Προς το περιεχόμενο

aligator snap turtle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να ...αναπτύξει ένας άνθρωπος με ένα πράγμα, πάντως σχέση αποκλείεται να είναι για έναν απλούστατο λόγο: Για να μπορεί να ονομαστεί «σχέση» η κατάσταση συνύπαρξης μεταξύ δύο μελών, πρέπει να είναι αμφίδρομη. Το να γουστάρω τρελά εγώ το αμάξι μου π.χ., δεν είναι σχέση, διότι το αμάξι από την πλευρά του μ' έχει γραμμένο (αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς...)

Διαφορετικά, σχέση είναι κι αυτό:

Θες να παίξουμε με τις λέξεις;

Δημοσ.

Συγκρίνεις την νεροχελώνα με το τέρας των 70 κιλών;

Και για να σε προλάβω, γιατί θα πεις ότι και το τέρας μέγεθος παλάμης νερού έχει όταν βγει από το αυγό του, η νεροχελώνα δεν είναι εξωτικό είδος που ζει και βασιλεύει μόνο σε συγκεκριμένη περιοχή άλλης ηπείρου. Χώρια που τέτοιο ζώο, ναι, πρέπει να ξέρεις τι θα γίνει σε περίπτωση που τα τινάξεις πριν από αυτό, όχι απλά σε περίπτωση, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αν ταίζεται σωστά. Το να το δώσεις σε ζωολογικό σε περίπτωση που δεν μπορείς, όπως είπες, είναι η ανωριμότητα σε όλο της το μεγαλείο, ο ορισμός της ανωριμότητας και της ανευθυνότητας.

ναι την συγκρινω γιατι οταν ειναι μικρο ειναι το πολυ 10 ποντους.το ιδιο δηλαδη με μια νεροχελωνα η μια χελωνα ξηρας...Η χελωνα ξηρας εχεις δει μηπως ποσο μεγαλη γινεται?..Και εννοειται οτι δεν πουλαει κανεις aligator turtle 70 κιλων αλλα μικρα στο μεγεθος που σου ειπα.Το να το δωσω σε ζωολογικο κηπο ειναι ο ορισμος της ανωριμοτητας,το να το πεταξω στον δρομο η σε ενα παρκο με παιδια θα ηταν καλυτερο δηλαδη συμφωνα με εσενα.Οκ λοιπον

Δημοσ.

Θες να παίξουμε με τις λέξεις;

Μπα, βαριέμαι! Μία φορά επισημαίνεται η κάθε σαχλαμάρα. Στην επόμενη, εδώ είμαστε!

Δημοσ.

Σου είπα και πριν πως και να έχουν τις εγκαταστάσεις, μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να πάρουν κι άλλο ζώο. Με την οικονομική κρίση στην χώρα, το πιθανότερο είναι πως και να το θέλουν, δε θα μπορούν να στεγάσουν.  Άρα τι θα κάνει; Θ' αρχίσει να ψάχνει σε ζωολογικούς κήπους στο εξωτερικό μπας και;

Να τη και η προφητεια οτι σε 80-120 χρονια θα εχουμε ακομα κριση.Με την ιδια λογικη κανενας δεν πρεπει να παιρνει μικρους σκυλους π.χ μετα τα 60 γιατι ειναι επικινδυνο να πεθανει ο ιδιος και ειδικα αν ο σκυλος ειναι αγριος που θα μεινει?...Σωστος ρε φιλε..Και ελεγα τοσα χρονια κατι δεν μου καθεται.

Δημοσ.

Μπα, βαριέμαι! Μία φορά επισημαίνεται η κάθε σαχλαμάρα. Στην επόμενη, εδώ είμαστε!

+1

Δημοσ.

ναι την συγκρινω γιατι οταν ειναι μικρο ειναι το πολυ 10 ποντους.το ιδιο δηλαδη με μια νεροχελωνα η μια χελωνα ξηρας...Η χελωνα ξηρας εχεις δει μηπως ποσο μεγαλη γινεται?..Και εννοειται οτι δεν πουλαει κανεις aligator turtle 70 κιλων αλλα μικρα στο μεγεθος που σου ειπα.Το να το δωσω σε ζωολογικο κηπο ειναι ο ορισμος της ανωριμοτητας,το να το πεταξω στον δρομο η σε ενα παρκο με παιδια θα ηταν καλυτερο δηλαδη συμφωνα με εσενα.Οκ λοιπον

Για ποια χελώνα ξηράς μιλάς; Την ελληνική, ή έχεις βλέψεις για απόκτηση χελώνα Γκαλαπαγκος ας πούμε;

Γιατί τα μυαλά που κουβαλάς, καθόλου απίθανο δεν το θεωρώ πια να εννοείς αυτήν την χελώνα.

Και ναι, ο ζωολογικός κήπος το ίδιο είναι με την εγκατάληψη σε πάρκο. Αν δεν μπορείς, ακόμα, να καταλάβεις τους λόγους, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

Δημοσ.

Γιατί, δεν είναι;  :shock:  :shock:  :shock:

Φυσικά! Σχέση στοργής! Λίγο είναι το να μη χαλάς λεφτά σε προφυλακτικά; Λίγο είναι η ακριβότερη έξοδος που αφιερώνεις στη γκόμενα, να είναι μια επίσκεψη στο τοπικό βουλκανιζατέρ; Μόνο και μόνο για την οικονομία που σού κάνει, πρέπει να τής έχεις και υποχρέωση τής κοπέλας...

Δημοσ.

Να τη και η προφητεια οτι σε 80-120 χρονια θα εχουμε ακομα κριση.Με την ιδια λογικη κανενας δεν πρεπει να παιρνει μικρους σκυλους π.χ μετα τα 60 γιατι ειναι επικινδυνο να πεθανει ο ιδιος και ειδικα αν ο σκυλος ειναι αγριος που θα μεινει?...Σωστος ρε φιλε..Και ελεγα τοσα χρονια κατι δεν μου καθεται.

Πρώτον, ότι εμείς θα ζούμε σε 80-120 χρόνια, για να την δώσεις τότε.

Δεύτερον, ποιος παππούς και ποια γιαγιά θα πάρει άγριο σκυλί.

Τρίτον, νομίζω, δεν έχει την ίδια δυσκολία το να βρεις σπίτι σ' ένα μικρό σκυλί και σ' ένα σαρκοφάγο άγριο ζώο...

Δημοσ.

Πρώτον, ο ζωολογικός κήπος δεν είναι animal shelter για να τους ξεφορτώνεις το κάθε κακόμοιρο ζώο μόλις το βαρεθείς.

Δεύτερον, ξαναλέω πως για τέτοια χελώνα λογικά θα χρειαστεί να γίνει παραγγελία απ'το εξωτερικό, πράγμα που συνοδεύεται από γραφειοκρατία και αρκετό κόστος. Έχεις δοκιμάσει να απευθυνθείς σε κάποιο petshop να σε κατατοπίσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...