Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω δεν αγοραζω κατι απλα φοραω κανα lipsmacker ή κανα ligloss ετσι μενουν ενυδατομενα και δεν τα δαγκωνω.αλλα αμα ξεχαστω και δεν βαλω για μια μερα γινεται σφαγη.

τριχες κατσαρες ενυδατωση το λιπ γκλος αλλα επειδη ειναι πικρο δεν σου παει να το φας. αυτα που προτεινω παραπανω ειναι τσεκαρισμενα δοκιμασμενα προσωπικα. θελω 1-2 στικς τον μηνα σε γενικες γραμμες (εχω αρρωστια το ξερω δεν μπορω να βγω απο το σπιτι χωρις λιποζαν στην τσεπη). εχω δοκιμασει απειρες μαρκες και απειρα λιποζαν απο την καθε μαρκα. αυτα τα 4 που προτεινω ειναι το αποσταγμα μιας ερευνας ετων.

Δημοσ.

αμα εχει γευση με σταματαει.αμα εχει χρωμα σκεφτομαι οτι θα γινουν κωλος τα δοντια.γενικα ειναι να βρει ο καθενας αυτο που τον σταματαει.παλια ειχα ενα yves rocher δεν ειναι κακο...χμμ μπορει να το ξαναπαρω.

ετσι και η κοπελα που λεει ο op μπορει να παρει το πικρα μανο αλλα αμα δεν λυσει αυτο που τη καιει δεν θα εχει κανει κατι.εχω ακουσει και ατομα που τρωνε πανω απο το πικρο..

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος έχει αυτή τη συνήθεια εδώ και 10+ χρόνια και όλον αυτόν τον καιρό τα νύχια του είναι το 1/3 του κανονικού μήκους και παραμορφωμένα. Δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Έχει δοκιμάσει κάτι μανό με πικρή γεύση. Στην αρχή του φαινόταν σαν το πιο πικρό πράμα που χει δοκιμάσει ποτέ και ήταν απόλυτα αηδιαστικό. Ε, μετά το συνήθισε και του άρεσε κιόλας.

Δημοσ.

Ειχα αυτη τη συνηθεια σχεδον απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Τα τελευταια χρονια δεν τα τρωω πλεον, αλλα η συνηθεια των δακτυλων στο στομα δεν κοπηκε με αποτελεσμα να ειναι μονιμα μαλακο το δερμα, και οι ακρες απο τα νυχια και να σπανε ευκολα. Το χειροτερο μου ειναι να τραβαω τις παρανυχιδες οποτε να πρηζεται το δαχτυλο στο πλαι (και το κανω και τελειως ασυναισθητα γαμωτο) :(

Δημοσ.

Παλιά τα έτρωγα κι εγώ. Δοκιμάστε να τα σκαλίζετε με τα άλλα δάχτυλα, έτσι ξέκοψα απ'αυτήν την μ4λ4κία.

Δημοσ.

εχω ακουσει και το αλλο, οτι ειναι εκδηλωση αυτοκαταστροφικης τασης (ηπια προφανως)

Είναι, στο επιβεβαιώνω :/

Δημοσ.

Η γυναίκα μου το κάνει αυτό. Τουλάχιστον, τα κάνει έτσι που απλά είναι σαν να τα έχει κόψει με τον νυχοκόπτη.

Τα κάνει ξεκάθαρα όταν έχει άγχος. Όταν πιέζεται στην δουλειά, δεν μένει τίποτα στα χέρια της.

Το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές, και πλέον δεν τα πειράζει εκτός και ανχωθεί πολύ σε καμιά φάση.

Δημοσ.

Μ' αρεσει μετα που λενε καλα κοψτο αυτο τσιγαρο, σιγα το πραμα. Αμα ειναι τοσο δυσκολο να κοψεις την ονυχοφαγια φαντασου μια καθημερινη συνηθεια ετων η οποια περιεχει και νικοτινη!!

Μην τα τρωτε παντως, μιλαμε ειναι τελειως αντιαισθητικο. Βαλε μια καμερα να σε τραβαει βιντεο οταν θα βλεπεις τιβι και θα ξεσκιζεσαι στα νυχοπασατεμπο και μετα δες το τι χαλια φαινεσε μηπως και την δεις αλλιως.

Δημοσ.

ετρωγα και εγω τα νυχια+το δερμα απο το γυμνασιο μεχρι που τελειωσα το λυκειο ε τοτε πηρα την αποφαση να σταματησω αυτην την αηδιαστικη μαλακια και μεχρι σημερα μετα απο ~5 χρονια δεν εχω βαλει ουτε μια φορα τα νυχια μου στο στομα

• Like 1
Δημοσ.

ετρωγα και εγω τα νυχια+το δερμα απο το γυμνασιο μεχρι που τελειωσα το λυκειο

Εδώ δεν μιλάμε πλέον για ονυχοφαγία, αλλά για κανιβαλισμό!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...