Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γιατι να μην υπαρχει μια πτηση,για καπνιστες?

Επειδη ειναι θεμα εταιριων παραλληλα με τις χωρες που δραστηριοποιουνται. Αν η χωρα που κινειται το αεροπλανο το επιτρεπει, και η εταιρια δεν εχει προβλημα, μια χαρα σου το επιτρεπει αν θελει.

Ειναι καθαρα θεμα προσφορας και ζητησης. Οι εταιριες δε σταματησαν παγκοσμιως μαχαιρι σε μια οδηγια που εβγαλε η αμερικη το '70, περασαν πολλα χρονια και σταδιακα οι ιδιες οι εταιριες το απαγορευαν, γιατι ειδαν οτι αεροπλανα φουλ καπνιστων ειχαν λιγοτερο κοσμο.

• Moderators
Δημοσ.

ειναι γκρινια το οτι εγω πχ που ειμαι αθλητης θελω οταν θα ειμαι σε ενα κλειστο χωρο πχ αεροπλανο στην περιπτωση μας να αναπνεω οσο μπορω καθαρο αερα και να μην αναπνεω τον καρκινο που παραγουν οι αλλοι ?

και γιατι να ειναι αυτο γκρινια και να μην ειναι γκρινια ολων των καπνιστων που θελουν να καπνιζουν παντου?

το θεμα ειναι σεβασμος! κατι το οποιο δεν υπαρχει! οταν ο αλλος λεει εγω θα καπνιζω και δεν με νοιαζει για την δικη σου υγεια ειναι ελειψη σεβασμου! και επισης θα δεχοσουν οταν γενιοταν το παιδι σου να παω και να καπνιζω μεσα στο δωματιο στο οποιο ζει? θα το εκανες εσυ? οχι! γιατι ομως δεν θα το εκανες?

Δημοσ.

Επειδη ειναι θεμα εταιριων παραλληλα με τις χωρες που δραστηριοποιουνται. Αν η χωρα που κινειται το αεροπλανο το επιτρεπει, και η εταιρια δεν εχει προβλημα, μια χαρα σου το επιτρεπει αν θελει.

Ειναι καθαρα θεμα προσφορας και ζητησης. Οι εταιριες δε σταματησαν παγκοσμιως μαχαιρι σε μια οδηγια που εβγαλε η αμερικη το '70, περασαν πολλα χρονια και σταδιακα οι ιδιες οι εταιριες το απαγορευαν, γιατι ειδαν οτι αεροπλανα φουλ καπνιστων ειχαν λιγοτερο κοσμο.

αρα καλοπεραση+κερδος > υγεια,υγιεινη.

νταξει βγηκε το πορισμα.

Δημοσ.

αρα καλοπεραση+κερδος > υγεια,υγιεινη.

νταξει βγηκε το πορισμα.

Παραξενευτηκες; Εδω το εδωσες σαν παραδειγμα...

Δημοσ.

οχι δε παραξενευτηκα

αλλα μην δω κανεναν να παραπονιεται οταν περνανε τα duke και τα saxoralla με τις αγωνιστικες εξατμισεις χωρις καταλυτες.

Δημοσ.

ειναι γκρινια το οτι εγω πχ που ειμαι αθλητης θελω οταν θα ειμαι σε ενα κλειστο χωρο πχ αεροπλανο στην περιπτωση μας να αναπνεω οσο μπορω καθαρο αερα και να μην αναπνεω τον καρκινο που παραγουν οι αλλοι ?

και γιατι να ειναι αυτο γκρινια και να μην ειναι γκρινια ολων των καπνιστων που θελουν να καπνιζουν παντου?

το θεμα ειναι σεβασμος! κατι το οποιο δεν υπαρχει! οταν ο αλλος λεει εγω θα καπνιζω και δεν με νοιαζει για την δικη σου υγεια ειναι ελειψη σεβασμου! και επισης θα δεχοσουν οταν γενιοταν το παιδι σου να παω και να καπνιζω μεσα στο δωματιο στο οποιο ζει? θα το εκανες εσυ? οχι! γιατι ομως δεν θα το εκανες?

