Προς το περιεχόμενο

Razer Blade. Ανανεώθηκε με οθόνη 3200 x 1800 pixels και Nvidia GeForce 870M


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... έρωτας με την πρώτη ματιά...

Ακριβώς αυτό. Εκπλήσσονται όλοι με την τιμή τη στιγμή που το laptop του χιλιάρικου έχει στην καλύτερη περίπτωση κανα γιωτά επεξεργαστή i3-i5, μια μίζερη GT740M (τα περισσότερα έχουν HD4000) και ανάλυση συνήθως κάτω του 1080. 

Το πιο άσχημο όμως είναι οι χαρακτηρισμοί περί "μαρκετινίστικου κόλπου" από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από hardware, για ένα προϊόν που σίγουρα δεν απευθύνεται σε αυτούς.

Μην τους χαλάω όμως τη ζαχαρένια: κορόιδα όσοι παίρνουν Razer/Alienware, τους κλέβουν τα λεφτά, τίμια επιλογή είναι το Turbo-X του 500άρικου.

 

YΓ. Εννοείται πως αν μου περισσεύανε θα το αγόραζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

προσωπικά θα περίμενα review πρώτα, γιατί όπως και να το κάνουμε κρατάω μια πισινή για το τι θερμοκρασίες θα ανεβάζει εξαιτίας του πάχους του...

 

όπως επίσης θα ενημερωνόμουν για το τι support/εγγύηση έχει στην Ελλάδα η Razer...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Μην τους χαλάω όμως τη ζαχαρένια: κορόιδα όσοι παίρνουν Razer/Alienware, τους κλέβουν τα λεφτά, τίμια επιλογή είναι το Turbo-X του 500άρικου.

 

 

Καλά το ότι είναι κορόιδα όσοι πέρνουν Razer+Alienware είναι γνωστό. Πληρώνεις φιδάκι και εξωγηίνο πολύ παραπάνω απ ότι αξηζει. Υπάρχουν gaming λύσεις ισάξιες με πολύ λιγότερα. 

 

Τώρα αυτό που προσπαθεί να κάνει το Blade είναι να έχει σχήμα golf,να τρέχει λιγο σαν Ferrari και να καβαλάει τα κατσάβραχα σαν Hummer....Αν ποτέ έβγαινε τέτοιο αμάξι θα ήταν ένα τερατούργημα και θα κανε κανένα μύριο...

 

Οπότε δικαιολογημένα θα σου έλεγε ο άλλος "Με τόσα παίρνω ενα Hummer για να πουλάω μούρη στην Αράχωβα + μαζί με το εξοχικό, παίρνω μια Ferrari κάμπριο να κάνω μόστρα στην παραλιακή και έχω και το Golfaki για να τις καθημερινές δουλείες"

 

Προσπαθεί να συνδιάσει τα πάντα και καταντάει με ένα τερατουργημα που τα κάνει αρκετά μέτρια έτσι ώστε να μην αξήζει την κοστολόγησή του...

 

1. Έχει 4K οθόνη αλλα σε 14 ιντσούλες (λογική-blade) 1-0

2. Έχει highspecs αλλά με τόσα μπορείς να έχει πολλαπλάσιες αποδώσεις (λογική-blade) 2-0

3.Και ενώ είναι μέχρι στιγμής mehh λόγο του τι σου προσφαίρεται με τόσα λεφτα, μέσα σ΄ όλα είναι και λάπτοπ...δυσκίνητο...με μικρή διάρκεια... Νομιζω το βλέπεις το χατ τρικ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...