rezoma Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα που σας αρέσει, κάνετε κλικ πάνω στις διαφημίσεις που μπορεί να έχουν? Εγώ προσωπικά το κάνω, χωρίς να με ενδιαφέρουν καν οι διαφημίσεις τους. Το νοιώθω σαν υποχρέωση σε αυτούς που δουλεύουν για να μου προσφέρουν έμενα κάτι αξιόλογο. Ένα είδος ανταμοιβής για την δουλειά τους.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ανοιξες μεγάλο θέμα τώρα... Υπάρχουν όντως σελίδες οι οποίες αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας. Αξίζουν πραγματικά να υπάρχουν γιατί προσφέρουν και αναδεικνύουν το μεράκι του δημιουργού τους σε κάθε post. Βασικά δεν έχει τύχει ποτέ να σκεφτώ κατ'αυτό τον τρόπο (δλδ να πατήσω για επιβράβευση) αλλά το κάνω συχνά μιας και το ρουφιανοgoogle ότι ψάχνεις στο μετατρέπει σε adsense στα site που μπαίνεις. Απο κει και πέρα. Είμαι υπερ των διαφημίσεων στις σελίδες με προυπόθεση να μην σε κουράζουν , να μην πετάγονται από εδώ και από εκεί , και να μην είναι ένα άρθρο , δέκα διαφημίσεις γύρω γύρω. Και φυσικά με νοίαζει και η προώθηση της ιστοσελίδας να έχει γίνει με σωστό και τίμιο τρόπο. Δεν είναι δυνατόν σελίδες σκουπίδια πραγματικά με αρκέτες σελίδες στο facebook οι οποίες λειτουργούν σαν δόλωμα να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Page rank.
rezoma Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ανοιξες μεγάλο θέμα τώρα... Υπάρχουν όντως σελίδες οι οποίες αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας. Αξίζουν πραγματικά να υπάρχουν γιατί προσφέρουν και αναδεικνύουν το μεράκι του δημιουργού τους σε κάθε post. Βασικά δεν έχει τύχει ποτέ να σκεφτώ κατ'αυτό τον τρόπο (δλδ να πατήσω για επιβράβευση) αλλά το κάνω συχνά μιας και το ρουφιανοgoogle ότι ψάχνεις στο μετατρέπει σε adsense στα site που μπαίνεις. Απο κει και πέρα. Είμαι υπερ των διαφημίσεων στις σελίδες με προυπόθεση να μην σε κουράζουν , να μην πετάγονται από εδώ και από εκεί , και να μην είναι ένα άρθρο , δέκα διαφημίσεις γύρω γύρω. Και φυσικά με νοίαζει και η προώθηση της ιστοσελίδας να έχει γίνει με σωστό και τίμιο τρόπο. Δεν είναι δυνατόν σελίδες σκουπίδια πραγματικά με αρκέτες σελίδες στο facebook οι οποίες λειτουργούν σαν δόλωμα να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Page rank. Όχι δεν αναφέρομαι σε ιστοσελίδες που πας να διαβάσεις ενα άρθρο και σου πετάγονται διαφημίσεις μπροστά κλπ. Φυσιολογικά πράγματα, με ένα banner στο πλάι ή επάνω (όπως έχει το insomnia). Νομίζω οτι κάθε κλικ σε banner που εχει μια ιστοσελίδα απο απευθείας συμφωνία της ιστοσελίδας με την διαφημιζομενη εταιρεία, αποδίδει περίπου 0.20ευρω ανα κλικ. Άρα ουσιαστικά με 5 κλικ την ημέρα απο τον κάθε αναγνώστη, μια δημοσιογραφικη ιστοσελίδα μπορεί να καλύψει άνετα το κόστος της. Με αυτήν την λογική μπορείς έμμεσα να επιβραβεύεις αν θες και συγκεκριμένο δημοσιογράφο. πχ το protagon φαντάζομαι θα λειτουργεί με μια τέτοια λογική επιβράβευσης.
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το πρώτο που εγκαθιστώ μετά τον εκάστοτε web-browser είναι το ad-block, οπότε δεν πατάω ποτέ σε διαφημίσεις. Καταλαβαίνω την ανάγκη ύπαρξής τους αλλά δε θέλω να τις βλέπω. Αν η σελίδα μου είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ενδιαφέρουσα και την επισκέπτομαι σε τακτική βάση, προτιμώ να κάνω ένα donate, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Και δε νομίζω ν αποδίδει 0.2€ το click, πιθανότερο είναι κάτι κοντά στο 0.02€. 5
Backpacker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν άνθρωποι που σερφάρουν χωρίς ad-block? Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα?!?!?! 4
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ με τον φίλο που άνοιξε το τόπικ, σε σελίδες που επισκέπτομαι συχνά και τις έχω σε κάποια εκτίμηση ή άλλες που θα μου κάνουν καλή εντύπωση πατάω 1-2 κλικ ως "επιβράβευση". Δε χάνουμε και τίποτα!
rezoma Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το πρώτο που εγκαθιστώ μετά τον εκάστοτε web-browser είναι το ad-block, οπότε δεν πατάω ποτέ σε διαφημίσεις. Καταλαβαίνω την ανάγκη ύπαρξής τους αλλά δε θέλω να τις βλέπω. Αν η σελίδα μου είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ενδιαφέρουσα και την επισκέπτομαι σε τακτική βάση, προτιμώ να κάνω ένα donate, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Και δε νομίζω ν αποδίδει 0.2€ το click, πιθανότερο είναι κάτι κοντά στο 0.02€. Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρη η χρεωση απο κλικαρισμα πανω στο banner. Ειδικα οταν προκεται για αμεση συμφωνια με τον διαφημιζομενο.
genius_13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Η χρέωση όταν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε δύο ιστοσελίδες μπορεί να είναι η οποιαδήποτε. Παράδειγμα: Χρέωση ανά Χ εμφανίσεις Χρέωση ανά click (το 0.20 που λέτε για Ελλάδα...δεν υπάρχει) Χρέωση για χρονική διάρκεια π.χ 1 μήνας Φυσικά δεν χρησιμοποιούν όλοι adblocker , ειδικά τα κοριτσάκια έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες συνήθως το έχω απενεργοποιημένο.
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω να ειναι τοσο μικρη η χρεωση απο κλικαρισμα πανω στο banner. Ειδικα οταν προκεται για αμεση συμφωνια με τον διαφημιζομενο. Για google ειναι καθε φορα διαφορετικο εγω εχω απο 2 λεπτα παρει εως και 55 λεπτα με ενα κλικ. Δυστηχως δεν κανουν κλικ ουτε ενα, εμενα πατανε απο τα 250 ατομα που μπαινουν την ημερα 3-4 και αν.
Grey Warden Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν άνθρωποι που σερφάρουν χωρίς ad-block? Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα?!?!?! Αυτό ακριβώς. Έχω ξεχάσει πως είναι να μπαίνεις σε site και να σου πετάγεται η κάθε άκυρη μακακία. Γλιτώσαμε κι απο την βρωμιάρα με το Iphone και την εφαρμογή για ήχους κλανιάς στο κινητό σου. Ειδικά η βρωμιάρα πρέπει να έχει φάει πολύ βρισίδι που ακουγόταν σε όλα τα σπίτια κάτι ξημερώματα και πεταγόσουν πάνω. Η βρωμιάρα!
rezoma Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Για google ειναι καθε φορα διαφορετικο εγω εχω απο 2 λεπτα παρει εως και 55 λεπτα με ενα κλικ. Δυστηχως δεν κανουν κλικ ουτε ενα, εμενα πατανε απο τα 250 ατομα που μπαινουν την ημερα 3-4 και αν. Παντως εγω δεν αναφερομαι σε διαφημισεις της google. Οι μεγαλες ιστοσελιδες συνηθως κανονιζουν μονες τους τι θα διαφημισουν και αυτο ουσιαστικα τις βοηθαει να μπορουν να κλεινουν καλυτερα deals. Παντως αν ο καθε χρηστης σου προσεφερε καθημερινα εστω και 1κλικ σε διαφημισεις, θα ηταν ουσιαστικα να σου πληρωνε εμμεσα μια συνδρομη. Κριμα παντως που ουτε οι ιστοσελιδες δεν το προωθουν εμμεσα αυτο στους αναγνωστες τους.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παντως εγω δεν αναφερομαι σε διαφημισεις της google. Οι μεγαλες ιστοσελιδες συνηθως κανονιζουν μονες τους τι θα διαφημισουν και αυτο ουσιαστικα τις βοηθαει να μπορουν να κλεινουν καλυτερα deals. Παντως αν ο καθε χρηστης σου προσφερε καθημερινα εστω και 1κλικ σε διαφημισεις, θα ηταν ουσιαστικα να σου πληρωνε εμμεσα μια συνδρομη. Κριμα παντως που ουτε οι ιστοσελιδες δεν το προωθουν εμμεσα αυτο στους αναγνωστες τους. Ναι αν παταγαν θα ηταν ιδανικα , αν ειχα σημαντικα εσοδα απο διαφημησεις σιγουρα ενα μεγαλος μερος μπορει και το 50% θα το εδινα πισω μεσω κληρωσεις καποιου δωρου. Απο οτι ξερω εκτος Google δεν παει με το κλικ αλλα με την ημερα πχ 20 ευρω την ημερα.
rezoma Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ναι αν παταγαν θα ηταν ιδανικα , αν ειχα σημαντικα εσοδα απο διαφημησεις σιγουρα ενα μεγαλος μερος μπορει και το 50% θα το εδινα πισω μεσω κληρωσεις καποιου δωρου. Απο οτι ξερω εκτος Google δεν παει με το κλικ αλλα με την ημερα πχ 20 ευρω την ημερα. Αυτο που λες ειναι αυθαίρετο εντελώς με το 20ευρω. Η συμφωνια μπορει να ειναι οποιαδηποτε μεταξυ πχ του Insomnia και του Γερμανου. Μπορει να εχει να κανει με απλα επισκεπτες, μπορει με κλικς, μπορει με συνδιασμο και των δυο...παντως θα κινουνται περιπου στις ιδιες χρεωσεις που χρεωνει και η google. Μην πω και σε καλυτερα επιπεδα, αφου μιλαμε για στοχευμενη διαφημιση. Τελος παντων, δεν εχει σημασια ποσο παιρνουν απο ενα κλικ. Το θεμα ειναι ποσο στηριζουμε κατι και με ποιο τροπο.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αυτο που λες ειναι αυθαίρετο εντελώς με το 20ευρω. Η συμφωνια μπορει να ειναι οποιαδηποτε μεταξυ πχ του Insomnia και του Γερμανου. Μπορει να εχει να κανει με απλα επισκεπτες, μπορει με κλικς, μπορει με συνδιασμο και των δυο...παντως θα κινουνται περιπου στις ιδιες χρεωσεις που χρεωνει και η google. Μην πω και σε καλυτερα επιπεδα, αφου μιλαμε για στοχευμενη διαφημιση. Τελος παντων, δεν εχει σημασια ποσο παιρνουν απο ενα κλικ. Το θεμα ειναι ποσο στηριζουμε κατι και με ποιο τροπο. Με ατομο που εχω μιλησει και εχει μεγαλο site μου ειπε οτι στην ουσια νοικιαζει τον χωρο ειναι οπως κανουν πχ στα γηπεδα ή στην τηλεοραση, οποτε σου λεει αδερφε θα σε δουν ενα εκατομμυριο ανθρωποι ε εγω θελω 20 ευρω την ημερα πχ. Μια τετοια υπηρεσια υπαρχει και ηταν διαθεσιμη και στην Ελλαδα αλλα πλεον ειναι μονο για Αγγλικα sites, φυσικα οπως ειπες παιζει ρολο τι συμφωνια κανει το καθε site. Ναι παιζει μεγαλο ρολο το ποσο στιριζεις γιατι υπαρχουν εξοδα και οταν σου αρεσει μπορεις να βοηθησεις και μαλιστα χωρις να πληρωσεις οποτε εκει φαίνεται ο χαρακτηρας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα