NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Και αν είστε και τυχεροί θα περνάει και κανένας Ασπροπυργιώτης από εκεί που έχουν όντως λεφτά να βλέπετε και κανένα καλό αμάξι. :P
Wolfos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δυτικά προσωπικά εμένα μου αρέσει να πηγαίνω...Μένω στο ''παρακμιακό'' Περιστέρι και δεν έχω κανένα παράπονο...Στην περιοχή κιόλας που είμαι μια χαρά ζεστοί άνθρωποι ....Όσο για τα Βόρεια το μόνο που ζηλεύω είναι ότι το στρώνει πιο εύκολα όταν χιονίζει το χειμώνα...Έχω πάει πρωί και απογευματάκι Βόρεια για βόλτα με τζιν και φούτερ το πως με κοίταζαν οι Βόρειοι δεν λέγεται...Γνωρίζω και άτομα από Β.Π και έχουν ψηλά την μύτη...Μου αρέσει και το Κέντρο όμως Μοναστηράκι,Πλάκα,Ακρόπολη,Θησείο και τα περίχωρα εκεί γύρω...Λατρεύω επίσης και τα Ανατολικά προάστια που συνδυάζει βουνό και θάλασσα Μαραθώνας,Νεα Μάκρη κλπ κλπ..Επομένως Α.Π Κέντρο και Δ.Π Στα δυτικά έχει και το καλύτερο Village Και Περιστέρι δεν είναι μόνο Μπουρνάζι που μαζεύονται όλα τα χαμμένα κορμιά
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Όλοι βγήκανε να πούνε για τα δικά τους, αλλά ξεχνάνε μάλλον ότι εμείς στα Κεντρικά πηδάμε μαζικά... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που κάνει ρίμα. 'Ετοιμος.
parlapipas25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα η αθηνα ειναι αθλια για να μεινεις γενικα αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση σαν τα νοτια δεν εχει!
lifeowner771 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα η αθηνα ειναι αθλια για να μεινεις γενικα αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση σαν τα νοτια δεν εχει! Eχω κουραστει να βλεπω metrosexual ρε φιλε..Αν εξαιρεσεις αυτο,ειναι ωραια.(Παρολα αυτα θα ηθελα να ζησω αλλου)
Stavros Delta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι είμαι του κέντρου της Αθήνας και το προτιμώ και για να ζω,και για βόλτα. Τι πιο ωραίο απ το να ξυπνάς και να βλέπεις την Ακρόπολη ? Η κατά το ηλιοβασίλεμα ? Να κάνεις περίπατο στη Διονυσίου Αεροπαγήτου,περπατώντας δίπλα από τη φυλακή του Σωκράτη στα αριστερά και τον Άρειο Πάγο που γινόντουσαν οι δίκες στα δεξιά,να πας για καφέ ή φαί με το αίσθημα στη Πλάκα ανάμεσα σε στενά σοκάκια με παλιά νεοκλασσικά 200 ετών δίπλα σε πανάρχαια κτίσματα στο Θησείο και το Μοναστηράκι ? Να περάσεις ρομαντικές στιγμές κάτω από τα δέντρα του λόφου Φιλοπάππου μακρυά απ το θόρυβο και τη ρύπανση της πόλης ? 1
lifeowner771 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι είμαι του κέντρου της Αθήνας και το προτιμώ και για να ζω,και για βόλτα. Τι πιο ωραίο απ το να ξυπνάς και να βλέπεις την Ακρόπολη ? Να κάνεις περίπατο στη Διονυσίου Αεροπαγήτου,να πας για καφέ ή φαί με το αίσθημα στη Πλάκα,το Θησείο και το Μοναστηράκι,να περάσεις ρομαντικές στιγμές κάτω από τα δέντρα του λόφου Φιλοπάππου ? Η Πλακα,ειναι πολυ ωραιο μερος..Απο τα αγαπημενα μου στην Αττικη,αν οχι το αγαπημενο μου 1
redhotstef Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Η Πλακα,ειναι πολυ ωραιο μερος..Απο τα αγαπημενα μου στην Αττικη,αν οχι το αγαπημενο μου Tα Αναφιωτικα θες να πεις.. Η πλακα σαν περιοχη δεν εχει κατι το ιδιατερο παρά.. πολλες ταβερνες.
lifeowner771 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Tα Αναφιωτικα θες να πεις.. Η πλακα σαν περιοχη δεν εχει κατι το ιδιατερο παρά.. πολλες ταβερνες. Η ολη περιοχη εκει περα..Δυστυχως δεν πηγαινω πολυ συχνα
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι είμαι του κέντρου της Αθήνας και το προτιμώ και για να ζω,και για βόλτα. Τι πιο ωραίο απ το να ξυπνάς και να βλέπεις την Ακρόπολη ? Η κατά το ηλιοβασίλεμα ? Να κάνεις περίπατο στη Διονυσίου Αεροπαγήτου,περπατώντας δίπλα από τη φυλακή του Σωκράτη στα αριστερά και τον Άρειο Πάγο που γινόντουσαν οι δίκες στα δεξιά,να πας για καφέ ή φαί με το αίσθημα στη Πλάκα ανάμεσα σε στενά σοκάκια με παλιά νεοκλασσικά 200 ετών δίπλα σε πανάρχαια κτίσματα στο Θησείο και το Μοναστηράκι ? Να περάσεις ρομαντικές στιγμές κάτω από τα δέντρα του λόφου Φιλοπάππου μακρυά απ το θόρυβο και τη ρύπανση της πόλης ? Να σου δροσίζει τα γκογκόβια το κύμα ενώ εξωτικές λατίνες με λάγνα μάτια παίζουν ουκελέλε και μαρίμπα δίπλα σε ένα μπαρ που έχει χαραγμένο το όνομά σου πάνω στα μπαμπού. Και το φεγγάρι να βγαίνει σαν σκατό δυσκοίλιου επιτέλους από την ζεστή νυχτερινή θάλασσα, λούζοντας την πλάση και την ψυχή μας στο ασημένιο μα ζεστό του φως και οι σκιές της αγάπης μας να χορεύουν τρελά πάνω στην άμμο καθώς θα τρεμοπαίζουν οι πυρσοί καρφωμένοι στην παραλία, σαν τότε που ήμασταν παιδιά και το τζάκι μας υπνώτιζε καθώς η μαμά μας έφερνε κουλουράκια και ζεστό γάλα με μέλι στον πάτο και ο διαβήτης ήταν απλώς αυτό που είχαμε στη γεωμετρία. Και το Μαριώ, με μάτια αστροστόλιστα και δέρμα από αλάβαστρο, να μας κοιτά κάτω απ' τα εβένινα φρύδια της, λίγο πριν νοιώσουμε την καυτή της ανάσα στο λαιμό μας και τη ρίξουμε στα τέσσερα, ρίχνοντας τις λουριδιές στον σφριγηλό πισινό της σα βροχή από ροδοπέταλα. Και η διακόρευση να είναι αγιασμός και ταπείνωση και το τέλος να είναι έκσταση και θέωση και λύτρωση μαζί, στιγμές μονάχα πριν μας γουργουρίσει "κι άλλο" και της πούμε "πάλι εδώ στην παραλία, ή θες στο γιωτ;". Αλλά και το κέντρο ωραίο είναι. 13
Peleus17 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ΙουΠλάκα κάνω φίλε. Μένω στο Μενίδι και το έχω σιχαθεί όσο δεν πάει.
deesnider Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Να σου δροσίζει τα γκογκόβια το κύμα ενώ εξωτικές λατίνες με λάγνα μάτια παίζουν ουκελέλε και μαρίμπα δίπλα σε ένα μπαρ που έχει χαραγμένο το όνομά σου πάνω στα μπαμπού. Και το φεγγάρι να βγαίνει σαν σκατό δυσκοίλιου επιτέλους από την ζεστή νυχτερινή θάλασσα, λούζοντας την πλάση και την ψυχή μας στο ασημένιο μα ζεστό του φως και οι σκιές της αγάπης μας να χορεύουν τρελά πάνω στην άμμο καθώς θα τρεμοπαίζουν οι πυρσοί καρφωμένοι στην παραλία, σαν τότε που ήμασταν παιδιά και το τζάκι μας υπνώτιζε καθώς η μαμά μας έφερνε κουλουράκια και ζεστό γάλα με μέλι στον πάτο και ο διαβήτης ήταν απλώς αυτό που είχαμε στη γεωμετρία. Και το Μαριώ, με μάτια αστροστόλιστα και δέρμα από αλάβαστρο, να μας κοιτά κάτω απ' τα εβένινα φρύδια της, λίγο πριν νοιώσουμε την καυτή της ανάσα στο λαιμό μας και τη ρίξουμε στα τέσσερα, ρίχνοντας τις λουριδιές στον σφριγηλό πισινό της σα βροχή από ροδοπέταλα. Και η διακόρευση να είναι αγιασμός και ταπείνωση και το τέλος να είναι έκσταση και θέωση και λύτρωση μαζί, στιγμές μονάχα πριν μας γουργουρίσει "κι άλλο" και της πούμε "πάλι εδώ στην παραλία, ή θες στο γιωτ;". Αλλά και το κέντρο ωραίο είναι. Πρέκας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα