Προς το περιεχόμενο

no haswell ready

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζημιά μπορεί να πάθει με το όποιο τροφοδοτικό....

Το haswell ready απλά σημαίνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην πολύ χαμηλή στάθμη ενέργειας του sleep, αν έχεις desktop και δεν τον βάζεις ποτέ σε sleep δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή κι εγώ έχω μία απορία για αυτο το θέμα. 

Αλλού διαβάζω για sleep κι αλλου διαβαζω για idle! Τελικά τι ισχύει; Η περίεργη αυτή κατάσταση c6/c7 που μπαινει η CPU ειναι σε sleep (power state s3; ), ή απλά αν είναι σε κατάσταση idle κι ας βρίσκεται δηλαδή ο υπολογιστής σε power state s0 (ανοιχτος); 

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια το Pc χωρις haswell ready τροφοδοτικο???

όχι θα μπεις στο bios και θα κάνεις disable c6/c7 state και είσαι κομπλέ.

Ρε παιδιά επειδή κι εγώ έχω μία απορία για αυτο το θέμα. 

Αλλού διαβάζω για sleep κι αλλου διαβαζω για idle! Τελικά τι ισχύει; Η περίεργη αυτή κατάσταση c6/c7 που μπαινει η CPU ειναι σε sleep (power state s3; ), ή απλά αν είναι σε κατάσταση idle κι ας βρίσκεται δηλαδή ο υπολογιστής σε power state s0 (ανοιχτος); 

εγώ που είχα no ready psu σε idle ο κάθε πυρήνας τράβαγε 0.800vcore μόλις έβαλα ready haswel ο κάθε πυρήνας σε idle πέφτει 0.000vcore. και αν δεν είναι ready haswell το τροφοδοτικό και κάνεις enable to c6/c7 state δουλεύει κανονικά. το πρόβλημα μπορεί να στο δημιουργήσει όταν μπει σε sleep mode μετά όταν πας να το ξυπνήσεις να τρώει restart και σου λέω μπορεί γιατί στο δικό μου σύστημα και χωρίς haswell ready psu δεν έτρωγα restart.

• Like 1
Δημοσ.

α δηλαδή η καταστάσεις c6/c7 αφορούν την idle κατάσταση, απλά το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί στο ξύπνημα από sleep. 

Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...