Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πηρα ενα μνμ απο τον αριθμό +905428881904 με το μνμ οτι και καλα ειμαι μια κοπέλα και σε ειδα και θελω να βγούμε κτλ. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει και αν εχει έρθει ανάλογο μνμ ή γενικα καποιο μνμ απο αυτον τον αριθμό? Γτ μ φαίνεται πολυ περίεργος. Και παρομοιο μνμ εχουν παρει και αλλα ατομα γνωστοι μου, φιλοι μου. Και μαλιστα κοριτσια που το μνμ να μιλαει για ενδιαφερομενο κοριτσι. Παιζει καμια λαμογια απο κανεναν?

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πολλοί έχουν πάρει τέτοιο και είναι γνωστή λαμογιά. Δεν θυμάμαι βέβαια τι ακριβώς έκαναν, ίσως με χρεώσεις αν απαντήσεις.

Σβήνεις το μύνημα και ξεχνάς ότι υπήρξε

Δημοσ.

Δεν σε πιστεύω, πήρες μήνυμα από τηλέφωνο 090 (γνωστά και ως hot lines, ροζ γραμμές κλπ) για το ότι μια κοπέλα σε σκέφτεται και σε ποθεί και ρωτάς εδώ τι παίζει; πάρε ορέ ένα τηλέφωνο να βοηθήσεις την κοπέλα πριν πάθει τίποτα 40 λεπτά τα 3 δευτερόλεπτα κοστίζει μόνο. Άντε μην το έχεις κρίμα στο λαιμό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Παλιό κόλπο.Μια με μια μελαχρινή που σε είδε στο βαρ,μια με μια κοπέλα που σε είδε στο πάρτι της Μαρίας,υπάρχει πολλά χρόνια ετούτη η κομπίνα.

Δημοσ.

Στην καλύτερη να καταλήξεις σε μπανιέρα γεμάτη παγάκια. 

Στην χειρότερη να πάθεις ότι και η κόρη του Λίαμ Νίσον στο Taken

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις τι παιζει και αν εχει έρθει ανάλογο μνμ ή γενικα καποιο μνμ απο αυτον τον αριθμό? Γτ μ φαίνεται πολυ περίεργος.

Έλα ρε γάτα! :P

• Like 4
Δημοσ.

<p>Παλιό κόλπο.Μια με μια μελαχρινή που σε είδε στο βαρ,μια με μια κοπέλα που σε είδε στο πάρτι της Μαρίας,υπάρχει πολλά χρόνια ετούτη η κομπίνα.</p>

Και τι κάνει? Ήρθε τέτοιο μήνυμα στον αδελφό μου και απάντησε με sms

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν σε πιστεύω, πήρες μήνυμα από τηλέφωνο 090 (γνωστά και ως hot lines, ροζ γραμμές κλπ) για το ότι μια κοπέλα σε σκέφτεται και σε ποθεί και ρωτάς εδώ τι παίζει; πάρε ορέ ένα τηλέφωνο να βοηθήσεις την κοπέλα πριν πάθει τίποτα 40 λεπτά τα 3 δευτερόλεπτα κοστίζει μόνο. Άντε μην το έχεις κρίμα στο λαιμό σου.

+90 είναι Τουρκία ... μη με συκοφαντείτε ..

Δημοσ.

Και μένα μου ήρθε ένα πριν μια βδομάδα από τον ίδιο αριθμό και μου έδωσε και το τηλέφωνό της η "κοπέλα"!  :-D  

Έκανα αναζήτηση τον αριθμό και μου έβγαλε αγγελιές "ψάχνω ζευγάρι", "ψάχνω "άντρες που ξέρουν τι θέλει μια γυναίκα" και άλλα τέτοια.

Να το πάρω κάνα τηλέφωνο το κορίτσι μωρέ, κρίμα είναι!

Δημοσ.

Πολλοί έχουν πάρει τέτοιο και είναι γνωστή λαμογιά. Δεν θυμάμαι βέβαια τι ακριβώς έκαναν, ίσως με χρεώσεις αν απαντήσεις.

Σβήνεις το μύνημα και ξεχνάς ότι υπήρξε

Αυτο νομιζω γινοταν με κληση.

Σου καναν αναπαντητη και αμα καλουσες σε ταραζε η χρεωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...