Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης και ψαχνομαι για την αγορα ενος φτηνου σχετικα πλυντηριου. Γυρω στα 300-350 +- κανα 20αρικο(?) δηλαδη.

Οι διαστασεις του μπανιου ειναι μικρες οποτε ασυζητιτι παμε για ανω φορτωσης.

Το ερωτημα ειναι ποια μαρκα να προτιμησω? Καλη φημη στο service(o μη γενοιτο) κτλ.

Απο το ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα τιποτα κατατοπιστικο. Το μονο extra που θα ηθελα ειναι να υπαρχει σε καποιο μαγαζι που να στελνει εκτος Αθηνων(Βολο) και να μην ζηταει τα μαλιοκεφαλα του :P

Δημοσ.

Τα candy και τα ariston βγαζουν προβλημα με τα ρουλεμαν.. ειχα candy και ανα 3 χρονια το πηγαινα για επισκευη με κοστος 80Ε!!! εδω και 4 χρονια εχω της brandt και κανενα προβλημα..  Λενε οτι σε ανω χωρις προβληματα ειναι τα brandt

Δημοσ.

η brandt εχει ισως τα πιο αξιοπιστα πλυντηρια ανω φορτωσης θα συμφωνησω και απο ιδιαν εμπειρια με 2 μοντελα, πλενουν καλα και ειναι οικονομικά σε ρευμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω κάποιο καιρό τώρα ένα Whirpool άνω φόρτωσης και μάλιστα ενεργειακής κατηγορίας Α+++ (ναι, τρία θετικά πρόσημα!). 

Είναι αρκετά χαμηλού θορύβου, κάνει την δουλειά του άψογα, διάφορα προγράμματα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, σημειωτέον δε ότι είναι το πρώτο πλυντήριο άνω φόρτωσης που αγοράζω. 

Δημοσ.

Στα άνω φόρτωσης brandt...περήφανος κάτοχος εδώ και 6 χρόνια...

Απ'την άλλη βέβαια φοιτητής πας..μετά τα 4-5 χρόνια στα τέτοια σου να το πετάξεις φαντάζομαι οπότε δεν ψάχνεις κάτι τρελό σε αξιοπιστία...βρες κάνα οικονομικό..εγώ σαν φοιτητής τα πρώτα 2 χρόνια πριν μπω στην εστία είχα πάρει ένα απτα μάκρο στα 240 ευρώ..BEKO ήταν αν θυμάμαι καλά..2 χρόνια που το είχα δούλευε άψογα και άλλα 3 μετά που το έδωσα 100 ευρώ σε μια φίλη το ίδιο..μετά ούτε που ξέρω τι το έκανε αν το κράτησε ή το πήρε μαζί της...

Από περιέργεια γιατί ζητάς αποκλειστικά άνω φόρτωσης?Λόγω χώρου?Γιατί συνήθως άνω είναι πιο βολικό για νοικοκυρές με παιδιά που τα πλυντήρια είναι συχνά λόγω πολλών ατόμων και το σκυψιμο είναι ταλαιπωρία(πόσο μάλλον για μια γυναίκα μετά τα 40..)...εσύ τώρα σαν φοιτητής παλικαράκι στα τέτοια σου που θα βάζεις πλυντήριο μια φορά την εβδομάδα...εκτός αν ειναι θέμα χώρου τότε πάσο..

Δημοσ.

Από περιέργεια γιατί ζητάς αποκλειστικά άνω φόρτωσης?Λόγω χώρου?

ναι βασικα το εγραψα στο αρχικο ποστ οτι λογω χωρου δεν χωραει φορτωσης απο μπροστα γι αυτο παω προς τα εκει.

Με πεισατε λοιπον θα ψαξω για brandt και θα κοιταξω και απο whirlpool μερια που εγραψε o paredwse.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!!

Δημοσ.

+1 για τα Brandt,κάτοχος ενός wt05735g γάρ,εδώ και 3 χρόνια.

Μια χαρά δουλειά κάνει,3 μπουγάδες/βδομάδα και φτού σκόρδα είναι αψεγάδιαστο.

Απλά "πάσχει" απο τα μειονεκτήματα που έχουν τα περισσότερα στενά πλυντήρια άνω φόρτωσης,μικρός αριθμός στροφών στυψίματος (500) και διαχείριση λίγων κιλών (έως 5,5).

Λογικά η Brandt θα έχει βγάλει κάποιο νεότερο,αναβαθμισμένο μοντέλο,σε περίπτωση όμως που και αυτό είναι κατηγορίας φτερού,μήν το σκέφτεσαι και κοίτα το Whirlpool.Το συν 1 κιλό μπουγάδα είναι μεγάλη αβάντα...

Δημοσ.

+1 για τα Brandt,κάτοχος ενός wt05735g γάρ,εδώ και 3 χρόνια.

Μια χαρά δουλειά κάνει,3 μπουγάδες/βδομάδα και φτού σκόρδα είναι αψεγάδιαστο.

Απλά "πάσχει" απο τα μειονεκτήματα που έχουν τα περισσότερα στενά πλυντήρια άνω φόρτωσης,μικρός αριθμός στροφών στυψίματος (500) και διαχείριση λίγων κιλών (έως 5,5).

Λογικά η Brandt θα έχει βγάλει κάποιο νεότερο,αναβαθμισμένο μοντέλο,σε περίπτωση όμως που και αυτό είναι κατηγορίας φτερού,μήν το σκέφτεσαι και κοίτα το Whirlpool.Το συν 1 κιλό μπουγάδα είναι μεγάλη αβάντα...

εμενα εχει 800 στροφες αλλα κανει 400ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...