Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα ερθει να δουλεψει πχ σε εμενα που ζηταω υπαλληλο που καπνιζει;

Υπάρχουν και τέτοια κριτήρια :-D.Αν είναι μόνο αυτό το κριτήριο πάντως ξεκινάω κάπνισμα!

Δημοσ.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν παραδέχεσαι πως το κάπνισμα βλάπτει την υγεία.Η πολυετής εμπειρία λοιπόν επαναλαμβάνω ΑΠΕΔΕΙΞΕ την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ συσχέτιση του καπνίσματος με διάφορες βλάβες στον οργανισμό καθώς και στην ποιότητα της ζωης του ανθρώπου.Εδώ έγκειται το λάθος στον συλλογισμό σου.Επίσης η σύγκριση κόκκινου κρέατος με την πίσσα  άκυρη (εκτός αν θες να βάλεις στην συζήτηση το ειδος του κρέατος,με το τι ταιστηκε το ζώο,ορμόνες και και και,εδώ χρειάζεται η πολυετής έρευνα και εμπειρία για να δούμε τα αποτελέσματα στην υγεία).

έχω γράψει πολλές φορές ότι ΔΕΝ πιστεύω πως το κάπνισα ΔΕΝ κάνει κακό !

Αυτό που λέω είναι ότι ΔΕΝ κάνει ΤΟΣΟ κακό όσο οι τυφλά φανατικές προκατηλημένες ομάδες αντικαπνιστων πάνε να μας πούνε!

Η κακή διατροφή κάνει ΠΟΛΥ περισσότερο κακό απο το τσιγάρο δεν βλέπω κανένα να απαγορεύει την πώληση γύρου και burgers όμως... 

Επίσης αυτό που λέω ειναι ότι μέσα σε ένα club,μπαρ  κτλ αν θέλεις να καπνίσεις να μπορείς να το κάνεις! 

Δημοσ.

αμα θες να πεθανεις απο καπνα καντο στη γωνια μονος,μη λερωσεις καναν αλλον.

Μα ναι, αυτό ακριβώς ζητάω. :)

• Like 2
Δημοσ.

Πως θα ερθει να δουλεψει πχ σε εμενα που ζηταω υπαλληλο που καπνιζει;

το να κανει τα παντα για να παρει τη θεση δε σου περασε απο το μυαλο?

80-90 καπνίζανε περισσότεροι στάνταρ...  και δεν ειναι άλλη εποχή! 

καπνιζανε περισσοτεροι σιγουρα.

που θες να καταληξεις?

Δημοσ.

ναι αυτό που κανει την διάφορα ειναι το ΓΙΑΤΙ!!! εσύ το θεωρείς απαραίτητο γιατι έτσι.... δεν σε ενοχλεί πραγματικά απλά έχεις ακούσει πολλά κακά και παρότι που δεν τα βλέπεις στην πράξη να συμβαίνουν (πόσοι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών σου πεθάναν απο τσιγάρο ή απο το να πηγαίνουν σε μαγαζιά που καπνίζουν; ) φοβάσαι και   επιμένεις στο δικό σου! γιατι μπορείς,.,,,

Δεν έχω ακούσει πολλά κακά,για την ακρίβεια τα είδα στην πραγματικότητα και τα μελέτησα χρόνια.Αν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου πνεύμονα καπνιστή δεν έχεις ζήσει τίποτα :-D

Η κακή διατροφή κάνει ΠΟΛΥ περισσότερο κακό απο το τσιγάρο δεν βλέπω κανένα να απαγορεύει την πώληση γύρου και burgers όμως...

Σε αυτόν που τα τρώει κάνει κακό σε εμένα το μόνο που μπορεί να πειράξει είναι ίσως την αισθητική μου.Δεν ισχύει όμως το ίδιο με το τσιγάρο.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει πολλά κακά,για την ακρίβεια τα είδα στην πραγματικότητα και τα μελέτησα χρόνια.Αν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου πνεύμονα καπνιστή δεν έχεις ζήσει τίποτα :-D

ωραία δείξε ποσοστά θανάτου που ευθήνεται το τσιγάρο

Δημοσ.

Ακριβως επειδη τοτε καπνιζανε οι περισσοτεροι και σε βλεπανε σαν παραξενο φαινομενο αν δεν καπνιζες δεν τους πειραζε

Ομως ο καιρος περασε οι ανθρωποι προοδευσαν  εμαθαν κλπ....

Θες να μεινουμε στην εποχη που καιγαμε μαζουτ

Που πεταγες τα σκουπιδια οπου εβρισκες

Που εδερνες τη γυναικα σου και τα παιδια σου και σου λεγανε μπραβο.................? 

• Moderators
Δημοσ.

έχω γράψει πολλές φορές ότι ΔΕΝ πιστεύω πως το κάπνισα ΔΕΝ κάνει κακό !

Αυτό που λέω είναι ότι ΔΕΝ κάνει ΤΟΣΟ κακό όσο οι τυφλά φανατικές προκατηλημένες ομάδες αντικαπνιστων πάνε να μας πούνε!

Επίσης αυτό που λέω ειναι ότι μέσα σε ένα club,μπαρ  κτλ αν θέλεις να καπνίσεις να μπορείς να το κάνεις! 

τρογωντας ομως καποιος γυρο κτλ κανει κακο μονο στον εαυτο του καπνιζοντας σε δημοσιους - κοινοχρηστους χωρους κανει κακο και σε μενα! για αυτο δεν με απασχολει το αν θα κοψουν τον γυρο ή οχι!

Δημοσ.

καπνιζανε περισσοτεροι σιγουρα.

που θες να καταληξεις?

ε διάβασε το σχετικό ποστ που το ανέφερα αυτό στην προηγούμενη σελίδα τα ίδια να γράφω; 

Δημοσ.

δειξε μου ποσοστα θανατου που ευθυνεται το κοπανημα ροπαλου baseball στο κεφαλι

αν δε βρεις θα βγω στο δρομο να δερνω κοσμο.

ασε που πριν απο 9000 χρονια επιτρεποτανε οταν ηταν να χτυπησεις γκομενα.

Δημοσ.

τρογωντας ομως καποιος γυρο κτλ κανει κακο μονο στον εαυτο του καπνιζοντας σε δημοσιους - κοινοχρηστους χωρους κανει κακο και σε μενα! για αυτο δεν με απασχολει το αν θα κοψουν τον γυρο ή οχι!

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.... το κακό που σου κάνει ειναι εξίσου αμελητέο (Αλλα και υπαρκτό) με το κακό που σου κάνει η ακτινοβολία του κινητού του 

Δημοσ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.... το κακό που σου κάνει ειναι εξίσου αμελητέο (Αλλα και υπαρκτό) με το κακό που σου κάνει η ακτινοβολία του κινητού του 

σου εχω απαντησει ηδη σε αυτο.

αν δε θες καθολου αλλαγες που σε ξεβολευουνε τοτε θα πρεπε να ζεις σε καμια χωρα του ισλαμ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εσενα μπορει να μην σου κανει η μπορει να μην σε νοιαζει. εμενα μου κανει γιατι ειμαι αθλητης!

επισης θα θελα να μου δειξεις ερευνες που να δειχνουν οτι δεν κανει κακο το παθητικο καπνισμα. το οτι με πηραζει λιγοτερο απο τν καπνιστη ειναι σιγουρο αλλα οχι να οτι δεν με πηραζει και καθολου

Δημοσ.

δειξε μου ποσοστα θανατου που ευθυνεται το κοπανημα ροπαλου baseball στο κεφαλι

αν δε βρεις θα βγω στο δρομο να δερνω κοσμο.

ασε που πριν απο 9000 χρονια επιτρεποτανε οταν ηταν να χτυπησεις γκομενα.

http://www.drugs.com/health-guide/head-injury-in-children.html

Δημοσ.

Μ'έχεις βάλει στο τριπάκι και σου είπα θα ψάξω και θα σου παραθέσω στοιχεία μόλις μπορέσω.Επαναλαμβάνω όμως μην επικεντρώνεσαι μόνο στον θάνατο αλλά και στην υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής.Σκέψου μόνο να έχεις δυσκολία να πάρεις ανάσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...