Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ιδρύθηκε η Ένωση Ανέργων Ελλάδος, μια ένωση που μας αφορά όλους, 

αφού η ανεργία αυξάνεται συνεχώς και ήδη μετρά 2,5 εκατομμύρια ανέργους. 

Δεν είμαστε πολιτικός σχηματισμός. 
Δεν είμαστε κομματικός σχηματισμός. 
Δεν είμαστε ΜΚΟ. 
Είμαστε η φωνή των ανέργων.

Είμαστε νέα παιδιά, που ζήσαμε και ζούμε την ανεργία και αποφασίσαμε να κάνουμε, όλοι μαζί, μια προσπάθεια να ακουστούμε. 

Το blog μας είναι Link.png Site: Ένωση Ανέργων Ελλάδος .

Περιμένουμε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ακούσουμε τη γνώμη, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας! 

Ευχαριστούμε! 
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαστε ΜΚΟ.

Μου αρέσει η τηλεοπτική αντίληψη και η δαιμονοποίηση από το ευρύ παθητικό κοινό, του όρου ΜΚΟ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι είσαστε λοιπόν

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρέσει η τηλεοπτική αντίληψη και η δαιμονοποίηση από το ευρύ παθητικό κοινό, του όρου ΜΚΟ.

Αφου οι μισες ΜΚΟ ηταν ξεπλυμα αδικο εχει που λεει οτι δεν ειναι ΜΚΟ. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι είσαστε λοιπόν

Απλώς διαχωρίζουμε τη θέση μας για να μην παρεξηγηθούμε από την αρχή, λόγω της γενικότερης δαιμονοποίησης του όρου ΜΚΟ.

Δημοσ.

Δεν είμαστε πολιτικός σχηματισμός. 

Δεν είμαστε κομματικός σχηματισμός. 
Δεν είμαστε ΜΚΟ. 
Είμαστε η φωνή των ανέργων.

Ομολογώ δεν έψαξα το blog πάρα πολύ.

1. Ποιά είναι η νομική σας υπόσταση ?

2. Τι είναι αυτό που κάνεις εσας "την φωνή των ανέργων" ?

3. Πως μπορείς να με πείσεις ότι πραγμτικά δεν είσαστε αυτά που λέτε ότι δεν είσαστε ?

• Like 5
Δημοσ.

Ομολογώ δεν έψαξα το blog πάρα πολύ.

1. Ποιά είναι η νομική σας υπόσταση ?

2. Τι είναι αυτό που κάνεις εσας "την φωνή των ανέργων" ?

3. Πως μπορείς να με πείσεις ότι πραγμτικά δεν είσαστε αυτά που λέτε ότι δεν είσαστε ?

Πολύ εύστοχες οι ερωτήσεις σας. 

1. Είμαστε η Ένωση Ανέργων Ελλάδος. Η νομική μας υπόσταση είναι "Σωματείο - Ένωση προσώπων". 
  2. Αυτό που θα μας κάνει "την φωνή των ανέργων", είναι η συμμετοχή όλων, χωρίς διακρίσεις. Δεν σκοπεύουμε να είμαστε μια ένωση που θα δρα για λογαριασμό των ανέργων. Σκοπεύουμε, εμείς οι άνεργοι, να μαζευτούμε σε μία ένωση. 
  3. Και σας παραπέμπουμε στο καταστατικό μας και στις θέσεις της Ένωσης, ελπίζουμε ότι θα λύσουν κάθε απορία σας! 
Δημοσ.

Αυτό που θα μας κάνει "την φωνή των ανέργων" η συμμετοχή όλων, χωρίς διακρίσεις

Και των αεργων?

Δημοσ.

Και των αεργων?

"Η λέξη άεργος σημαίνει εκείνον που γενικά δεν έχει εργασία ή ασχολία ενώ η λέξη άνεργος προσδιορίζει εκείνον που αναζητεί εργασία αλλά δεν βρίσκει" (πηγή: http://el.wiktionary.org/)

Άρα ναι! Και των αέργων. 

Δημοσ.

Άρα ναι! Και των αέργων. 

Οποτε θα εχετε τεραστια συμμετοχη.

Καλη συνεχεια σε οτι κανετε.

Δημοσ.

Πολύ εύστοχες οι ερωτήσεις σας. 

1. Είμαστε η Ένωση Ανέργων Ελλάδος. Η νομική μας υπόσταση είναι "Σωματείο - Ένωση προσώπων". 
  2. Αυτό που θα μας κάνει "την φωνή των ανέργων", είναι η συμμετοχή όλων, χωρίς διακρίσεις. Δεν σκοπεύουμε να είμαστε μια ένωση που θα δρα για λογαριασμό των ανέργων. Σκοπεύουμε, εμείς οι άνεργοι, να μαζευτούμε σε μία ένωση. 
  3. Και σας παραπέμπουμε στο καταστατικό μας και στις θέσεις της Ένωσης, ελπίζουμε ότι θα λύσουν κάθε απορία σας! 

1. OK

2. Δε με καλύπτει. Γιατι είσαι ΕΣΥ η φωνή των ανέργων. Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα αυτό ? Δηλαδή μπορώ να κάνω εγώ αυριο μια ένωση προσώπων "η φωνή των Γιώργηδων" και να μιλάω "εκ' μέρους" των γιωργηδων απλά επειδή με λένε Γιώργο ?

3. Αν μπορείς να μου δώσεις link θα βοηθούσε. Από την άλλη στα χαρτιά όλα ιδανικά είναι. 

btw

Διάβασα κανα-δυο αναρτήσεις σας. Γιατί ένα σωματείο ανέργων στην Ελλάδα ασχολείται με το τη κάνει μια Γερμανική εταιρεία στην Γερμανία ?

Δημοσ.

Δελαπορτας strikes again?

Επιτρεψτε μου μια ερωτηση. Γραφετε σε πρωτο πληθυντικο (εμεις) και σας απανταμε σε δευτερο πλυθηντικο. Ποιοι ακριβως ειστε εσεις. Ειστε 1 προσωπο, ειστε μια παρεα, ποιοι ειστε τελος παντων που απτο 0 εχετε γινει πολλοι και χρησιμοποιειτε πρωτο πλυθηντικο σε καθε φραση σας;

Δημοσ.

Σαν την ένωση ελλήνων χρηστών internet ένα πράγμα...

Αν φωνάξεις "πρόεδρε", οι μισοί έλληνες θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν.....

Δημοσ.

Δημαρχιλικια τα λεω εγω αυτα. Ειδε οτι ειναι 2.500.000 οι ανεργοι και σκεφτηκε οτι ειναι καλη ιδεα να αυτοοριστει ως η κεφαλη τους. Εκανε μπλογκ, αρχισε να μιλαει και ως πολλοι σε πρωτο πληθυντικο και well done.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...