Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πχ, έχω φίλους από ΑΣΟΕΕ στην Ελλάδα που τους έλεγα να δηλώσουν συμμετοχή στο Global Management Challenge. @@. "Δεν προλαβαίνω/σιγά μην κάθομαι να παίζω με το Excel/τι μαλακία είναι αυτή".

αχαχχαχαχααχαχαχχααχ!!!! τι μου θύμησες τώρα!!! τους είχα ζαλίσει τα @@ και είχαμε συμετάσχει, ήταν καλή εμπειρία ρίξαμε γέλιο, φιλοσοφήσαμε μάθαμε και 2 πραματα. 

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

- Η φώτο είναι απαραίτητη αλλά αν είναι κακής ποιότητας μην βάλετε. Πρέπει να είναι η πιο κυριλέ φώτο που έχετε βγάλει στην ζωή σας.

Εγώ ξέρω το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση μη βάζετε φωτογραφία, αν η θέση δεν έχει να κάνει με εμφάνιση (ηθοποιός, μόντελινγκ).

Θα πεταχτεί στα σκουπίδια για να μη γίνει καμιά μήνυση λόγω προκατάληψης.

Δημοσ.

αν η φώτο είναι του κώλου γίνεται αυτό που λές, αλλιώς είσαι λάθος είδικά σήμερα που αν σκεφτείς το CV / linkedin profile έχουν γίνει συνώνημα. Μπορείς να σκεφτείς linkedin profile χωρίς φώτο ?

Το πρόβλημα είναι οτι όντως 7/10 φώτο είναι cropped από φωτογραφία που τραβήχτηκε σε μπουζούκια. Θέλει λίγο προσοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση μια φώτο με γραβάτα / σακάκι τραβηγμένη σωστά με σοβαρό χαμόγελο να προδιαθέσει αρνητικά. Ο τύπος που θα το πετάξει στα σκουπίδια για αυτό το λόγο είναι πιθηκος και δεν αμβιβάλω ότι υπάρχουν χιλιάδες στην Ελλάδα. 

προκατάληψη , μύνηση για μια φωτογραφία ? Αυτό ακούγεται τραβηγμένο ακόμα και για Αμερική.... για ευρώπη ουτ καν.

Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είναι απαραίτητη πάντως και να την θεωρήσω προεραιτική, αν υπάρχει κάτι καλό μπαίνει. Αν είσαι κακάσχημος η τσόκαρο μην βάζεις τίποτα χαχαχα

Δημοσ.

@N3k: Δεν έχει πολύ νόημα να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω τα βασικότερα επιχειρήματά μας τα αναπτύξαμε, αν χρειαστεί μπορούμε να κάνουμε καμιά διευκρίνιση αλλά περαν τούτου ας το αφήσουμε.

Είναι σαφές από την προηγούμενη δημοσίευσή μου πως συμφωνώ. Απαντώ στα 1-4 επιγραμματικά και τα υπόλοιπα τα λέμε και μέσω PM. :)

1. Χρησιμοποιείς συχνά λέξεις όπως "εκτιμώ", "πιστεύω", κλπ. Δεν ξέρω με τι δεδομένα το κάνεις αυτό. Προσωπικά από αυτά που έχω διαβάσει πιστεύω πως δεν έχεις το υπόβαθρο για να κάνεις τέτοιες κρίσεις με επιτυχία (άσχετα αν συμφωνώ μαζί τους ή όχι).

Μα δεν είναι ξεκάθαρο το για ποιο λόγο χρησιμοποιώ τέτοια ορολογία; "Εκτιμώ" και "πιστεύω" =/= "Γνωρίζω" και "είμαι σίγουρος". Κουβέντα σε forum κάνουμε, απόψεις παραθέτουμε. Ουδέποτε υποστήριξα πως έχω το υπόβαθρο για να κρίνω αντικειμενικά τα πάντα, το έχω τονίσει μάλιστα ουκ ολίγες φορές. 

Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω που ακριβώς σκαλώνεις. Τι ή ποιον έκρινα, ανεπιτυχώς όπως λες, μιας και δεν έχω το κατάλληλο υπόβαθρο; Γιατί μου φαίνεται πως δεν έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας, γεγονός που έχω επισημάνει αρκετές φορές ως τώρα.

2. Θα έπρεπε να είμαι χαζός για να πιστεύω ότι καρμπόν αυτό που έκανα εγώ θα δουλέψει για όλους. Αλλά επίσης θα έπρεπε και συ να είσαι χαζός για να πιστεύεις ότι αν ακολουθήσει κανείς το πνέυμα των συμβουλών μου (μην επαναπαύεσαι/εξέλιξε τον εαυτό σου/βάλε ένα στόχο δύσκολο και κυνήγα τον σα να εξαρτάται η ζωή σου απ' αυτό) θα κακοπέσει στη ζωή.

Fair enough. Επιμένω όμως, αλλού στόχευα εγώ με τη συμμετοχή μου στο παρόν thread, αλλού εσύ. 

3. Η τύχη σίγουρα παίζει ρόλο. Αλλά θα σου πώ ένα ρητό που κυκλοφορεί μεταξύ των σκακιστών (incidentally, παιχνίδι όπου η έννοια της τύχης έχει πολύ διαφορετική μορφή απ' ότι στο μπαρμπούτι και μεγάλο σχολείο για να μάθει κανείς να επιρρίπτει τις δέουσες ευθύνες στον εαυτό του): "ο καλός παίκτης είναι πάντα τυχερός". Ή ισοδύναμα (αυτό το είπε συγκεκριμένο άτομο αλλά δε θυμάμαι ποιός): "Πολύ περίεργα δουλεύει η τύχη. Όσο πιο πολύ προπονούμαι τόσο πιο τυχερός είμαι όταν παίζω."

Δεκτά όλα αυτά, εστιάζεις όμως σε μια πολύ συγκεκριμένη φράση μου, την οποία φοβάμαι πως κι εσύ με τη σειρά σου, αντιμετώπισες ως μπηχτή σε προσωπικό επίπεδο. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο, δεν τίθεται θέμα εμπάθειας και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο γραφής μου, αλλά και την προσπάθειά μου να επιχειρηματολογήσω με σεντόνια, αντί να αρκεστώ σε φράσεις κλισέ.

4. Η γλώσσα που χρησιμοποιώ σίγουρα δεν αρμόζει σε community manager και διαπραγματευτή. Δεν απολογούμαι γι' αυτό, this is me. Αν σε προσέβαλα χωρίς αιτία τότε βεβαίως και θα ζητήσω συγγνώμη, απο κει και πέρα όμως αυτά που λέω είναι δωρεάν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εγώ λειτουργώ βλέποντας την ουσία και όχι την όψη των πραγμάτων, αν άλλος θέλει να λειτουργεί αλλιώς ας κάνει όπως νομίζει.

Ούτε με προσέβαλες, ούτε επιθυμώ κάποιου τύπου απολογία. Ήμουν σαφής γράφοντας "Διότι εμένα μπορεί να μη με θίγει η συγκεκριμένη φράση, ή ίσως βλέπω πίσω απ' αυτή ένα ευγενή σκοπό, μια προσπάθεια σου να με "αφυπνίσεις", κάποιος άλλος άνετα θα μπορούσε να την πάρει στραβά και να καταλήξει στο κλασσικό "χέσε μας ρε γιάπη". 

Με λίγα λόγια κατάλαβα, χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις απ' την πλευρά σου, πως πράγματι θες να πεις "ξυπνάτε μαλάκες".

Αλλά, εφόσον αναγνωρίζεις πως οι συνομιλητές σου είναι συνήθως μη insiders, ή ακόμα χειρότερα συναισθηματικά φορτισμένοι/απογοητευμένοι/out of track για οποιοδήποτε λόγο, μην περιμένεις να αποδεχτούν άμεσα τις θέσεις και προτάσεις σου.

Καλώς ή κακώς ούτε ο πρώτος είσαι που γράφει αντίστοιχα πράγματα (μάνι μάνι ο Alex_000 και ο headbanger έχουν δώσει άπειρες φορές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση εργασίας), ενώ ίσως σου διαφεύγει και η άλλη όψη του νομίσματος, πως σε άλλα παρόμοια threads δηλαδή υπήρξαν δυστυχώς και απόψεις περί "τεμπέληδων αέργων", προτάσεις του στυλ "εργαστείτε τζάμπα αντί να κάθεστε - καλό θα σας κάνει", ή αφορισμοί σε φάση "να πάτε να πλένετε πιάτα ζώα, που νομίζατε πως επειδή έχετε ένα πτυχίο, γίνατε μάγκες". 

Εννοείται λοιπόν πως θα γράφεις με όποιο τρόπο γουστάρεις και δεν έχω κανένα δικαίωμα να απαιτήσω ν' αλλάξεις. Συμμετέχοντας όμως σε τέτοιες κουβέντες, οφείλεις ν' αναγνωρίσεις πως είσαι borderline στα μάτια των άλλων. Μια περισσότερο επιθετική προσέγγιση από τη μεριά σου, είναι δυστυχώς εύκολο να κάνει trigger κάποια συναισθηματική αλυσιδωτή αντίδραση.

Οπότε παρότι, όπως έγραψα παραπάνω, δε δικαιούμαι να απαιτήσω περισσότερο ήπιους τόνους, προτείνω αν μη τι άλλο μια περισσότερο διπλωματική προσέγγιση. 

Ηint: Δες πως αρχίζει π.χ. ο Alex_000: Θα μιλήσω για εξειδικευμένες θέσεις, όχι για "υπάλληλο γραφείου" ας πούμε αλλά νομίζω οι συμβουλές είναι καλές για οποιαδήποτε δουλειά. Δηλαδή αφενός ξεκαθαρίζει πως η γνώση του αφορά κυρίως εξειδικευμένες θέσεις, τονίζει όμως πως εκτιμά ότι οι συμβουλές του θα πιάσουν σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτός λοιπόν που ψάχνει θέση π.χ. πωλητή, διαβάζοντας τα παραπάνω δε νιώθει alienated. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Και γενικα ας δωσουν την ευκαιρεια σε καποιον νεο ανθρωπο να δοκιμασει τις ικανοτητες του, 

Ιδανικα ναι, συμφωνω μαζι σου. Πρακτικα ομως, η δοκιμη των ικανοτητων καποιου μπορει να κοστισει χρηματα στην εταιρεια, οποτε υπαρχει η ταση να προτιμαται το σιγουρο για ελαχιστοποιηση της ζημίας και αυξηση του κερδους. Ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο.

Σε μια ενδεχομενη περιοδο οικονομικης αναπτυξης ισως να ηταν εφαρμοσιμο κατι τετοιο.

Δημοσ.

Ιδανικα ναι, συμφωνω μαζι σου. Πρακτικα ομως, η δοκιμη των ικανοτητων καποιου μπορει να κοστισει χρηματα στην εταιρεια, οποτε υπαρχει η ταση να προτιμαται το σιγουρο για ελαχιστοποιηση της ζημίας και αυξηση του κερδους. Ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο.

Σε μια ενδεχομενη περιοδο οικονομικης αναπτυξης ισως να ηταν εφαρμοσιμο κατι τετοιο.

Διαφωνω νομιζω οτι δεν θελουν οχι δεν μπορουν, τοσα προγραμματα του ΟΑΕΔ υπαρχουν και αλλα τοσα του ΕΣΠΑ δεν θα μπορουσαν να τα εκμεταλλευτουν ?

Οποτε αφου κανενας δεν μας δινει την ευκαιρια δεν θα βρουμε ποτε δουλεια αδικα σπουδασαμε και θα περιμενουμε να παμε στα 65 για να παρουμε επιδομα προνοιας για να ζησουμε  :-(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν εχεις ενα πτυχιο πχ Φιλολογος ή Μηχανικος και στελνεις για ασχετη θεση πχ μπαριστα ή υπαλληλος αποθηκης κλπ 
Τα ανεφερεις τα πτυχια σου ή οχι ?

Δημοσ.

Ναι

Το αντιθετο ομως οχι

Αν στειλεις δηλαδη για θεση μηχανικου μην αναφερεις προυπηρεσια μπαρ

Δημοσ.

Ναι

Το αντιθετο ομως οχι

Αν στειλεις δηλαδη για θεση μηχανικου μην αναφερεις προυπηρεσια μπαρ

Τα πάντα αναφέρεις.

Αν δουλεύεις δηλαδή 2 χρόνια σε μπαρ είναι προτιμότερο να μην πεις τίποτα και να φαίνεσαι δυο χρόνια παρασιτικός τεμπέλαρος;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να πω και εγώ την δική μου άποψη καθώς είμαι επίσης "από την άλλη μεριά" όσον αφορά το θέμα CV. Θα μιλήσω για εξειδικευμένες θέσεις, όχι για "υπάλληλο γραφείου" ας πούμε αλλά νομίζω οι συμβουλές είναι καλές για οποιαδήποτε δουλειά. Από τα 3 χρόνια που βλέπω CV έχω βγάλει πολλά συμπεράσματα, θα τα πω απλά όποιος θέλει τα ακούει. 

- Απαγορεύεται το βιογραφικό πάνω από 2 σελίδες. Όσο παραπάνω από 2 σελίδες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κοπεις.- απλά τα πράματα. Εξαιρείται κάποιος που έχει πάνω από 15 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε πολλές εταιρίες και δηλώνει υποψηφιότητα για upper management.

- Η συντριπτική πλειονότητα των υποψήφιων δεν πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις για εκειδικευμένες θέσεις, μιλάμε για 90% τώρα. Αυτά που ζητάει το HR στην αγγελία το πληρεί το 0.5% στην καλύτερη περίπτωση.

- Το HR είναι πάντα υπερβολικό με τις απαιτήσεις στην αγγελία για να μην μαζέψει σπαμ CVs από τον κάθε πικραμένο, αλλά και για να φουσκώσει τα λεφτά που λέει ότι δίνει στην αγγελία να τραβήξει τους σοβαρούς (μετά θα σου πούνε έχεις τα μισά προσόντα πάρε τα 2/3 του ποσού). Μην ντραπείτε αν έχετε τα μισά προσόντα από ότι ζητάνε, είναι αρκετά. 

- Η απόφαση για Interview από ένα σωστό CV παίρνεται σε 10 - 30 δευτερόλεπτα, και είναι 100% ακριβές αυτό που σας λέω.

- Όταν υπάρχει θέση να καλυφθεί , το HR ψοφάει να βρει άτομα για Interview, υπάρχει δουλειά που πάει πίσω όσο η θέση είναι κενή. Μη νομίζετε ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία εναντίων σας και δεν σας καλούν για interview. 

- Μην πλατιάζετε. Τίτλος πτυχίου, πανεπιστήμιο , βαθμός (προαιρετικά), πτυχιακή. Τελος. Προηγούμενη θέση, ονομα εταιρίας 4 bullet points με το τι κάνατε, τέλος. Τίτλος σεμιναρίου αρκεί. "ECDL" σκέτο η με τίτλους ενοτήτων αρκεί δεν θέλει κατεβατό από κάτω να εξηγήσει κάτι παραπάνω. Περισσότερα bullets και περιγραφή μόνο αν δεν υπάρχει αρκετό υλικό να γεμίσει 1 σελίδα, η για συγκεκριμένη επαγγελματική εμπειρία που είχατε στην οποία πετύχατε πολλά ουσιαστικά πράματα και είστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτά και θέλετε να αναπτυχθούν, η θέλετε μια δουλειά να ξεχωρίσει από τις άλλες.  

- Όταν υπάρχει οποιοδήποτε δείγμα δουλειάς πάντα να αποσταλεί σαν attachment με το cv. Αν είσαι γραφίστας portfolio, αν είσαι πωλητής track record κτλ. Μάλιστα καλύτερα να ψάξετε να βρείτε η να δημιουργήσετε κάποιο σοβαρό δείγμα δουλειάς που μπορείτε να στείλετε σαν attachment. Οτιδήποτε θα σας ξεχωρίσει από το pack. 

- Hobby αναφαίρετε μόνο αν το cv σας είναι άδειο και δεν έχει πολύ ουσία. Αν υπάρχουν καλές σπουδές, καλή εμπειρία και προσόντα που εκπληρούν τη θέση μην μιλάτε για τίποτα άσχετο με την δουλειά ότι και να είναι αυτό.

- Η φώτο είναι απαραίτητη αλλά αν είναι κακής ποιότητας μην βάλετε. Πρέπει να είναι η πιο κυριλέ φώτο που έχετε βγάλει στην ζωή σας. 

- Αν δεν υπάρχει επαγγελματική εμπειρία πρέπει να "get your foot in the door". Πρέπει να αποδείξετε στον άλλον ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Αυτό γίνεται μόνο αν ασχοληθείτε μόνοι σας με το αντικείμενο in question. Αν είσαι προγραμματιστής ναι το github project θα σου αυξήσει τις πιθανότητες δραματικά. Αν είσαι φρέσκος οικονομολόγος και θες να γίνεις trader άνοιξε ένα demo account και πέτα το track record μέσα. Αν απλά είσαι απόφοιτος σχολής και στέλνεις απλά τις σπουδές σου, το proficiency και τα φοβερά στοιχεία του χαρακτήρα σου πρέπει να καταλάβεις οτι το cv σου θα είναι ίδιο με άλλα 250 cv. Μην έχεις ελπίδες. 

- Οποιοδήποτε είδους εργασία συναφής με το αντικείμενο, να μπει μέσα, μαύρη άσπρη κίτρινη κόκκινη. Αν πας για τραπεζικός υπάλληλος μην γράψεις ότι παρέδιδες pizzes το καλοκαίρι. Γράψε ότι βοηθούσες με τα λογιστικά στην pizzaρια , you get my point. 

- Στείλτε CV με κάποιο γνωστό στάνταρ template. Μην φτιάξετε δικό σας word αρχείο. 

- Πάντα να έχετε linkedin profile και να το αναφέρετε στο email που στέλνετε το cv και μάλιστα πρώτο πρώτο, ακόμα και κάτω από το όνομα σας στην κορυφή. Σε εξειδικευμένες θέσεις πλέον η διαδικασία γίνεται πολύ συχνά μέσω linkedin

- Μην στέλνετε generic CV. Το cv να είναι γραμμένο για την συγκεκριμένη θέση και για την συγκεκριμένη εταιρία. Αναφέρετε για ποια θέση κάνετε apply μέσα στο CV. 

- Χρησιμοποιείστε keywords στο CV σας. To σκανάρισμα ακόμα και όταν γίνεται από άνθρωπο γίνεται σε στυλ SEO πλέον. Όπως είπα 10-30 sec ανα CV. Θες λέξεις που να κάνουν stand out. Το καλύτερο κόλπο που μπορώ να προτείνω είναι δείτε την συγκεκριμένη αγγελία για την θέση δείτε τι ζητάει πάρτε τα keywords από την αγγελία και γεμίστε το cv. Be creative.

αυτά αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το αναφέρω. Όταν ανοίξει κάνα αντίστοιχο thread θα σας πω τι να κάνετε σε ένα interview :)

Ευχαριστουμε για τις χρησιμες συμβουλες.

Εξηγεις λιγο, πως μπορουμε να προσεξουμε αυτο με τα 'keywords'?

Τι να γραφουμε, που να εστιασουμε, τι να αναφερουμε;

Δημοσ.

Εξαρτάται από την δουλειά για την οποία κάνεις apply. Αν κάνεις για software developer πχ πρέπει να γράψεις συγκεκριμένα μια μια όλες τις τεχνολογίες που γνωρίζεις σαν keywords (html, javascript, java, c#, ruby ktl) ώστε όταν σκανάρονται τα CV αυτόματα να επιλέγεται και το δικό σου.

επίσης και οι άνθρωποι (HR) σκανάρουν τα cv με το μάτι για πολυ λίγο χρόνο πριν το πρώτο rejection. Περιμένουν να δούνε λέξεις κλειδιά που τους βολεύουν για την θέση.

Το ποιες λέξεις κλειδιά θα ψάξουν φαίνεται και από την Αγγελία.

πχ: σε μια random αγγελία όπως η από κάτω πχ:  https://allergan.taleo.net/careersection/external/jobdetail.ftl?job=184783&src=JB-10300

φαίνεται ότι θα παίξουν oi λέξεις: MBA/CPA , Bachelors Finance / Accounting, GAAP, SAP, Excel Sarbanes Oxley accounting, μαζί με άλλες λέξεις κλειδιά που έχουν σχέση με το accounting όπως: auditing, budgeting, compliance, financial planning, payrolls κτλ

• Like 1
Δημοσ.

alex_000 καλα εκανες και το εξηγησες, κι οντως εχω ακουσει οτι παιζει αυτο το 'συστημα' με τα keywords.

Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειναι ολες οι επιστημες τοσο 'συγκεκριμενοποιημενες'/ποσοτικοποιημενες, ωστε να παραθετει/αραδιαζει κανεις τα αντικειμενα. Πχ βιογραφικα με πιο θεωρητικα αντικειμενα σπουδων & προϋπηρεσιων, δυσκολο θεωρω να 'δουλεψουν' με keywords, και σιγουρα πολυ πιο δυσκολα απο τεχνικα αντικειμενα οπως η πληροφορικη.

Κι επισης θεωρω ανεφαρμοστη την τεχνικη οταν καποιος εχει ενα πιο 'γενικης φυσης' βιογραφικο, οπως εγω που εχω στειλει και αυτοκλητα σε εταιριες, που γνωριζω μεν το αντικειμενο εργασιων τους αλλα και τα δυνατα μου σημεια, αλλα δεν γνωριζω σε ποια θεση (μη ανακοινωσιμη στο κοινο/αν υπαρχει) θα με ενέτασσαν ή θα στοχευα.
Εκει πας με ενδεχομενα (λιγα), και δεν ξερω αν εφαρμοζεται τελικα η λογικη των 'keywords'.

Δημοσ.

Τα πάντα αναφέρεις.

Αν δουλεύεις δηλαδή 2 χρόνια σε μπαρ είναι προτιμότερο να μην πεις τίποτα και να φαίνεσαι δυο χρόνια παρασιτικός τεμπέλαρος;

Αρχικά κάνεις μια προσπάθεια να το αναφέρεις στο βιογραφικό σου με πιο κυριλέ τρόπο, π.χ συγγενής μου που πριν ψάξει δουλειά για πολιτικός μηχανικός δούλευε σε super market και κουβάλαγε διάφορες κούτες εκεί και κάποιες άλλες χαμαλοδουλειές, στο βιογραφικό το έγραψε ως "βοηθός του προϊστάμενου στο κατάστημα τάδε". Κάτι αντίστοιχο κοιτάς να κάνεις για το μπάρ, αν δεν υπάρχει τρόπος τότε το αφήνεις κενό και το αναφέρεις στην συνέντευξη οτι δούλευες εκεί αν σε ρωτήσουν.

Δημοσ.

Αρχικά κάνεις μια προσπάθεια να το αναφέρεις στο βιογραφικό σου με πιο κυριλέ τρόπο, π.χ συγγενής μου που πριν ψάξει δουλειά για πολιτικός μηχανικός δούλευε σε super market και κουβάλαγε διάφορες κούτες εκεί και κάποιες άλλες χαμαλοδουλειές, στο βιογραφικό το έγραψε ως "βοηθός του προϊστάμενου στο κατάστημα τάδε". Κάτι αντίστοιχο κοιτάς να κάνεις για το μπάρ, αν δεν υπάρχει τρόπος τότε το αφήνεις κενό και το αναφέρεις στην συνέντευξη οτι δούλευες εκεί αν σε ρωτήσουν.

Εγω προσωπκκά αν εψαχνα νεαρό μηχανικό δε θα με χάλαγε καθόλου να διαβάσω υπάλληλος σουπερμαρκετ .... αντιθετα αν εκανε κρα οτι το "σαλτσώνει" με φρου φρού μπορεί και να με χαλαγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...