Υπαρχουν πολλα ζωα που καπνιζουν μπροστα στα μωρα παιδια τους 

Ειναι τοσο πολυ πρεζακια και καμενοι που δεν καταλαβαινουν τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι καπνιστής και προτιμώ τα μαγαζιά που απαγορεύεται το κάπνισμα. Είναι αρκετά καθαρότερη η ατμόσφαιρα. Συμφωνώ σε αυτά που λες. 

Εκεί που διαφωνώ είναι σε κάτι εκφράσεις του τύπου "πρεζάκια" για τους καπνιστές. Πόση υστερία πια; 

• Like 1
Δημοσ.

Αν το λες για μενα 

Ειπα πρεζακια αυτους που καπνιζουν μπροστα στα μωρα τους και οχι ολους τους καπνιστες 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και εγω μπορει να το πω καποια στιγμη αυτο για τους καπνιστες και το εννοω με την εννοια της εξαρτησης προς το τσιγαρο και τιποτα παραπανω! αν και απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι υστερια αλλα αγανακτηση! εγω πχ εχω εναν εδω στη δουλεια που ερχεται για κατι δουλειες ( ειναι εξωτερικος συνεργατης) και καπνιζει το ενα μετα το αλλο ακομη και στο διπλα δωματιο που καπνιζει τον καπνο τον μυριζουμε και εμεις!

δεν λεω οτι με κατηγορησες οτι το ειπα απλα ξεκαθαριζω τη δικη μου χρηση της λεξης!

Δημοσ.

Είμαι καπνιστής και προτιμώ τα μαγαζιά που απαγορεύεται το κάπνισμα. Είναι αρκετά καθαρότερη η ατμόσφαιρα. Συμφωνώ σε αυτά που λες. 

Εκεί που διαφωνώ είναι σε κάτι εκφράσεις του τύπου "πρεζάκια" για τους καπνιστές. Πόση υστερία πια; 

γενικα η οποιαδηποτε εξαρτηση ειναι τραγικη

απο τσιγαρο αλκοολ και καφε,μεχρι wow internet και παστιτσιο

Δημοσ.

και εγω μπορει να το πω καποια στιγμη αυτο για τους καπνιστες και το εννοω με την εννοια της εξαρτησης προς το τσιγαρο και τιποτα παραπανω! αν και απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι υστερια αλλα αγανακτηση! εγω πχ εχω εναν εδω στη δουλεια που ερχεται για κατι δουλειες ( ειναι εξωτερικος συνεργατης) και καπνιζει το ενα μετα το αλλο ακομη και στο διπλα δωματιο που καπνιζει τον καπνο τον μυριζουμε και εμεις!

δεν λεω οτι με κατηγορησες οτι το ειπα απλα ξεκαθαριζω τη δικη μου χρηση της λεξης!

Αρα επειδη υπαρχουν καποια ζωα (οι οποιοι στην ουσια ειναι ζωα σε ολη τους τη συναναστροφη με τον υπολοιπο κοσμο), αντι να περιορισουμε τα ζωα, βαζουμε ενα οριζοντιο μετρο που να πιανει ολους τους καπνιστες, ακομη και αυτους που ειναι ευγενικοτατοι, και προσπαθουν με καθε τροπο να μην ενοχλουν.

Τελικα τα οριζοντια μετρα (βλεπε οικονομια), πρεπει να ειναι καλα, γιατι φωναζουμε στα υπολοιπα τοπικς;

Δημοσ.

Υπήρξα καπνιστής. Ακόμα και τώρα που και που θα κάνω ένα το μήνα.

Ακόμα και τότε, σε κλειστούς χώρους δεν καπνιζα. Με ενοχλουσε μάλιστα ο καπνος τον άλλων.

Λίγος σεβασμός μάγκες. 

Κάντε οτι γουστάρετε, καπνίστε όσο θέλετε αλλά έξω. Και αν υπάρχει μωρό στο διπλανό τραπέζι...αλλάξτε τραπέζι.

Τις προάλλες έγινα "Τούρκος" με έναν τυπο που κάπνιζε αμέριμνα και διπλα υπήρχε μωράκι 2 μηνών. Μόνο που δε πιαστήκαμε στα χέρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...