Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Αγόρασα αυτή την ταινία η οποία το υλικό της είναι σαν φελιζόλ, αφρώδες και ευλύγιστο (δεν ξέρω πως λέγεται :P).... Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε τι μπογιά μπορώ να βάλω έτσι ώστε να την απορροφήσει και να μην ξεβάφει μετά σε οποιαδήποτε συνθήκη. Είναι για τιμόνι ποδηλάτου (δρόμου) που σημαίνει ότι έχει πολλές τριβές και ζέστη από τα χέρια. 

*Χρώμα μαύρο ή γρι σκούρο... 

Δημοσ.

για να το βάψεις και να μην μένει στο χέρι σου μπογιά  θέλει αστάρι (βάση για το χρώμα για να έχει πρόσφυση στο αφρώδες υλικό και μετά το χρώμα στο αστάρι) και μετά κάποιο ακρυλικό/πλαστικό. αλλά με αυτό το τρόπο θα χάσει την ελαστικότητά του το υλικό κ μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουν κ οι ρωγμές...

Γτ δεν έπαιρνες εξ'αρχής σε μαύρο χρώμα; επίσης αντίστοιχα grips μπορείς να βρεις στα τεννιστικά είδη. είναι περίπου οι ίδιες ταινίες που τυλίγουν τη λαβή της ρακέτας και βγαίνουν σε πολλα χρώματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω πως αξίζει να το βάψεις. Κι εγώ θα ρωτήσω όντως γιατί δε πήρες εξ αρχής άλλο χρώμα; :P Μάλλον το περίμενες για πιο ωραίο το παρδαλό αλλά σου βγήκε πολύ καρναβάλι ε; :P

Δημοσ.

Μπογιά για ρούχα (αν υπάρχει) δεν μπορώ να βάλω?

Καλά ντε μην βαράτε :P... Ναι το πήρα για να κάνει αντίθεση λίγο να μην είναι ένας χάρος το ποδήλατο αλλά από χάρος μου βγήκε αγελάδα...

Δημοσ.

Απλά έλεγα για κάτι ποιο σύντομο μέχρι να έρθει η μαύρη. Αυτή την είχα παραγγείλει 15/2 και ήρθε εχτές...

ντρέπομαι να κυκλοφορώ με την αγελάδα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...