Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω πως να το λύσω.

Έχω φτιάξει μια VPN (pptp) σύνδεση μεταξύ PC και ενός απομακρυσμένου (νοικιασμένου) σερβερ, για να τρέξει ένα τουριστικό πακέτο μέσω remote deskotp από το pc.

To θέμα είναι ότι τώρα που μου έφεραν τον φορολογικό μηχανισμό, θέλουν να συνδεθεί μέσω Vpn στην ίδια ip του σερβερ που τρέχει το πρόγραμμα.

Πώς μπορώ να το κάνω με δεδομένο, ότι ο μηχανισμός συνδέεται μέσω ethernet και αν τον βάλω καρφοτό στο ρουτερ (δεν θα τον βλέπει ο σερβερ) επειδή έχω χρησιμοποιήσει software λύση στο θέμα του VPΝ;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

ρωτησες αυτους που κανουν hosting?

Remote desktop on screen ή εννοεις η βαση(μονο τα save) ειναι στον σερβερ οπως κανουν οι cloud εφαρμογες?

ο φορολογικος μηχανισμος δεν μπορει να στελνει ηλεκτρονικα τιμολογια?σε φαση να το συνδεσεις στον σερβερ ...

Δημοσ.

Συνδέομαι απο τα windows με remote desktop στον Σερβερ που έχει εγκατεστημένο το πακέτο.

Και έχω έναν φορολογικό που συνδέεται μέσω ethernet, πως γίνεται να βλέπει τον σερβερ, αφού το VPN εχει υλοποιηθεί με software λύση και το router έχει την τοπική ip;

Δημοσ.

Εφόσον συνδέεσαι με software vpn είσαι σε τοπικό δίκτυο με τον server. Οπότε θα έπρεπε να βλέπει τον φορολογικό μηχανισμό και οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή ή κοινόχρηστη συσκευή εφόσον είναι περασμένοι οι drivers.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά έχεις κάποιο vpn client από τον Η/Υ και συνδέεσαι στον server. Έτσι είναι μάλλον απίθανο να μιλήσει ο φορολογικός καθώς δεν έχει δυνατότητα για vpn client. Μάλλον μπορείς να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα του φορολογικού στον Η/Υ γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό κάνει τη δουλειά. Αν είναι τύπου Α ο φορολογικός απλά στήνεις τον virtual printer και το πρόγραμμα τυπώνει εκεί, αν είναι τύπου Β θα πρέπει να το φτιάξει ο προγραμματιστής να μιλάει με το software του φορολογικού για να παίρνει τις υπογραφές.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω πρέπει να το στήσει εξουσιοδοτημένος τεχνικός το software του φορολογικού και να υπογράψει και τα βιβλία οπότε μάλλον εκεί θα βρεις τη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...