Timour21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι ενοοείς οτι ο σεβασμός κερδίζεται, ρε Thresh? Όταν θα δεις μια κοπέλα στον δρόμο και θα της πεις "τι πατούρα είναι αυτή που έχεις μανάρι μου", θα είναι επειδή δεν έχει κερδίσει ακόμη τον σεβασμό σου ή επειδή εσύ είσαι εν γένει κάφρος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 άλλο σεβασμός κι άλλο ευγένεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 όχι ισάξια πάντως...
Timour21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Την αξία την προσδιορίζει ο καθένας όπως θέλει. Εγώ είμαι της άποψης οτι φέρεσαι τόσο με σεβασμό (όσο και με ευγένεια) σε κάποιον μέχρι να σου κάνει κάτι και να την χάσει. Διαφορετικά υπάγεσαι στην κατηγορία του κάφρου.
gigisoni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Απορώ που μιλάτε για σεβασμό την στιγμή που υπάρχει νόμος του κράτους που ονομάζει παράνομο το κάπνισμα σε καφέ και μπαρ κτλ και πάνω από δυο χρόνια τον έχουμε γράψει όλοι στα @@ μας. Κι εγώ μέσα, γιατί στο Βέλγιο μια χαρά δεν καπνίζω, όταν κατεβαίνω Ελλάδα το ντουμανιάζω μια χαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 όταν η εμπειρία κάποιου χαρακτηρίζει πχ την περίπτωση σου ως εξαίρεση, δεν μπορείς να περιμένεις σεβασμό μέχρι να του δείξεις ότι δεν είσαι σαν την πλειοψηφία... από την στιγμή που λες κι εσύ ότι είναι υποκειμενικό, άλλος ένα λόγος για να μην τον περιμένεις...
Timour21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εγώ ξέρω φίλε Thresh ότι, αν δεν δίξεις σεβασμό, δεν θα πάρεις και σεβασμό. Δεν μπορώ εγώ να απαιτώ απο κάποιον σεβασμό, εάν και εγώ ο ίδιος δεν τον σέβομαι. Το τσουβάλιασμα όλων σε μια κατηγορία δεν ήταν ποτέ μέσα στον τρόπο σκέψης μου.
CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο νόμος είναι νόμος. Είναι αυτονόητο ότι τον τηρείς. Το πρόβλημα είναι η επιβολή του και κατά την δική μου άποψη την μεγαλύτερη ευθύνη για την τήρηση του την έχουν οι πολίτες αλλά μάλλον στην Ελλάδα θέλουμε το μαστίγιο. Επαναστάτες του καναπέ και του τσιγάρου. Όταν σου επιβάλουν το ένα χαράτσι μετά το άλλο και σου λένε ζήσε με 400€ το μήνα τότε μόκο ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι μόνο που δεν μιλάμε για την εξαίρεση (πχ εσένα) αλλά γενικά και μέχρι στιγμής σεβασμό δεν βλέπουμε σε δημόσιους κλειστούς χώρους... όπως και να το κάνουμε ένας χαρακτηρισμός/προσβολή δεν πιάνει μια μπροστά στην υγεία ενός άλλου... υγεία>>>>>>>>>>>>>>>ALL όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, τι σεβασμό να περιμένει?
gigisoni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο νόμος είναι νόμος. Είναι αυτονόητο ότι τον τηρείς. Το πρόβλημα είναι η επιβολή του και κατά την δική μου άποψη την μεγαλύτερη ευθύνη για την τήρηση του την έχουν οι πολίτες αλλά μάλλον στην Ελλάδα θέλουμε το μαστίγιο. Επαναστάτες του καναπέ και του τσιγάρου. Όταν σου επιβάλουν το ένα χαράτσι μετά το άλλο και σου λένε ζήσε με 400€ το μήνα τότε μόκο ε; Δεν την έχουν πια οι πολίτες την ευθύνη, αλλά το κράτος. Γιατί επί δεκαετίες τώρα το κράτος έχει αποδείξει ότι είναι ανάξιο και ανίκανο να επιβάλλει την τήρηση των νόμων του. Και γι'αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει η νοοτροπία του Έλληνα αν δεν αλλάξει τρόπο λειτουργίας το κράτος. Να φέρω παραδείγματα; Οδήγηση χωρίς ζώνη; Παρκάρισμα σε πεζοδρόμια; Σε χώρους αναπήρων; Απαγόρευση της πώλησης τσιγάρων και ποτών στους ανηλίκους; 1
CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν γίνεται να έχουμε ένα αστυνομικό πάνω από το κεφάλι μας συνέχεια. Και όταν το έχουμε τον βρίζουμε γιατί πάει να εφαρμόσει το νόμο. Το κράτος θα αλλάξει όταν αλλάξουμε εμείς γιατί εμείς ήμαστε το κράτος.Ο νόμος εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο με την συμμετοχή ή όχι του πολίτη.
Timour21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι μόνο που δεν μιλάμε για την εξαίρεση (πχ εσένα) αλλά γενικά και μέχρι στιγμής σεβασμό δεν βλέπουμε σε δημόσιους κλειστούς χώρους... όπως και να το κάνουμε ένας χαρακτηρισμός/προσβολή δεν πιάνει μια μπροστά στην υγεία ενός άλλου... υγεία>>>>>>>>>>>>>>>ALL όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, τι σεβασμό να περιμένει? Μα δεν διαφωνούμε κάπου σε αυτό, αντιθέτως μάλιστα, σε βρίσκω 100% σωστό. Όταν κάποιος καπνίζει σε χώρο που απαγορεύεται, όχι μόνο δεν αξίζει τον σεβασμό του άλλου, ακριβώς το αντίθετο, αξίζει χλεύη και οργή. Στο σεισμανόγλειο που πάω κάθε 4 μήνες για αιμοδοσία, είχα δει σε γραφείο γιατρών (ω ναι, υπάρχουν και κάφροι γιατροί...) να έχουν μαζευτεί και να καπνίζουν και μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε.
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ολα τα μαγαζια που καπνιζουν ειναι ιδιωτικα κλαμπ ε? Δεν εγραψα πουθενα κατι τετοιο, αλλα σε μια περιπτωση ισχυος του νεου νομου, ενα (η δεκα η εκατο) ιδιωτικα κλαμπ, που μεσα θα καπνιζουν, εσενα θα σε ενοχλουσε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο και στο τέλος καταλήξουν όλα τα μαγαζιά να γίνουν αυτού του είδους, δεν μας πειράζει γιατί μας βολεύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα