, λευκόχρυσο , με διακόσμηση. Παγαινε και δείτε τι σας αρέσει κι αν σας παιρνει οικονομικά καλώς αν οχι...υπομονή. Τι σε νοιάζει τι λένε αφού δε κανεις θρησκευτικό! Τι τις θες τις παραδόσεις κτλ. Sent from my iPhone using Insomnia
Luxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στον πολιτικο δεν χρειαζονται βερες και δαχτυλιδι; Εχω μπερδευτει.. Και κατι ακομα, μενω Αθηνα προσωρινα για αλλα 3,4 χρονια. Μετα θα παω Θεσσαλονικη. Θα εχω θεμα εαν κανω τον γαμω στην Αθηνα; Διαβαζω οτι με αιτηση μπορω να κανω τον γαμο και σε διαφορετικο δημο στην Αθηνα, απο αυτον στον οποιο κατοικω. Ισχυει; Εαν ναι, ξερετε καποιον δημο που να εχει ομορφο δημαρχειο ή κατι το ιδιαιτερο γενικα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στον πολιτικο δεν χρειαζονται βερες και δαχτυλιδι; Εχω μπερδευτει.. Και κατι ακομα, μενω Αθηνα προσωρινα για αλλα 3,4 χρονια. Μετα θα παω Θεσσαλονικη. Θα εχω θεμα εαν κανω τον γαμω στην Αθηνα; Διαβαζω οτι με αιτηση μπορω να κανω τον γαμο και σε διαφορετικο δημο στην Αθηνα, απο αυτον στον οποιο κατοικω. Ισχυει; Εαν ναι, ξερετε καποιον δημο που να εχει ομορφο δημαρχειο ή κατι το ιδιαιτερο γενικα; 1. Στον πολιτικό δεν χρειάζεται τίποτα, ούτε βέρες ούτε δαχτυλίδι ούτε κορόνα ούτε τίποτα. Το δε δαχτυλίδι (ανεξάρτητα αν το αγοράσει ο γαμπρός, η νύφη, οι γονείς ή ο κουμπάρος) είναι το ΠΙΟ ΠΕΡΙΤΤΟ έξοδο. Καλύτερα να κρατήσετε τα λεφτά να πάρετε αυτοκίνητο (γιατί υπάρχουν και κάτι δαχτυλίδια των 4 και 5 χιλιάδων). 2. Δεν έχει σημασία πού θα κάνεις τον γάμο και πού θα μείνεις μετά. Αλίμονο εάν σε κάθε μετακόμιση, έπαυε να ισχύει ο γάμος. 3. Τον γάμο σου τον κάνεις σε όποιο δημαρχείο θέλεις. Πρόσφατα, φίλος έκανε τον γάμο του στα Βριλήσσια ενώ μένει Χαλκίδα. 3
Antwni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Θα εχω θεμα εαν κανω τον γαμω στην Αθηνα; Το κάνεις όπου θες, δεν υπάρχει πρόβλημα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στον πολιτικο δεν χρειαζονται βερες και δαχτυλιδι; Εχω μπερδευτει.. Και κατι ακομα, μενω Αθηνα προσωρινα για αλλα 3,4 χρονια. Μετα θα παω Θεσσαλονικη. Θα εχω θεμα εαν κανω τον γαμω στην Αθηνα; Διαβαζω οτι με αιτηση μπορω να κανω τον γαμο και σε διαφορετικο δημο στην Αθηνα, απο αυτον στον οποιο κατοικω. Ισχυει; Εαν ναι, ξερετε καποιον δημο που να εχει ομορφο δημαρχειο ή κατι το ιδιαιτερο γενικα; Νομίζω πως πρέπει να είσαι δημότης στο Δήμο που πρόκειται να γίνει ο γάμος. Πριν λίγους μήνες είχα πάει σε πολιτικό γάμο στη Νέα Ιωνία.Είναι σε ένα μικρό παρκάκι με λουλούδια και δέντρα και ο γάμος έγινε έξω.Όμορφος χώρος. Επίσης για βέρες κοντά στα 400 ευρώ πλήεωσε ένας φίλος μου σχετικά πρόσφατα.Δεν ξέρω το υλικό, μα άμα θες τον ρωτάω και σου λέω.
tsifotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Και κατι ακομα, μενω Αθηνα προσωρινα για αλλα 3,4 χρονια. Μετα θα παω Θεσσαλονικη. Θα εχω θεμα εαν κανω τον γαμω στην Αθηνα; Εαν σε ρουφιανέψουν, ναι! σορρυ, δεν κρατηθηκα Σοβαρά, εύχομαι τα καλύτερα 9
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Νομίζω πως πρέπει να είσαι δημότης στο Δήμο που πρόκειται να γίνει ο γάμος. [...] Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να πας είτε στο Δημαρχείο όπου ανήκει ο ένας εκ των δύο μελλοντικών συζύγων είτε στο Δημαρχείο του Δήμου στον οποίο δηλώσεις υπεύθυνα ότι θα διαμείνεις μετά το γάμο.
dimitris74 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 τις βέρες τις φτιάχνουν δυο τρείς εταιρείες. αν κάνεις βόλτα απο κοσμηματοπωλεία θα δεις ότι έχουν τα ίδια σχέδια σε μεγάλη απόκλιση τιμών. τις δικές μου τις ειχα βρεί απο 400 έως 800 το ζευγάρι. στα δημαρχεία παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς. το 11 που παντρεύτηκα δεν είχαν πρόβλημα σε παντρέψουν αλλά ο κάθε δήμος ζήταγε διαφορετικά ποσά. πχ στον δήμο αθήνας ήταν για δημότες 50 για μή δημότες 100
Sorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Βασικά, πρακτικά μπορείς να παντρευτείς σε όποιο δήμο θέλεις. Ένας φίλος μου παντρεύτηκε στο Ναύπλιο όταν ούτε αυτός, ούτε η γυναίκα του έχει σχέση με αυτό. Βέρες, πήρα εγώ πριν 3 χρόνια, με 200€, λευκόχρυσο και είναι μια χαρά. Απο την άλλη, το δαχτυλίδι, το θεωρώ τρελά περιττό έξοδο όπως είπε και ο Paredwse. H μάνα μου φαγώθηκε να πάρει στη γυναίκα μου! Όσο και να την παρακάλαγα, να μην το πάρει ώστε τα λεφτά να τα χαρούμε κάπου αλλού, ήταν ανένδοτη. Ε τελικά, το πήρε, το φόρεσε η σύζυγος στο γάμο, και μετά μην το ξαναείδατε.... Χαμένα λεφτά! 1
nomisteraki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καθολου χαμενα λεφτα. τα χρυσαφικα στον πολεμο ειναι μεγαλο ατου γιαυτον που εχει και μπορει να τα κανει trade
Backpacker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καθολου χαμενα λεφτα. τα χρυσαφικα στον πολεμο ειναι μεγαλο ατου γιαυτον που εχει και μπορει να τα κανει trade Ακριβώς ότι σκέφτεται ο καθένας ετοιμάζοντας τον γάμο του... 7
Valerie_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Σκεφτομαστε μαζι με την κοπελα μου να κανουμε πολιτικο γαμο απευθειας. Πρωτη ερωτηση ειναι, εαν χρειαζεται το δαχτυλιδι ή μπορει να αγοραστει μετεπειτα ( σε θρησκευτικο γαμο ή επετειο ) ή και καθολου. Δευτερη ερωτηση, ποια ειναι η λογικη τιμη που πρεπει να εχουν οι βερες; Αυτες μενουν για μια ζωη; Επισης διαφοροι φιλοι λενε οτι τις βερες/δαχτυλιδι τα αγοραζουν οι γονεις του αντρα, και το δωρο ( ρολοϊ ή κατι αλλο ) το αγοραζουν οι γονεις τις κοπελας. Τι ισχυει; Αυτά περί δαχτυλιδιού και το τι αγοράζουν οι γονείς του γαμπρού και τι της νύφης είναι στερεότυπα χαζά που κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεραστούν (επιτέλους) Οι βέρες δεν έχουν κάποια λογική τιμή κάνεις έρευνα αγοράς και ανάλογα με την τσέπη σου αποφασίζεις. κι επειδή μένουν για μια ζωή καλύτερα να μην πάρετε με περίτεχνα σχέδια γιατί αυτά μόδες είναι και γυρίζουν. κάτι απλό και λιτό και είστε μια χαρά. α επίσης αν δεν θέλετε να έχετε ιστορίες του στυλ,εμείς πήραμε πιο ακριβές βέρες από το ρολόι που πήρατε εσείς στην κόρη μας,καλύτερα μην τους μπλέξετε,ας σας δώσουν όσα λεφτά μπορούν και νομίζουν να φτιάξετε τη ζωή σας σιγά σιγά. 2
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καθολου χαμενα λεφτα. τα χρυσαφικα στον πολεμο ειναι μεγαλο ατου γιαυτον που εχει και μπορει να τα κανει trade καθε ποτε πας σε συναγωγη? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα