malthampoukos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Για να μαθαίνω κι εγώ τι καλύτερο έχει το lenovo? Γιατί το ένα από αυτά έχει 16 gb ram και έχουν σίγουρα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ο επεξεργαστής είναι πιο καλός;
Gus1984 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνω. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2017 από Gus1984
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δεν σημαίνει ότι κινείται χρήμα αλλά ακριβώς το αντίθετο, ακόμα και τα φθηνά που δίνουν σαν ετοιμοπαράδοτα κατόπιν παραγγελίας είναι πλέον, δηλαδή προπληρώνεις και τα παραγγέλνουν... [...] Να ήταν παραγγελία, θα συμφωνούσα 100% μαζί σου και θα το καταλάβαινα. Να το έχεις ετοιμοπαράδοτο (δηλαδή αγορασμένο και πληρωμένο), και να λες στον πελάτη "όλα τα λεφτά με τη μία", δεν το καταλαβαίνω. Αφού θα του δώσω κάρτα, είτε δόσεις, είτε εφάπαξ, η κάρτα το μερίδιό της θα το πάρει, γιατί δεν μου δίνει δόσεις; Τέλος πάντων.
zacharis1955 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Για να μαθαίνω κι εγώ τι καλύτερο έχει το lenovo? Γιατί το ένα από αυτά έχει 16 gb ram και έχουν σίγουρα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Ο επεξεργαστής είναι πιο καλός; Πολύ καλύτερη οθόνη (IPS), πολύ καλύτερο επεξεργαστή, πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών (εν σχέσει με το δεύτερο) RAM κλπ αδιάφορα... Να ήταν παραγγελία, θα συμφωνούσα 100% μαζί σου και θα το καταλάβαινα. Να το έχεις ετοιμοπαράδοτο (δηλαδή αγορασμένο και πληρωμένο), και να λες στον πελάτη "όλα τα λεφτά με τη μία", δεν το καταλαβαίνω. Αφού θα του δώσω κάρτα, είτε δόσεις, είτε εφάπαξ, η κάρτα το μερίδιό της θα το πάρει, γιατί δεν μου δίνει δόσεις; Τέλος πάντων. Σου είπα, άσχετα με το τι δηλώνουν δεν υπάρχουν πλέον ετοιμοπαράδοτα, το πληρώνεις και το παραγγέλνουν δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις κάτι σήμερα και να το παραλάβεις αύριο, δεν υπάρχει stock...
gouvinio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ μεχρι 800ευρω gaming . Eχετε καποιο να προτεινεται ?
Gus1984 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ποτέ από Κίνα τόσο ακριβά προϊόντα! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ελληνικό κατάστημα; Ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 [...] Σου είπα, άσχετα με το τι δηλώνουν δεν υπάρχουν πλέον ετοιμοπαράδοτα, το πληρώνεις και το παραγγέλνουν δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις κάτι σήμερα και να το παραλάβεις αύριο, δεν υπάρχει stock... Για να καταλάβω, όταν τηλεφώνησα και είπα "ενδιαφέρομαι για το τάδε μηχάνημα (έδωσα και κωδικό e-shop), μπορώ να περάσω να αγοράσω με κάρτα και να παραλάβω", και μου είπαν "ευχαρίστως" (πριν φάω την κρυάδα με τις μηδέν δόσεις) ψέμματα μου έλεγαν; Όχι τίποτε άλλο, να συνεκτιμήσω και αυτό το στοιχείο προτού καταλήξω σε ποιο καμάρι θα ακουμπήσω μερικά κατοστάρικα.
zacharis1955 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ μεχρι 800ευρω gaming . Eχετε καποιο να προτεινεται ? http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comasu00076/laptop-asus-x550vx-xx015d-15-6hd-i5-6300hq4gb1tbgtx-950m-2gbdossilver / http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comasu00092/laptop-asus-a550vx-xx286d-15-6hd-i5-6300hq4gb1tbgtx-950m-2gbdosgrey http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comdel00267/laptop-dell-inspiron-7559-di7559i581t960mds-15-6fhd-i5-6300hq8gb1tbgforce-gtx-960m-4gblinuxblk Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ελληνικό κατάστημα; Ευχαριστώ https://www.mgmanager.gr/notebooks/63366-lenovo-legion-y520-15ikbn-i7-7700hq156-fhd8gb1tbnvidia-gtx-1050-4gbw10-home-black-.html Για να καταλάβω, όταν τηλεφώνησα και είπα "ενδιαφέρομαι για το τάδε μηχάνημα (έδωσα και κωδικό e-shop), μπορώ να περάσω να αγοράσω με κάρτα και να παραλάβω", και μου είπαν "ευχαρίστως" (πριν φάω την κρυάδα με τις μηδέν δόσεις) ψέμματα μου έλεγαν; Όχι τίποτε άλλο, να συνεκτιμήσω και αυτό το στοιχείο προτού καταλήξω σε ποιο καμάρι θα ακουμπήσω μερικά κατοστάρικα. Πες τους ότι θέλεις να παραλάβεις αύριο και θα δεις τι θα σου πουν... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2017 από zacharis1955
gouvinio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω Ζαχαρης να σε καλα που ασχοληθηκες.
Gus1984 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ε, αντίστοιχο δεν το λες αλλά ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου.
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ε, αντίστοιχο δεν το λες αλλά ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου. E ναι αλλά θα παραλάβεις σίγουρα ότι ακριβώς παράγγειλες, δεν θα σε σκοτώσει το τελωνείο, και θα έχεις σίγουρα διετή εγγύηση!
kathytherion Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! Βρίσκομαι ακόμη στην αναζήτησή μοντέλου γύρω στα 600 ευρώ, ίσως θα θέλα να ρίξω λίγο το κόστος. Έχω τωρα το Asus x55a το χά πάρει τρία κατοστάρικα σε προσφορά για δω αν με βολεύει λαπτοπ και θέλω ν αλλάξω λόγω προβλημάτων και να δώσω κατι παραπάνω να παρω κατι ποιοτικό. Ως απαιτήσεις έχω οθόνη full hd , ssd hard disk, memory 8giga, τουλάχιστον τετραπύρηνο, με επεξεργαστή i5. Γενικά να τρέχει γρήγορα, να μην κολλάει, του κάνω μέτρια χρήση με Ίντερνετ και ταινίες αλλα κ επεξεργασία εικόνας . Επισης αν και σπανιότερα με παλιά, χρησιμοποιώ ακμή δισκάκια είτε για backup αρχείων είτε για κάνα παιχνιδι ταινία οποτε θα θέλα να χει οδηγό για δίσκους . Απ όλα αυτά Ρα χαρακτηριστικά που με συμφέρει να βάλω λίγο νερό στο κρασί μου αν βρω κατι λίγο πιο οικονομικό ; Υπάρχει κατι που θ Α μπορω να αναβάθμιση στη συνεχεια;(πχ μνήμη η σκληρός Επισης, με συμφέρει να παρω λαπτοπ με δισκάκια η να παρω ένα εξωτερικό DVDs recorder κ οποτε θέλω να το συνδέω στο λαπτοπ ; 1
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Βρίσκομαι ακόμη στην αναζήτησή μοντέλου γύρω στα 600 ευρώ, ίσως θα θέλα να ρίξω λίγο το κόστος. Έχω τωρα το Asus x55a το χά πάρει τρία κατοστάρικα σε προσφορά για δω αν με βολεύει λαπτοπ και θέλω ν αλλάξω λόγω προβλημάτων και να δώσω κατι παραπάνω να παρω κατι ποιοτικό. Ως απαιτήσεις έχω οθόνη full hd , ssd hard disk, memory 8giga, τουλάχιστον τετραπύρηνο, με επεξεργαστή i5. Γενικά να τρέχει γρήγορα, να μην κολλάει, του κάνω μέτρια χρήση με Ίντερνετ και ταινίες αλλα κ επεξεργασία εικόνας . Επισης αν και σπανιότερα με παλιά, χρησιμοποιώ ακμή δισκάκια είτε για backup αρχείων είτε για κάνα παιχνιδι ταινία οποτε θα θέλα να χει οδηγό για δίσκους . Απ όλα αυτά Ρα χαρακτηριστικά που με συμφέρει να βάλω λίγο νερό στο κρασί μου αν βρω κατι λίγο πιο οικονομικό ; Υπάρχει κατι που θ Α μπορω να αναβάθμιση στη συνεχεια;(πχ μνήμη η σκληρός Επισης, με συμφέρει να παρω λαπτοπ με δισκάκια η να παρω ένα εξωτερικό DVDs recorder κ οποτε θέλω να το συνδέω στο λαπτοπ ; http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00445/laptop-lenovo-510-15isk-80sr00ewpb-15-6fhd-i5-6200u4gb1tbgf-940mx-4gbwin-10black http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00629/laptop-lenovo-ideapad-510-15ikb-80sv00u2ri-15-6fhd-i5-7200u8gb1tbgforce-940mx-4gbdosgun-metal http://www.mrcheap.gr/notebook-acer-aspire-e5-575g-553k-15.6-fhd-i5-7200u-8gb-1tb-940mx-2gb-nx.gdwet.053.html P.S1: Το Acer Aspire E5-575G διαθέττει, εκτός από την κλασσική υπόδοχη SATA για 2.5" HDD/SSD και M.2 SSD slot που σημαίνει ότι δέχεται δύο σκληρούς δίσκους... P.S2: Το Lenovo IdeaPad 510 φοράει IPS οθόνη... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από zacharis1955
twindrop Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Τι προβλήματα σου έβγαλε? Καλησπέρα! Βρίσκομαι ακόμη στην αναζήτησή μοντέλου γύρω στα 600 ευρώ, ίσως θα θέλα να ρίξω λίγο το κόστος. Έχω τωρα το Asus x55a το χά πάρει τρία κατοστάρικα σε προσφορά για δω αν με βολεύει λαπτοπ και θέλω ν αλλάξω λόγω προβλημάτων και να δώσω κατι παραπάνω να παρω κατι ποιοτικό. Ως απαιτήσεις έχω οθόνη full hd , ssd hard disk, memory 8giga, τουλάχιστον τετραπύρηνο, με επεξεργαστή i5. Γενικά να τρέχει γρήγορα, να μην κολλάει, του κάνω μέτρια χρήση με Ίντερνετ και ταινίες αλλα κ επεξεργασία εικόνας . Επισης αν και σπανιότερα με παλιά, χρησιμοποιώ ακμή δισκάκια είτε για backup αρχείων είτε για κάνα παιχνιδι ταινία οποτε θα θέλα να χει οδηγό για δίσκους . Απ όλα αυτά Ρα χαρακτηριστικά που με συμφέρει να βάλω λίγο νερό στο κρασί μου αν βρω κατι λίγο πιο οικονομικό ; Υπάρχει κατι που θ Α μπορω να αναβάθμιση στη συνεχεια;(πχ μνήμη η σκληρός Επισης, με συμφέρει να παρω λαπτοπ με δισκάκια η να παρω ένα εξωτερικό DVDs recorder κ οποτε θέλω να το συνδέω στο λαπτοπ ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 [...] Πες τους ότι θέλεις να παραλάβεις αύριο και θα δεις τι θα σου πουν... Τους είπα ότι θέλω σήμερα, μπορούν μετά τις 5 (δεν το έχουν στο κατάστημα αλλά στην αποθήκη) και επιμένουν στις 0 δόσεις. Άρα, άλλο είναι το θέμα τους με τις δόσεις, όχι αποθέματος. Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας: μεταξύ αυτών των δύο, ποιο είναι προτιμότερο; http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00629/laptop-lenovo-ideapad-510-15ikb-80sv00u2ri-15-6fhd-i5-7200u8gb1tbgforce-940mx-4gbdosgun-metal http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00625/laptop-lenovo-ideapad-310-80tv028jri-15-6fhd-i7-7500u8gb1tbgforce-920mx-2gbdosblack Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις