Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 περιπτερο με κουταλα δεν εχετε ομως εσεις στα βορεια. Εχει στο καβουρι ομως ! Το αντίθετο εννοώ, δεν έχει πουθενά. Ναι λεω και εγω θα μας τρελανει .
Gtr34 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πως ειναι το περιπτερο με κουταλα ; Πρωτη φορα το ακουω
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πως ειναι το περιπτερο με κουταλα ; Πρωτη φορα το ακουω http://www.nou-pou.gr/articles/south-stories/o-koytalas-einai-akoma-edw-istoriko-periptero-zei-kai-basileyei/ 1
NickTG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τώρα αλήθεια σας αρέσει να μένετε στην Αθήνα; Που να πάμε?
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Που να πάμε? Δεν το λέω με την έννοια "παρατήστε όλοι τα κέντρα και γίνετε αγρότες" απλά εννοώ σας αρέσει; αν είχατε τη δυνατότητα,λέω αν,θα φεύγατε;
Grey Warden Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν το λέω με την έννοια "παρατήστε όλοι τα κέντρα και γίνετε αγρότες" απλά εννοώ σας αρέσει; αν είχατε τη δυνατότητα,λέω αν,θα φεύγατε; Εγώ προσωπικά θα έφευγα μόνο για μια περιοχή που έχει συνεχή χιονοκάλυψη 4 μήνες τουλάχιστον οπότε θα πήγαινα κάπου πολύ βόρεια στον πλανήτη. Διαφορετικά δεν θα έφευγα. Βέβαια επειδή λόγω επαγγέλματος θα ΄΄αναγκάζομαι΄΄ να πηγαίνω στην επαρχία κυρίως δεν με χαλάει αλλά σαν μόνιμη εγκατάσταση πάντα θα ήθελα να έχω την Αθήνα εφόσον μιλάμε για εντός Ελλάδος.
chill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Λολ αν λες αυτά παρακμή τότε φαίνεται ότι δεν έχεις δει Ζεφύρι στις περιοχές που είναι τα τσαντήρια. Περιστέρι κ Αιγάλεω δεν καταλαβαίνω γιατί τα λένε πολλοί ότι είναι παρακμή...οκ περιοχές είναι, ούτε κάτι το 'ουάου' ούτε όμως και 'μπλιαχ'. Βγάζουν ακόμα ένα feeling γειτονιάς και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό (το αντίθετο θά'λεγα). Επίσης, για Πειραιά κ Καλλιθέα πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα θεωρείς παρακμή.... τί στο καλό;! Βλέπεις κάτι που δεν βλέπω μάλλον Περιστέρι το έζησα στις χρυσές εποχές 99-01....κωλονες,λάδι στην φωτιά, Enzo....χαμός. Γούσταρα δεν λέω αλλά αφενός ήμουν πιτσιρικάς αφετέρου μόλις ξεπόρτιζα. Μετά ανακάλυψα τα βόρεια, τα νότια και το κέντρο ε και το θεωρώ meh να νταραβεριστω πέριξ των δυτικών με εξαίρεση το Χαϊδάρι άντε και καμία Πετρούπολη τον χειμώνα και μέχρις εκεί. Δεν μπορώ τις περιοχές που ειναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν θα μπορούσα ποτε να ζήσω εκεί... Η έννοια της γειτονιάς δε, δεν νομίζω να υφίσταται εκεί. Τι να πούμε δηλαδή για Ελευσίνα, Μάνδρα και την Κηφισιά των Δυτικών, Μαγούλα; Αν φύγω πρωί Σαββάτου απο το σπίτι μου με τα πόδια να κατέβω παραλία Ελευσίνας (κανά δυο km μακριά) παίζει να φάω και ενα δίωρο να φτάσω από τους γνωστούς και τις καλημέρες. Ειναι και ο μόνος λόγος που δεν ακολούθησα την υπόλοιπη οικογένεια στα βόρεια. Άλλη αίσθηση!!!! Αλλά κατα τα λοιπά Μαρουσάρα, Ηράκλειο ftw και εσχάτως Γλυφάδα που με σέρνει το αίσθημα και δεν με χαλάει κιόλας. Αλλά περιστέρι....Αιγάλεω; Ούτε ΚΑΝ. Προτιμώ να μείνω σπίτι. Πειραιάς το καλοκαίρι τρώγεται αλλά μετά τις πρόσφατες κυκλοφοριακές αλλαγές (ελληνιστί το μπορντελο στους δρόμους) δεν παίζει να πατήσω. Ασε που ναι και τιγκα στους γαύρους, λόγος αρκετός να μην πατάει κανείς πόδι
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αλλά κατα τα λοιπά Μαρουσάρα, Ηράκλειο ftw και εσχάτως Γλυφάδα που με σέρνει το αίσθημα και δεν με χαλάει κιόλας. Αλλά περιστέρι....Αιγάλεω; Ούτε ΚΑΝ. Προτιμώ να μείνω σπίτι. Πειραιάς το καλοκαίρι τρώγεται αλλά μετά τις πρόσφατες κυκλοφοριακές αλλαγές (ελληνιστί το μπορντελο στους δρόμους) δεν παίζει να πατήσω. Ασε που ναι και τιγκα στους γαύρους, λόγος αρκετός να μην πατάει κανείς πόδι Σωστο,Ο μονος λογος που παω στον Πειραια ειναι για να παρω το καραβι σε νησια που δεν εχουν αεροδρομιο η' πρεπει να παρω αμαξι . 1
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πως ειναι το περιπτερο με κουταλα ; Πρωτη φορα το ακουω το θέμα έχει ως εξής: πηγαίνεις ψιλοπατημένος στη παραλιακή και πάνω σε μια στροφή ξαφνικά βλέπεις μποτιλιάρισμα γιατί έχουν σταματήσει ένα σωρό ζώα να νιώσουν τη φοβερή και ανεπανάληπτη εμπειρία να πάρουν τσιγάρα και λοιπά σκατάκια σταματημένοι πάνω σε λεωφόρο κάνοντας τη συναλλαγή με μια μεγάλη κουτάλα (βάζεις τα λεφτά στη κουτάλα, η κουτάλα γυρνάει με τα πράγματα που ζήτησες.. τρομερό ) και καλά πες αν είσαι της περιοχής είσαι υποψιασμένος και δε προκαλείς καραμπόλα (και πάλι ενδέχεται γιατί εγώ είχα ξεχαστεί κάμποσες φορές), αν είσαι ψιλοάσχετος με το μέρος ή δεν τη παλεύεις γενικά δεν ήταν καθόλου απίθανο να σπάσεις το αυτοκινητό σου και να πληρώσεις κι από πάνω όσα ζώα ακινητοποιήθηκαν με το έτσι θέλω στη παραλιακή (γιατί θα τους έχεις σκάσει από πίσω σε ακινητοποιημένο, οπότε φταις 100%) 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εχει στο καβουρι ομως ! Ναι λεω και εγω θα μας τρελανει . για το καβουρι λεω και το καβουρι ειναι νοτια
noob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Που να πάμε? Λονδίνο,Άμστερνταμ ή Βερολίνο. Για τα 2 τελευταία ειδικά ψήνομαι. :Ρ
NickTG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν το λέω με την έννοια "παρατήστε όλοι τα κέντρα και γίνετε αγρότες" απλά εννοώ σας αρέσει; αν είχατε τη δυνατότητα,λέω αν,θα φεύγατε; Μόνο για άλλη πόλη εκτός Ελλάδος προσωπικά. Ίσως αν περάσω τα 40 να αλλάξω γνώμη.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Κηφισιά των Δυτικών, Μαγούλα; Για κανε ενα εξπλεην εδω γιατι αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι, σκοπευω να ταραξω στο δουλεμα καποιον αυριο Kατα τ'αλλα το κεντρο δεν το αλλαζω με τιποτα. Και για να μενεις (συγκεκριμενες περιοχες) αλλα και για να βγεις κλπ. @Βαλερι προσωπικα δε θα εφευγα απο Αθηνα ευκολα για να παω σε αλλο μερος της Ελλαδας. Για εκτος Ελλαδας εφευγα χθες μπδγ. 3
katiepie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ναι όντως κι εγώ εντός Ελλάδος δε θα συνήθιζα αλλού για κανένα λόγο, οι ρυθμοί μου παραείναι γρήγοροι για αλλού. Εξωτερικό ίσως αλλα προτιμότερα όχι μόνη μου...
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Για κανε ενα εξπλεην εδω γιατι αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι, σκοπευω να ταραξω στο δουλεμα καποιον αυριο Le Magoula προ 30 χρόνων ήταν ένα απέραντο βοσκοτόπι. Οι μαντραναίοι τυρογαλάδες βοσκούσαν τα ζωντανά τους ζούσαν και 5-10 οικογένειες. Αγόραζες οικόπεδο έναντι πινακίου φακής. Λίγοι ήταν οι ξύπνιοι που επένδυσαν στην παρθένα μαγουλιωτικη γη (και φυσικά τα ζά οι δικοί μου προτιμούσαν να κάνουν το ενα ταξίδι πίσω από το άλλο και να αγοράζουν αυτοκίνητα παρά να χτυπήσουν κανά οικόπεδο). Από τα τέλη του 90 αρχές του νέου μιλένιουμ ξεκίνησε η ανάπτυξη. Μεζονέτες ξεπηδούσαν παντού. Και δωστου να σηκώνονται σπιταρονες που μόνο δυτικά προάστια δεν θυμίζουν. Τεράστιοι κήποι, πισίνες....Κηφισιά style. Σαν περιοχή ειναι ακόμα προτωγονη. Δυο καφετέριες όλες κι όλες, μια απο τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες με αρβανίτικο άρωμα, ένα σούπερ, ενα σουβλατζίδικο και μια πιτσαρία......pretty much that is!!! Αλλά τα σπίτια....ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ. Τα πάντα θυμίζουν Βόρεια.Τα τζάκια ανάβουν απο επιλογή εκεί οχι απο ανάγκη. Μέχρι και ο Αστέρας Μαγούλας η τοπική ομάδα έβαλε χλωτάπιτα στο γήπεδο του Το Θριάσιο νοσοκομείο δίπλα σου, η ελεύσινα το κέντρο του δήμου (δήμος Ελευσίνας-Μαγούλας) σε απόσταση 3km, ο προαστιακός να διέρχεται από εκεί, το ίδιο και η Αττική οδός. Έχει τον καλύτερο κ πιο επιτυχημένο δημάρχο Πανελλαδικός And last but not least ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...οι οποίες με έκαναν να επαναπροσδιορίσω οτιδήποτε εχει να κάνει με τα θηλυκά. Συνοψιζοντας, Μετακόμιση τώρα που λέει και η ζουγανέλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα