Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 http://www.drugs.com/health-guide/head-injury-in-children.html για παιδια λεει εγω δε βαραω παιδια. ουτε επισης λεει για το ροπαλο του baseball.
The_Colonel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εσενα μπορει να μην σου κανει η μπορει να μην σε νοιαζει. εμενα μου κανει γιατι ειμαι αθλητης! επισης θα θελα να μου δειξεις ερευνες που να δειχνουν οτι δεν κανει κακο το παθητικο καπνισμα. το οτι με πηραζει λιγοτερο απο τν καπνιστη ειναι σιγουρο αλλα οχι να οτι δεν με πηραζει και καθολου έδειξα πρίν και δεν είπα οτι δεν πειράζει καθόλου.... όλο με παρερμηνεύεται (και επίσης δεν διαβάζετε και αυτά που γράφω και μετα με ρωτάτε πράματα που είδη τα έγραψα... ) .. Αυτό που λέω ειναι οτι ο βαθμός που σε πειράζει είναι αμελητέος... και αν είσαι αθλητής και παίρνεις τοσο σοβαρά την φυσική σου κατάσταση που δεν θές να την επηρεάσεις αρνητικά ούτε στο 0,01% τότε μην βγαίνεις έξω τα βράδια σε μπαράκια In the first place.. για παιδια λεει εγω δε βαραω παιδια. ουτε επισης λεει για το ροπαλο του baseball. The most worrisome types of serious brain injury include: Skull fracture – A skull fracture is a crack or break in one of the skull's bones. In most cases, a skull fracture causes only a bruise on the surface of the brain. If the skull is dented inward (a depressed skull fracture), pieces of the broken bone are pressing down against the surface of the brain. This may need more immediate attention and special surgery to fix. Epidural hematoma – This is one of the most serious types of bleeding that can occur inside the head as a result of a skull fracture. It happens when a sharp fragment of bone cuts through one of the major blood vessels in the skull. As the injured vessel bleeds, a collection of blood called a hematoma forms in the space between the skull and the outermost membrane (dura) covering the brain. The blood vessel that ruptures is usually an artery, and the hematoma expands rapidly and presses on the brain. This can cause severe injury and even death. Epidural hematomas are especially common after significant injuries to the temple, such being hit by a baseball or baseball bat. Subdural hematoma – This is a collection of blood between the coverings of the brain and its surface. It occurs when a head injury tears any of the large veins that carry blood away from the brain's surface. Subdural hematomas tend to get larger slowly, sometimes over days or weeks, with symptoms gradually worsening. This type of bleeding leads to serious brain injury and even death if not diagnosed and treated promptly. Intraparenchymal hemorrhages and contusions (bleeding and bruising of the brain)– These injuries involve the brain itself. Both types of injury are caused by either a direct blow to the head or indirectly when the force of an injury to one side of the skull causes the brain to bounce against the other side. This causes an area of damage on the side of the brain opposite from the blow to the head. Και η πιθανότητα βλάβης είναι 100% (με συγκεκριμένη δύναμη και άνω) ειναι μελετημένο σιγουρα σε ιατρικά πρακτικά βαριέμαι απλά να το ψάξω
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ξερω πολυ καλα τι εγραψες αλλα τονισες το οτι δεν κανει κακο και οχι το οτι ειναι αμελητεο!! δεν βγαινω! οπως και δεν πινω και δεν κανω πολλα αλλα για να ειμαι οσο πιο υγιεις μπορω και οσο το δυνατον καλυτερος σε αυτο που κανω !
pournaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το να κανει τα παντα για να παρει τη θεση δε σου περασε απο το μυαλο? Ναι οκ, δεν εχει νοημα παραπερα η συζητηση... 1
The_Colonel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ξερω πολυ καλα τι εγραψες αλλα τονισες το οτι δεν κανει κακο και οχι το οτι ειναι αμελητεο!! δεν βγαινω! οπως και δεν πινω και δεν κανω πολλα αλλα για να ειμαι οσο πιο υγιεις μπορω και οσο το δυνατον καλυτερος σε αυτο που κανω ! <- έ άρα δεν έχει και πρόβλημα απο καπνιστές γιατί δεν πας στους δημόσιους χώρους που μαζεύονται ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.... το κακό που σου κάνει ειναι εξίσου αμελητέο (Αλλα και υπαρκτό) με το κακό που σου κάνει η ακτινοβολία του κινητού του
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 και σου ξανα λεω τα κεφαλαια που εβαλες πριν τα εβαλες στο οτι ΔΕΝ κανει κακο και οχι στο οτι ειναι Αμελητεο.
Backpacker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Και εγώ ξαναρωτάω το 60-70-80-90 γιατί κανένας δεν είχε θέμα και τώρα ξαφνικά (ενώ τα τσιγάρα γίνανε μάλιστα πιο μαλακά με λιγότερο πίσσα και καλύτερη μυρωδιά) μας τσουζουν τα ματια μας μας βρωμάνε τα ρούχα μας και μας ντουμανιάζουν;;; Αφού όλα παραμείνανε σταθερά τι ειναι αυτό που άλλαξε; μήπως ο χαρακτήρας μας;;;;; λέω εγώ τώρα... και αν ναι νομίζετε οτι άλλαξε προς το καλό σε σχέση με παλίά η προς το κακό;;; οεο;;; Πάει το φιλότιμο Πάει η μαγκιά (η σωστή γιατί ή τζάμπα να φάνε και οι κότες) Πάει η κατανόηση Πάει η ανθρωπιά ρουφιανιά εγωισμός και άγιος ο θεός!!! την γκομενούλα (που δεν την αγαπάω και την έχουν πάρει ένα σορό άλλοι γιατι και αυτή εμένα με έχει για μια ακόμη εμπειρία) να έχω το αιφώνι και κομπλέ! Ο καθένας για τον εαυτό του (που ειναι παρεμπιπτόντως ό,τι πιο σημαντικό στον κόσμο και ανώτερος απο όλους τους άλλους ) οταν ρίχνουν κάποιοι πετρα για κατι που μαρέσει μπαίνω και εγώ στο μπουλούκι και ρίχνω! (μόνος ποτε) και να καρφώνει πισώπλατα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατι ειναι πιο θρεμμένη απο την δικιά μου!
The_Colonel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εσυ μόνο τα κεφαλαία διαβάζεις τα υπόλοιπα υποθέτεις οτι τα έγραψα για πλάκα; και σου ξανα λεω τα κεφαλαια που εβαλες πριν τα εβαλες στο οτι ΔΕΝ κανει κακο και οχι στο οτι ειναι Αμελητεο.
ultralisk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εμένα ο Colonel με έψησε να ξεκινήσω το τσιγάρο...τι έχανα τόσο καιρό νόμιζα ρε σεις ότι σκοτώνει, αλλά προφανώς σπάνια 2
The_Colonel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εμένα ο Colonel με έψησε να ξεκινήσω το τσιγάρο...τι έχανα τόσο καιρό νόμιζα ρε σεις ότι σκοτώνει, αλλά προφανώς σπάνια Το ότι δεν σκοτώνει δεν σημαίνει οτι σου κάνει και καλό και η μπύρα δεν σκοτώνει και τα σουβλάκια δεν σκοτώνουν (τουλάχιστον σε μη χρόνια χρήση και σε λογικές ποσότητες ) ούτε τα γλύκα σκοτώνουν αν τρώς λογικά και όχι συνεχόμενα για πάντα αλλά σου χαλάνε τα δόντια ας πούμε
yokotsoko Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το κακό που σου κάνει ειναι εξίσου αμελητέο (Αλλα και υπαρκτό) με το κακό που σου κάνει η ακτινοβολία του κινητού του Είναι και η ακτινοβολία του κινητού σχετικά ακίνδυνη...Οκ,I give up γιατί ανεβάζω πίεση. Σε αυτον που αντιμετωπίζει τον κόσμο λογικά,ο κόσμος ανταποκρίνεται λογικά.Η σχέση είναι αμοιβαία.
Gtr34 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τι να πω και εγώ που δεν καπνίζω πλέον , δεν εχω μεταφορικο μεσο και τρωω στην μαπα τα βρωμοκαυσαερια σας . 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 colonel τα διαβασα ολα απλα προσπαθω να οσυ δειξω οτι τονισες το οτι δεν κανει κακο και οχι το αμελητεα γιατι θεωρεις οτι ακομη και αυτο το αμελητεα δεν ειναι κακο για καποιους αλλους!!! (νομιζω το αναλυσαμε αρκετα αυτο ) το τσιγαρο ΟΧΙ δεν σε σκοτωνει. απλα σου αυξανει τις πιθανοτητες να παθεις κατι το οποιο θα σε σκοτωσει. ειναι εμμεσος θανατος οχι αμεσως. οπως και το αλκοολ και το κρεας (ειδικα τα ψητα στα καρβουνα ειναι χειροτερα και απο το τσιγαρο) κτλ 1
The_Colonel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Συμφωνούμε και για αυτό τον λόγο λέω δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε... όπως σου κάνει κακό κάποιος που οδηγεί το αυτοκίνητό του (με το καυσαέριο που παράγει) αλλα δεν σε σκοτώνει έτσι κάνει κακό και κάποιος με το τσιγάρο του.. ας τον αφήσουμε λοιπόν να καπνίσει αν θέλει και ας μην τον βγάζουμε έξω απο το μπαράκι ή την ταβέρνα σαν να είμαστε να μην πω τι.... Είναι και η ακτινοβολία του κινητού σχετικά ακίνδυνη...Οκ,I give up γιατί ανεβάζω πίεση. Σε αυτον που αντιμετωπίζει τον κόσμο λογικά,ο κόσμος ανταποκρίνεται λογικά.Η σχέση είναι αμοιβαία. ναι άν δεν ήταν θα πεθαίναμε σαν τις μύγες
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν το δεχομαι σε κλειστο χωρο γιατι παγιδευεται η καπνα. οταν καθομαι σε τραπεζι εξω με ενοχλει μονο οταν πεφτει απευθειας στη μουρη μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα