Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστο.Εμενα μου χρωσταει ενας 2 ευρω απο κατι ρεστα στο σινεμα για να μην ανοιγω καiνουριο θεμα πειτε μου τι πρεπει να κανω?

:fear:
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και ξυπναω καθε μερα  στις 7 απο hobby.

E και οι υπουργοί τέτοια ώρα ξυπνάνε για να πιουνε καφέ στη βουλή :P

• Like 2
Δημοσ.

Για 150 ευρώ έμαθες τον χαρακτήρα του άλλου και πήρες και εσύ ένα καλό μάθημα. Money well spent. 

Και όντως για 150 ευρώ , δεν αξίζει να πιέζεις τη σχέση σου με τον άλλο. Τι να πει και ο φίλος μου που έχει δανείσει 15000 σε άλλον και περιμένει. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ας σου μείνει μάθημα.

• Like 1
Δημοσ.

Για 150 ευρώ έμαθες τον χαρακτήρα του άλλου και πήρες και εσύ ένα καλό μάθημα. Money well spent. 

Και όντως για 150 ευρώ , δεν αξίζει να πιέζεις τη σχέση σου με τον άλλο. Τι να πει και ο φίλος μου που έχει δανείσει 15000 σε άλλον και περιμένει. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ας σου μείνει μάθημα.

Εντάξει αν έχεις να δανείσεις 15χιλ ευρώ σημαίνει ότι το φυσάς άσχημα το χρήμα και έχει ζυγίσει πάρα πολύ καλά τα ρίσκα πριν τα δώσεις...και έχεις στην άκρη του μυαλού ότι παίζει να μην τα πάρεις...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ότι λέει ο τίτλος.

Πως θα το αντιμετωπίζατε;

Ευχαριστώ

Τιποτα. Ειδικα αν τα έχεις δωσει άτυπα και δεν σε καλύπτει κάποια σύμβαση. Αν μπορεις να κάνεις μήνυση ρωτα καποιον δικηγορο διαφορετικα νεξτ τάιμ προσέχεις ποιους δανείζεις και απλά αποδέχεσαι την απώλεια των χρημάτων σου.

Γενικα μην γαυγιζεις σε ενα φορουμ και στο τέλος δεν δαγκώσεις. Αν νομιζεις οτι έχεις την δυνατοτητα να τον κυνηγήσεις δικαστικά και τα χρήματα και να δικαιωθείς κάντο. Ολα τα άλλα θα του κάνω και θα του δειξω στο τέλος τα ξεχνάνε όλοι και πρώτος εσυ ενω άμα χάσει δικη θα το θυμάται και δεν θα το ξανακάνει σε άλλον.

Χριστοπαναγιες.

Μιλάμε την μούρη κρέας θα του κάνει.

Δημοσ.

Τιποτα. Ειδικα αν τα έχεις δωσει άτυπα και δεν σε καλύπτει κάποια σύμβαση. Αν μπορεις να κάνεις μήνυση ρωτα καποιον δικηγορο διαφορετικα νεξτ τάιμ προσέχεις ποιους δανείζεις και απλά αποδέχεσαι την απώλεια των χρημάτων σου.

Γενικα μην γαυγιζεις σε ενα φορουμ και στο τέλος δεν δαγκώσεις. Αν νομιζεις οτι έχεις την δυνατοτητα να τον κυνηγήσεις δικαστικά και τα χρήματα και να δικαιωθείς κάντο. Ολα τα άλλα θα του κάνω και θα του δειξω στο τέλος τα ξεχνάνε όλοι και πρώτος εσυ ενω άμα χάσει δικη θα το θυμάται και δεν θα το ξανακάνει σε άλλον.

Μιλάμε την μούρη κρέας θα του κάνει.

Ρε διαβάστε περί τίνος πρόκειται..για 150 ποσό είναι που τα έδωσε σε φιλαράκι του..τι μηνύσεις και δικαστικά λέτε?χαχαχαα

Τρόπο συμπεριφοράς ψάχνει το παλικάρι γιατί είναι λεπτά αυτά τα θέματα...

Δημοσ.

Ρε διαβάστε περί τίνος πρόκειται..για 150 ποσό είναι που τα έδωσε σε φιλαράκι του..τι μηνύσεις και δικαστικά λέτε?χαχαχαα

Τρόπο συμπεριφοράς ψάχνει το παλικάρι γιατί είναι λεπτά αυτά τα θέματα...

Τροπος συμπεριφοράς ειναι αν δεν τα δινει ο άλλος με το καλό να σταματησει να του τα ζητάει και να μην του ξαναδανεισει ποτε.

Δημοσ.

Όσο για τις κινήσεις, δε θα ήθελα να γυρίσει ξέρω γω και να μου πει "ε τι φοβάσαι ρε ξένοι είμαστε;" οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα φορτικός

Δεν υπαρχει τροπος , ουτε να το του το θυμισει ταχαμου στα αστεια η τυχαια, ουτε να αρχισει να λεει οτι τα χρειαζεται και ο ιδιος γιατι το πιθανοτερο ειναι να ακουσει το πιο πανω, και μαλιστα σε αγανακτισμενο υφος  .Τι θα απαντησει τοτε ? Τριχες τιποτα,θα βρεθει και ..κατηγορουμενος η θα τα τσουγκρισουν.

Δημοσ.

Τι ξένοι ειμαστε ρε? χρειαζομαι τα λεφτά που σου δάνεισα. Τοσο απλό. Ουτε στην πλάκα ουτε τιποτα. Καλα κομπλάρεις να του ζητησεις τα λεφτά που σου χρωστάει. Σε πήρε χαμπάρι ο τύπος.

Δημοσ.

Και αν του πει δεν τα εχω ?

...κοψε το κωλο σου να τα βρεις ?  :P 

Πλακα πλάκα δεν έχω δανεισει ποτε χρήματα σε άνθρωπο. Ολο δεν έχω τους λέω. :P

εκτος και αν ειναι κανεις εμπιστος αποδεδειγμένα. Υπάρχουν και άνθρωποι με φιλότιμο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...