arc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Του λες οτι εχεις έκτακτο αναγκαίο έξοδο και χρειαζεσαι τα χρήματα. Αν σε γράψει στα όργανα του και δεν παίζει σενάριο να του στείλεις κάποιο φίλο σου φουσκωτό παίρνεις το φίλο (και καλά) και του λες «Φιλαράκο χρεώθηκα άσχημα και πλήρωσα την υποχρέωση, αρα λόγω της συμπεριφοράς σου από μένα δεν θα ξαναδείς ούτε ποτήρι νερο, ακόμα κι αν σε βρω στη μέση της ερήμου ετοιμοθάνατο. Την επομενη φορά ζήτα απο τοκογλύφους» Θυμήθηκα περιπτωση που κάποιος μου ζήτησε χρήματα και του δάνεισα (πολύ μικρότερο ποσό) με υποσχεσή να μου τα δώσει μετά απο 15 μέρες που θα πληρώνονταν. Ηξερα οτι ζορίζονταν οικονομικά και το έκανα επειδή το ήθελα. Πέρασαν οι 15 μέρες και τον ενόχλησα ευγενικά αλλά απαντησε οτι κάτι του έτυχε και θα καθυστερήσει αλλες 15 μέρες. Το ίδιο βράδυ τον πέτυχα σε μπαράκι να κερνά σφηνάκια σε γκομενάκι μπας και του κάτσει. Δεν με είδε και δεν ειπα τίποτα. Μετά απο 2 μήνες με παίρνει τηλέφωνο στο παρακαλετό για επιπλέον δάνειο το οποίο ήταν όντως για σοβαρό λόγο (το διασταυρωσα). Πήρε τα όργανα μου με άμεσο τρόπο και αναφορά στο συμβάν της γκόμενας. Τα λεφτά τα έκανα επισφάλεια, τα ξέχασα και ηρέμησα. Δεν έκοψα τη φιλία, αλλά δανεικό ... ουτε κερασμένο ποτο. 2
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 του λες:"συγνώμη αλλά θυμάσαι τα λεφτά που σου δάνεισα? Θα τα ήθελα πισω και μέσα στην εβδομάδα αν γίνεται. " Αν σε ρωτήσει τι τα θες και τέτοια πες:"τα χρειάζομαι. Πότε μπορείς? " Άμα ξεκινήσει τα μασουτουμου ξέχασε τα πολύ απλά. Ατυχησες...
redhotstef Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά δεν ζητάω ελεημοσύνη, καμια ιδέα πως να προσεγγίσω το θέμα μην πω καμια χοντράδα ήθελα Παιζει να διαβαζει το φορουμ και να καταλαβει οτι ειναι αυτος που στα χρωσταει. Θυμηθηκα την θεικη ατακα... Που ναι τα λεφτα ρε μ Τάκη?...
geortsaki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πάρε ένα 50αρι αυτόν τον μήνα.. Κτλπ.. Ή Πάρε ένα 50αρι αυτήν την εβδομάδα.. Κτλπ.. Κοίτα να τα πάρεις σιγά σιγά δηλαδή.. Γιατί αν είχε ανάγκη τα 150, τώρα θα του είναι δύσκολο να βρει ξαφνικό πλεόνασμα.. Εφόσον δεν έχει μεριμνήσει..
bluesattack Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγω δανειζω και δανειζομαι μονο απο φιλους.Εν λευκω.Που σημαινει οτι θα μου τα δωσουν η οτι θα τους τα δωσω οταν θα βγουμε στις αγορες και αν.Αυτο δεν εχει ειπωθει, ειναι σιωπηρη συμφωνια φυσικα Γελαω με τους...φουσκωτους, τα κραξιματα και τα δοσολογια. 1
8elwADSL Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 1 χρόνο και δεν σου έχει δώσει τίποτα;Ξέχασετα ο τύπος έχει προχωρήσει σε μονομερής διαγραφή χρέους 5
bluesattack Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μπορει να θεωρει αυτονοητη και την ρητρα αναπτυξης.Αποπληρωμη μονο και εφοσον εχει ουσιαστικη αυξηση εισοδηματος Βαλε και την αναγκαια επιμηκυνση μεσα,πας για πενταετια τουλαχιστον Q 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 150 ευρώ για ένα γραμμάτιο. Πέρσι του τα έδωσα. Πιστεύω είναι σε κατάσταση να μου τα δώσει. Όσο για τις κινήσεις, δε θα ήθελα να γυρίσει ξέρω γω και να μου πει "ε τι φοβάσαι ρε ξένοι είμαστε;" οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα φορτικός Τώρα για τους μπράβους, είναι stand by;; Για 150 ευρω εκανες ποστ ? Ημαρτον ...Μαλλον ειναι στο κινημα δεν πληρωνω γιατι ετσι.
viper2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 "Το δάνειο χάνει δυο, το χρήμα και τον φίλο" Πολώνιος απτο¨Αμλετ" + Οι φίλοι δεν ανταλλάσσουν λεφτα και γυναίκες. #avoid 1
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για 150 ευρω εκανες ποστ ? Ημαρτον ...Μαλλον ειναι στο κινημα δεν πληρωνω γιατι ετσι. Εγώ δουλεύω μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ και παίρνω 450 ευρώ τον μήνα. 150 ευρώ είναι το 1/3 του μισθού μου, δεν είναι και λίγα τα λεφτά.
Backpacker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για 150 ευρω εκανες ποστ ? Ημαρτον ...Μαλλον ειναι στο κινημα δεν πληρωνω γιατι ετσι. Τα ποσά δεν είναι ίδια για όλους ρε παιδιά..για έναν 150 ευρώ μπορεί να είναι το μισό μηνιάτικο του και για έναν άλλο μια έξοδος Παρασκευή βραδάκι... Πιστεύω σε τέτοιες περιπτώσεις εξαρτάται πως το βλέπεις και συ με αυτά που κάνει ο άλλος.. Αν για παράδειγμα το φιλαράκι σου που δανείστηκε τα 150 το βλέπεις μέσα σε αυτόν τον χρόνο να κάνει καμιά σπαταλοαγορά ή να είναι γενικά άνετος(διακοπούλες,shopping therapy) ε τότε σε πειράζει και σένα... Εμένα μου είχε τύχει να έχω δανείσει σε φίλη 100 ευρώ πριν από πολλά χρόνια...(τα πήρα μετά από 10 μήνες) αλλά έβλεπα μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες να αγοράζει παπούτσια...να κάνει ταξιδάκια..και όλα αυτά να γίνονται μπροστά μου...ε δεν είναι το ποσό μετά που σε "ενοχλεί" ή σου λείπει(δόξα το θεό σε εστία έμενα τότε και τζάμπα φαί από λέσχη άρα είχα πραγματικά έξοδά επιβίωσης 0!!! και δούλευα οπότε όσα έβγαζα τότε πήγαινε 100% για διασκέδαση).. Για μένα κάτι τέτοια δείχνουν όσο να ναι και πράγματα για τον χαρακτήρα του άλλου...το να χρωστάει δλδ ένα χ ποσό και ενώ μπορεί να το γυρίσει να μην το βάζει σαν προτεραιότητα αν είναι να χαλάσει έστω και στο ελάχιστο την ζαχαρένια του ή τα γούστα του για μένα είναι παρτακίστικο και σημάδι πολύ ανώριμου ατόμου. Αν απ'την άλλη έβλεπα ότι το άτομο στο οποίο δάνεισα ήταν στριμωγμένο πραγματικά ούτε που θα με ένοιαζαν τα λεφτά...θα χαιρόμουν και από πάνω που απλά σε ένα εξτρα ζόρι βοήθησα και λίγο έναν φίλο. 6
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ δουλεύω μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ και παίρνω 450 ευρώ τον μήνα. 150 ευρώ είναι το 1/3 του μισθού μου, δεν είναι και λίγα τα λεφτά. Το δεχομαι ,δεν γνωριζα εχεις δικιο .
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Τα ζητάω με διακριτικό τρόπο.Και μετά ακούω τα γνωστά:Αχ, μην μου το κάνεις αυτό ,δεν έχω μία αυτή την περίοδο...τι να πεις... Και η πλάκα είναι οτι οταν και αν στα επιστρέψει θα σου πει ελα μωρε σιγα το ποσο τώρα γυφτιές... Μου εχει τύχει και απο τότε ΔΕΝ ξαναδάνεισα... Και δε μιλάω για 5-10€ δεν δίνω σημασία, ενας δύο καφέδες ειναι... Μιλάω για 100-150-200 που μου ζήτησαν δανεικά και τα εφαγαν στα μπουζουκια 1
tsakonas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 1500 περιμενω εδω και 2 χρονια απο 2 καλους και καλα φιλους... τα ξεχασα ηδη...και τους ξεγραψα.....
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εάν είναι όντως φίλος... κάνεις κακώς που το σκέφτεσαι και που δρας έτσι. Μίλησέ του. Ξεκάθαρα. Αντρίκια και φιλικά. Είπες ότι είναι φίλος. Εάν είναι, τότε έτσι θα βρεθεί άκρη. Όλα τα άλλα είναι κατινιές και κουτοπονηριές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις