Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπιτι: κλειστός χώρος χωρίς  εξαερισμό... και το πήγες και στο άλλο άκρο ουτε στο σπίτι τους μπορούν να καπνίσουν οι καπνιστές; 

σπιτι χωρος που αν θες ανοιγεις τεραστια παραθυρα και πορτες και καπνιζει 1-2 ατομα

μαγαζι χωρος που ειναι τελειως κλειστος με εξαερισμο κλανιας και καπνιζουν 200 ατομα.

που λες να εχει περισσοτερο ppm Καπνου?

Ακριβως

Νομιζω οτι μιλαμε απλα για να λεμε κατι 

Δημοσ.

κι εγω μεγαλωσα στην ιδια χωρα που ολα επιτρεπονται,παρκαρισμα σε πεζοδρομια χωρις συνεπειες,φανταζομαι δε θα σε χαλαγε να ρθω να παρκαρω και να σου κλεισω το γκαραζ σου? ναι ξερω θα μου πεις ειναι ασχετο και δεν ειναι το ιδιο,αλλα εμενα ρε ανθρωπε αυτο με βολευει. τι να κανουμε? ασε που το ειδα και στις ταινιες fast and the furious μετα τις κοντρες.

κι εγω δεν θα παρκαρω πανω στη βουλιαγμενης γιατι κρινω οτι εκει δε πρεπει,αλλα σε αλλους δρομους γαμαει να το παρατας οπου να ναι για τη δικη μου διασκεδαση.

Μόνο που το παράνομο παρκάρισμα απαγορεύεται χρόνια τώρα. Το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους απαγορεύτηκε μόλις πρόσφατα. Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ των λέξεων "γαλουχήθηκα", "παρανομώ", "δικαιούμαι"; 

Αλλά μιας και έπιασες το παράδειγμα με το παρκάρισμα. Αν η αρμόδια αρχή είχε προβλέψει για την κατασκευή δημόσιων ξέρω 'γω χώρων στάθμευσης, δε θα πάρκαρες μπροστά απ' το γκαράζ μου. Win - win.

Ε, αυτό λέμε τόση ώρα: Αφήστε να υπάρχουν 10 μαγαζιά στο σύνολο των 500, όπου το κάπνισμα θα επιτρέπεται. Ας μαζευτούν όλοι οι καπνιστές στα εν λόγω 10, τους υπόλοιπους τις σας κόφτει; Έχετε άλλα 490 για να διασκεδάσετε άκαπνοι! 

το ρακαδικο,σκυλαδικο,μπαρακι ειναι χωρος εργασιας,εκτος κι αν αδιαφορεις για τους σερβιτορους γιατι ανηκουν στην πλεμπα.

Δεν αδιαφορώ και ξεκόλλα, δική σου δημοσίευση έκανα quote νωρίτερα. Μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια.

ο ηχοληπτης σερβιτορος θαμωνας ανηκουν στην ιδια κατηγορια σταρχιδιστη.

Γιατί; Αν έχω εγώ ρε φίλε μια τρύπα, με προσωπικό που δεν ξεπερνά τα 3 άτομα και όλοι εξ' αυτών καπνίζουν, γιατί να μη διατηρώ το δικαίωμα στο μαγαζί μου να επιτρέπω το κάπνισμα; Αν δεν το προτιμήσουν οι μη καπνιστές, είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

αφου δεν ενοχλεισαι να αμολας καπνο απο δω και εκει ξαφνικα ενοχλεισαι αν αμολας αποτσιγαρα απο εδω και απο κει?

Θες να μιλήσουμε σοβαρά τώρα ή όχι; Γιατί από επιχειρήματα - φιοριτούρες ξέρω κι εγώ. Έχεις αμάξι ρε μαν; Αφού αμολάς μόλυβδο στον αέρα που αναπνέω με το γκαζοτενεκέ σου, σε πειράζει το τσιγαράκι μου;

• Like 4
Δημοσ.

Δηλαδη, ενα καταστημα που θα ζητησει υπαλληλο που καπνιζει, θα αρχισει ο αλλος το τσιγαρο απλα για να προσληφθει;

Σωστο κι αυτο.

οχι,αλλα θα παει να δουλεψει ακομα και αν τον ενοχλει ο καπνος.

Δημοσ.

Και εγώ ξαναρωτάω το 60-70-80-90 γιατί κανένας δεν είχε θέμα και τώρα ξαφνικά (ενώ τα τσιγάρα γίνανε μάλιστα πιο μαλακά με λιγότερο πίσσα και καλύτερη μυρωδιά) μας τσουζουν τα ματια μας μας βρωμάνε τα ρούχα μας και μας ντουμανιάζουν;;;

Αφού όλα παραμείνανε σταθερά τι ειναι αυτό που άλλαξε; μήπως ο χαρακτήρας μας;;;;; λέω εγώ τώρα... και αν ναι νομίζετε οτι άλλαξε προς το καλό σε σχέση με παλίά η προς το κακό;;; οεο;;; 

Πάει το φιλότιμο 
Πάει η μαγκιά (η σωστή γιατί ή τζάμπα να φάνε και οι κότες)
Πάει η κατανόηση
Πάει η ανθρωπιά

ρουφιανιά εγωισμός και άγιος ο θεός!!! την γκομενούλα (που δεν την αγαπάω και την έχουν πάρει ένα σορό άλλοι γιατι και αυτή εμένα με έχει για μια ακόμη εμπειρία) να έχω το αιφώνι και κομπλέ! 

Ο καθένας για τον εαυτό του (που ειναι παρεμπιπτόντως ό,τι πιο σημαντικό στον κόσμο και ανώτερος απο όλους τους άλλους ) οταν ρίχνουν κάποιοι πετρα για κατι που μαρέσει μπαίνω και εγώ στο μπουλούκι και ρίχνω! (μόνος ποτε) και να καρφώνει πισώπλατα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατι ειναι πιο θρεμμένη απο την δικιά μου! 

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο που το παράνομο παρκάρισμα απαγορεύεται χρόνια τώρα. Το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους απαγορεύτηκε μόλις πρόσφατα. Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ των λέξεων "γαλουχήθηκα", "παρανομώ", "δικαιούμαι"; 

Αλλά μιας και έπιασες το παράδειγμα με το παρκάρισμα. Αν η αρμόδια αρχή είχε προβλέψει για την κατασκευή δημόσιων ξέρω 'γω χώρων στάθμευσης, δε θα πάρκαρες μπροστά απ' το γκαράζ μου. Win - win.

Ε, αυτό λέμε τόση ώρα: Αφήστε να υπάρχουν 10 μαγαζιά στο σύνολο των 500, όπου το κάπνισμα θα επιτρέπεται. Ας μαζευτούν όλοι οι καπνιστές στα εν λόγω 10, τους υπόλοιπους τις σας κόφτει; Έχετε άλλα 490 για να διασκεδάσετε άκαπνοι! 

Δεν αδιαφορώ και ξεκόλλα, δική σου δημοσίευση έκανα quote νωρίτερα. Μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια.

Γιατί; Αν έχω εγώ ρε φίλε μια τρύπα, με προσωπικό που δεν ξεπερνά τα 3 άτομα και όλοι εξ' αυτών καπνίζουν, γιατί να μη διατηρώ το δικαίωμα στο μαγαζί μου να επιτρέπω το κάπνισμα; Αν δεν το προτιμήσουν οι μη καπνιστές, είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Θες να μιλήσουμε σοβαρά τώρα ή όχι; Γιατί από επιχειρήματα - φιοριτούρες ξέρω κι εγώ. Έχεις αμάξι ρε μαν; Αφού αμολάς μόλυβδο στον αέρα που αναπνέω με το γκαζοτενεκέ σου, σε πειράζει το τσιγαράκι μου;

το καπνισμα στην ελλαδα απαγορευται πολυ πριν ερθουν αυτοκινητα.

ποσα χρονια θες εσυ απαγορευση μονο στα χαρτια πριν ξεκινησεις να το εφαρμοζεις?

γεννηθηκες παρανομος κι εσυ σαν τον bane ε?

επειδη η αρμοδια αρχη δεν εχει προβλεψει για θεσεις παρκινγκ,δε σημαινει οτι εχω δικαιωμα να παρκαρω οπου γουσταρω,αν δε βρισκω θεση δεν παιρνω αμαξι,εσυ αντιθετως απαιτεις να σου βρουν και ειδικη θεση μονο για σενα,αλλα μεχρι να σου βρουν τη θεση παρκαρεις οπου γουσταρεις με τη λογικη οτι παντα  παρκαρες οπου σε βολευε γιατι να αλλαξει τωρα?

οι καπνιστες οχι μονο θελουν να καπνιζουν σε χωρο καπνιστων,αλλα και σε χωρους μη καπνιστων,το καλοκαιρι τα μαγαζια που εχουν τραπεζια εξω ειναι τιγκα στα τασακια,τα τραπεζια που ειναι μεσα γιατι εχουν τασακια και καπνιζουν και εκει?γιατι ετσι γαλουχηθηκαν?

αφου εχεις μια τρυπα δουλεψε την μονος σου,θα σου βγαινει και πιο φτηνα.καπνισε εκει μεσα,λιωσε και λαστιχα αυτοκινητου αμα γουσταρεις.

Δημοσ.

αφου εχεις μια τρυπα δουλεψε την μονος σου,θα σου βγαινει και πιο φτηνα.καπνισε εκει μεσα,λιωσε και λαστιχα αυτοκινητου αμα γουσταρεις.

Εμένα προσωπικά με κάλυψες.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ξαναρωτάω το 60-70-80-90 γιατί κανένας δεν είχε θέμα και τώρα ξαφνικά (ενώ τα τσιγάρα γίνανε μάλιστα πιο μαλακά με λιγότερο πίσσα και καλύτερη μυρωδιά) μας τσουζουν τα ματια μας μας βρωμάνε τα ρούχα μας και μας ντουμανιάζουν;;;

Αφού όλα παραμείνανε σταθερά τι ειναι αυτό που άλλαξε; μήπως ο χαρακτήρας μας;;;;; λέω εγώ τώρα... και αν ναι νομίζεται οτι άλλαξε προς το καλό σε σχέση με παλίά η προς το κακό;;; οεο;;; 

Πάει το φιλότιμο 

Πάει η κατανόηση

Πάει η ανθρωπιά

ρουφιανιά εγωισμός και άγιος ο θεός!!! την γκομενούλα (που δεν την αγαπάω και την έχουν πάρει ένα σορό άλλοι γιατι και αυτή εμένα με έχει για μια ακόμη εμπειρία) να έχω το αιφώνι και κομπλέ! 

Ο καθένας για τον εαυτό του (που ειναι παρεμπιπτόντως ό,τι πιο σημαντικό στον κόσμο και ανώτερος απο όλους τους άλλους ) οταν ρίχνουν κάποιοι πετρα για κατι που μαρέσει μπαίνω και εγώ στο μπουλούκι και ρίχνω! (μόνος ποτε) και να καρφώνει πισώπλατα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατι ειναι πιο θρεμμένη απο την δικιά μου! 

καιρο ειχα να διαβασω τοσες πολλες σαχλαμαρες μαζεμενες.

καποτε ειχαμε πρασινη αναπτυξη. και κανενας δεν ειχε θεμα,και τωρα ξαφνικα μας ετσουξε.

καποτε ειχαμε χουντα. και κανενας δεν ειχε θεμα,και τωρα ξαφνικα μας ετσουξε.

καποτε ειχαμε βασιλια. και κανενας δεν ειχε θεμα,και τωρα ξαφνικα μας ετσουξε.

καποτε ειχαμε εμφυλιο. και κανενας δεν ειχε θεμα,και τωρα ξαφνικα μας ετσουξε.

καποτε ειχαμε κατοχη. και κανενας δεν ειχε θεμα,και τωρα ξαφνικα μας ετσουξε.

επιτελους ενας να τα πει με το ονομα του

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

οχι αλλες αλλαγες,να μεινουμε στην εποχη του χαλκου που τρωγαμε μαμουθ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

στην ελλαδα το 60-70-80 δεν καπνιζαν τοσοι πολλοι και τοσο πολλοι οποτε η δεν ηταν τοσο εντονο το φαινομενο οπως τωρα! 

+ οτι συγκρινεις δυο τελειωες διαφορετικες περιοδους οποτε δεν στεκει και πολυ η συγκριση

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά με κάλυψες.

αμα θες να πεθανεις απο καπνα καντο στη γωνια μονος,μη λερωσεις καναν αλλον.

Δημοσ.

Γιατι ακριβως φιλε μου δεν ειμαστε 40 χρονια πισω και η ανθρωποτητα προοδευει 

Παλια καποια πραγματα  ηταν αποδεκτα και σημερα γελοια 

Οι κακες συνηθειες του παρελθοντος σιγα σιγα κοβονται 

Δημοσ.

Το έχω κόψει ήδη για δικούς μου λόγους.... και αυτά που θα παραθέσεις άγονται σε προηγούμενο ποστ μου που για κάποιο λόγο σβήστηκε....αλλα διατηρείται σε quote μια δυο σελίδες πίσω...

Η ιατρική και η βιοχημεία ειναι πολύπλοκα πράγματα δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε και ας νομίζουμε επειδή ειναι γραμμένα σε γλώσσα που διαβάζουμε... μας λείπει η πολυετής γνώση και εμπειρία για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο..

Ζούμε σε ενα ντετερμινιστικό σύμπαν και το καθε τι επηρεάζει το κάθε άλλο με μια ποικιλία απο τρόπους....

Υπάρχουν ας πούμε έρευνες που λένε οτι το κρέας καταστρέφει τα οστά μας... χωρίς να σημαίνει οτι η έρευνα ειναι λάθος αυτό δεν σημαίνει επίσης οτι δεν πρέπει να τρώμε κρέας.. απλα αυτο το αποτέλεσμα ειναι μια πτυχή ενός πολύ πιο πολύπλοκου μηχανισμού που στην τέλική (εκ του αποτελέσματος αν θες) συμπεραίνουμε οτι μας κάνει καλό να τρώμε κρέας....

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν παραδέχεσαι πως το κάπνισμα βλάπτει την υγεία.Η πολυετής εμπειρία λοιπόν επαναλαμβάνω ΑΠΕΔΕΙΞΕ την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ συσχέτιση του καπνίσματος με διάφορες βλάβες στον οργανισμό καθώς και στην ποιότητα της ζωης του ανθρώπου.Εδώ έγκειται το λάθος στον συλλογισμό σου.Επίσης η σύγκριση κόκκινου κρέατος με την πίσσα  άκυρη (εκτός αν θες να βάλεις στην συζήτηση το ειδος του κρέατος,με το τι ταιστηκε το ζώο,ορμόνες και και και,εδώ χρειάζεται η πολυετής έρευνα και εμπειρία για να δούμε τα αποτελέσματα στην υγεία).

Αφού όλα παραμείνανε σταθερά τι ειναι αυτό που άλλαξε; μήπως ο χαρακτήρας μας;;;;; λέω εγώ τώρα... και αν ναι νομίζεται οτι άλλαξε προς το καλό σε σχέση με παλίά η προς το κακό;;; οεο;;; 

Πάει το φιλότιμο 

Πάει η κατανόηση

Πάει η ανθρωπιά

Δεν μπορείς να κάνεις ο,τι γουστάρεις μέσα σε μια κοινωνία,αυτό που θεωρείς εσύ αφιλότιμο και απάνθρωπο εγώ το θεωρώ αναγκαίο και αυτονόητο τι να κάνουμε.

Δημοσ.

στην ελλαδα το 60-70-80 δεν καπνιζαν τοσοι πολλοι και τοσο πολλοι οποτε η δεν ηταν τοσο εντονο το φαινομενο οπως τωρα! 

+ οτι συγκρινεις δυο τελειωες διαφορετικες περιοδους οποτε δεν στεκει και πολυ η συγκριση

80-90 καπνίζανε περισσότεροι στάνταρ...  και δεν ειναι άλλη εποχή! 

Δημοσ.

οχι,αλλα θα παει να δουλεψει ακομα και αν τον ενοχλει ο καπνος.

Πως θα ερθει να δουλεψει πχ σε εμενα που ζηταω υπαλληλο που καπνιζει;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις ο,τι γουστάρεις μέσα σε μια κοινωνία,αυτό που θεωρείς εσύ αφιλότιμο και απάνθρωπο εγώ το θεωρώ αναγκαίο και αυτονόητο τι να κάνουμε.

ναι αυτό που κανει την διάφορα ειναι το ΓΙΑΤΙ!!! εσύ το θεωρείς απαραίτητο γιατι έτσι.... δεν σε ενοχλεί πραγματικά απλά έχεις ακούσει πολλά κακά και παρότι που δεν τα βλέπεις στην πράξη να συμβαίνουν (πόσοι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών σου πεθάναν απο τσιγάρο ή απο το να πηγαίνουν σε μαγαζιά που καπνίζουν; ) φοβάσαι και   επιμένεις στο δικό σου! γιατι μπορείς,.,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...