PostHelper Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Όπως είχα προαναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση http://www.insomnia.gr/topic/522925-%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-vodafone-%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85/ είχα το πρόγραμμα vodafone χωρίς πάγιο, για κάποιους μήνες δεν το χρησιμοποιούσα , γύρισα πίσω στην οικία μου, και εν αγνοία μου το vodaphone χωρίς πάγιο είχε γίνει vodafone με πάγιο 2,73 + φπα! Anyway άκρη δεν βρήκα, προχώρησα σε διακοπή εννοείται κ η κοπέλα μου λεει, θα πρέπει να εξοφλήσετε οποίο υπόλοιπο έχετε μέσα σε 5 εργάσιμες για να γίνει η διακοπή. Έδωσα λοιπόν τα 8,37 απο το πουθενά, και ετσι έγινε! Κόπηκε το νούμερο, η sim δεν λειτουργούσε πλέων και το επιβεβαίωσα και με επικοινωνία με την vodafone οτι εχει διακοπεί κανονικά! Χθες πάλι ήρθε λογαριασμός με αυτο το 2,73+ φπα! Παρόλο που είναι κομμένο το νούμερο! Παρόλο που το επιβεβαίωσα πάλι τηλεφωνικά πως είναι όντως κομμένο το νούμερο και η διακοπή έγινε σχεδόν εναν μην πριν τη ημερομηνία έκδοσης 18/04/14. Δεν τους δίνω μια. Μπορούν πλέων να μου κάνουν κατι? Το προβλημα σου δεν πρεπει να ειναι μόνο με την Vodafone αλλά και με το Ελληνικο κρατος που επιτρεπει τετοιους νόμους που να μπορει ο αλλος να βαλει μηνιαιο παγιο σε προγραμμα χωρις παγιο χωρις εσυ να συμφωνησεις. Μπορει να φταις και εσυ και το συμβολαιο χωρις παγιο που υπεγραψες, να ελεγε οτι μπορει ανα πασα στιγμη να βαλει παγιο, αλλά 1ον αυτο δεν βγαζει απο εξω την ευθυνη του κρατους και 2ον τετοια εταιρεια που το κανει αυτο ειναι τραγικη!! Εγω εχω ως παροχο κινητης τηλεφωνιας την COSMOTE και προχθες ή χθες(χθες νομιζω βασικα) με πηραν οι της VODAFONE και μου ειπαν εαν θελω να αλλαξω!!!! Δεν ηταν υπο μορφη ερωτησης, αλλά μου υπεδειξαν οτι πρεπει να αλλαξω λογω περισσοτερων προνομιων και οτι με το καινουριο προγραμμα/προσφορα ειναι σε καθε τομεα πιο συμφερουσα η Vodafone. Τι τραγικη πολιτικη ειναι αυτη απορω.... Επισης απορω που βγηκαν το νουμερο του κινητου μου τηλεφωνου. Υστερογραφο: Καλα που μου το ειπες αυτο για την Vodafone, ωστε ακομα και αυτη να μεινει ως μοναδικος παροχος παγκοσμιως να μην παω!!
flogerakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μήπως ο λογαριασμός βγήκε πριν κόψεις το νούμερο και τον είχαν στείλει ήδη; οχι ο λογαριασμός εκδόθηκε 18/04/14 και η διακοπή εχει γινει απο τον Μάρτιο
ghostman13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Επισης απορω που βγηκαν το νουμερο του κινητου μου τηλεφωνου. Κλασσικά με έχουν πάρει στο κινητό από άλλες εταιρείες και με πρίζουν. Η cosmote θα έδωσε τον αριθμό σου σε διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και αυτές με την σειρά τους στην vodafone που σε πήρανε τηλέφωνο. Τα στοιχεία κανενός πλέον δεν είναι προστατευμένα. Εγώ και απόκρυψη από όλους τους καταλόγους έχω ζητήσει στο σταθερό και με παίρνουν άβερτα.
aris1986 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Επισης απορω που βγηκαν το νουμερο του κινητου μου τηλεφωνου. To αγορασαν απο "τριτους" ή απο την Cosmote. Ή μπορει να λαδωνουν ατομο απο την cosmote και να τους κανει αντιγραφη τις λιστες πελατων και τι προγραμμα εχουν για να κανουν αντιπροσφορα. Tα ιδια κανει η καθε εταιρια.
Flexeril Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μεγάλο μπουρδέλο η "Πα Να Φαμ",σε ένα βράδυ μου φάγανε 6€ από τη κάρτα μου με κατι χρεώσεις που δεν κατάλαβα και όταν πήγα επί τόπου μου ζήτησαν να κάνω αίτηση για να μου απαντήσουν. Αίτηση έκανα και όταν πήγα να "πάρω τα αποτελέσματα",μου είπαν ότι τη χάσανε (υπ´ όψιν,δεν ήταν σε χαρτί,ηλεκτρονική ήταν,μπροστά μου και μαζί με τον υπάλληλο συμπληρώθηκε) και -μαντέψ´ τε,ο υπάλληλος που μου την είχε συμπληρώσει πήρε μετάθεση,είχε δε παρέλθει ο χρόνος που κρατάγανε -και καλά- δεδομένα και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν πως στο πέος χάθηκαν 6 € σε ένα βράδυ με κομένο το 3gs και τις συναφείς ρυθμίσεις για ιντερνέτ κινητής απενεργοποιημένα. Ακόμα και όταν ζήτησα να φύγω,πάλι μου λέγανε δράκους,ότι χάσανε τα στοιχεία μου και με καθυστετούσαν επί δέκα μέρες να με αποδεσμεύσουν. Εδώ ρε σεις αποδείχτηκε ότι παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργο και τους κλάσανε μιά μάντρα,τι να λέμε τώρα.
flogerakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με εχει φαει πολυ χρημα η vodafone. Ποτε ξανα. Πλεων δεν ειμαι συνδρομητής δεν εχω κανενα συμβόλαιο. Να τους γραψω στα @***@ μου μπορουν να μου κανουν κατι???
flogerakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά ακουστε να γελάσετε, ειχα κανει τέλος Μαΐου αίτηση για διακοπή, πλήρωσα το υπόλοιπο που είχα 8,37 οπως προανέφερα, και η αίτηση διακοπής έγινε αποδεκτή. Η διακοπή πραγματοποιείται μετα απο 30 ημέρες λενε, και έγινε 25 Απριλίου τελικά! Μου ηρθε ο λογαριασμός με περίοδο παροχής 18/03/2014 εως 17/04/2014 και θα μου ερθει και ο επόμενος 17/04/2014 - 17/05/2014 απλα μειωμένος!!! Τι να πω τώρα?? Δεν θα ξεμπερδέψω εύκολα με αυτη την εταιρεία... Τους έδωσα 8,37 και αν τους δώσω και τα υπόλοιπα θα πάει γυρο στο 15αρι απο το πουθενά! Πλέων που εχει κοπεί το νούμερο μου, δεν θέλω να τους δώσω τπτ, δεν τα βρίσκω στο δρόμο, μπορούν κατι να μου κάνουν?? Θα τους δυσφημίσω οσο τπτ αλλο.....
BritGreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά ακουστε να γελάσετε, ειχα κανει τέλος Μαΐου αίτηση για διακοπή, πλήρωσα το υπόλοιπο που είχα 8,37 οπως προανέφερα, και η αίτηση διακοπής έγινε αποδεκτή. Η διακοπή πραγματοποιείται μετα απο 30 ημέρες λενε, και έγινε 25 Απριλίου τελικά! Μου ηρθε ο λογαριασμός με περίοδο παροχής 18/03/2014 εως 17/04/2014 και θα μου ερθει και ο επόμενος 17/04/2014 - 17/05/2014 απλα μειωμένος!!! Τι να πω τώρα?? Δεν θα ξεμπερδέψω εύκολα με αυτη την εταιρεία... Τους έδωσα 8,37 και αν τους δώσω και τα υπόλοιπα θα πάει γυρο στο 15αρι απο το πουθενά! Πλέων που εχει κοπεί το νούμερο μου, δεν θέλω να τους δώσω τπτ, δεν τα βρίσκω στο δρόμο, μπορούν κατι να μου κάνουν?? Θα τους δυσφημίσω οσο τπτ αλλο..... Εγώ μετέτρεψα το συμβόλαιό μου (voda) σε καρτοκινητό, γιατί δεν μπορούσα να κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό wind. Πλήρωσα ότι ήταν να πληρώσω για να περάσει η αίτηση, και τελικά έμαθα ότι η μετατροπή διαρκεί υποχρεωτικά 30 ημέρες. Τώρα, ενώ έχει γίνει ήδη καρτοκινητό από το Φεβρουάριο, με καλεί το τμήμα λογαριασμών και μου ζητούν 41 ευρώ τα οποία είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω. Θα τους τα δώσω να ησυχάσω γιατί τηλεφωνούν στο σπίτι, στο κινητό, μου στέλνουν mail κλπ, αν και δεν μου περισσεύουν. Όταν όμως πήγα ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιό μου σε κατάστημα για να κάνω αίτημα διακοπής, μου είπαν ότι δεν γίνεται ενώ γινόταν, κι έτσι έφαγα άλλο ένα πάγιο τελικά χωρίς λόγο. Τώρα πια, μόνο καρτοκινητό και viber.
gdriver Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 να πω και εγώ την εμπειρία μου με λογαριασμό της vodafone. γενικώς το ποσό ήταν πάντα περί τα 38 με 60 ευρώ. μετα από 4 χρονια σύνδεσης ξαφνικώς και από το πουθενά έρχεται ο λογαριασμός 356 ευρώ. αρχίζω να ξεψαχνίζω την αναλυτική και βρίσκω το εξής καλό. 12:38 κλίση στο νούμερο ........... διάρκεια κλίσης 8 ώρες 57 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα, χρέωση 296 ευρώ 12:39 κλίση στο νούμερο ............ (άλλο νούμερο από το προηγούμενο) διάρκεια κλίσης 23 δευτερόλεπτα χρέωση μπλα μπλα. τους παίρνω τηλέφωνο και ζητάω εξηγήσεις. μου απαντούν μετά από 1 μήνα και με πολύ ειρωνικό τρόπο. μου είπαν πως δε μπορείνα βγεί νέος λογαριασμός και πρέπει να πλωρώσω όλο το ποσό και να γίνει συμψηφισμός με τα υπόλοιπα πάγια.ούτε λόγος φυσικά για επιστροφη χρημάτων ακόμα και όταν ζήτησα διακοπή γραμμής μου είπαν πως θα χάσετε τα λεφτά σας. πολύ νταβαντιλίκη!!!! ποτέ ξανά vodafone. και προσοχή γιατί όπως κατάλαβα οι λογαριασμοί τους υπολογίζονται με το χέρι και όχι κάποιο αυτόματο μήχάνημα. τουλάχιστον για τις χρεώσεις. επίσης να ρωτήσω με ποιό κριτήριο δύο κλίσεις στο ίδιο νούμερο την πρώτη φορά αναγραφετε ως αστική κλίση και η αμέσως επόμενη να χαρακτηρίζεται εθνική κλίση και να χρεώνετε επιπλέον. ;
Zein Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 δε φτιαχνουμε λεω εγω καμια ιστοσελιδα που να λεγεται ξερω γω vodafoneapates.gr ή κατι τετοιο, και να σκαναρουμε μεσα κουφους λογαριασμους και ιστοριες? Δεν εχω ακουσει ουτε ΕΝΑΝ ανθρωπο που να μην εχει παραπονα απο την βονταφον πως μια φορα , ή και παραπανω, τον κλεψανε. !
Flexeril Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 δε φτιαχνουμε λεω εγω καμια ιστοσελιδα που να λεγεται ξερω γω vodafoneapates.gr ή κατι τετοιο, και να σκαναρουμε μεσα κουφους λογαριασμους και ιστοριες? Δεν εχω ακουσει ουτε ΕΝΑΝ ανθρωπο που να μην εχει παραπονα απο την βονταφον πως μια φορα , ή και παραπανω, τον κλεψανε. ! Έχουν επιτελείο,έχουν πληρωμένους εισαγγελείς και δικαστές,έχουν βουλευτές,κυβερνήσεις,τα πάντα όλα στη τσέπη τους. Θα μας σβήσουν τελείως,χειρώτερα απ' ότι πατάς τη γόπα στο πεζοδρόμιο...
Zein Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ας το κανουμε τοτε σε μορφη hashtag στο twitter! Μεσα σε μια μερα θα τους εχει μαθει ολη η ελλαδα.! Δε πα να τρωνε μπεργκερ με τον ομπαμα, μολις δυσφημιστουν οσο δε παει αλλο, δε θα τους ξεπλενει τιποτα.! Το tweetsattacks pro ξερει να το χρησιμοποιει κανεις? καλα καλα δε το συνεχιζω! Αλλα σοβαρα πιστευω ο κοσμος πρεπει να αρχισει να ενημερωνεται για την προστασια του!
Flexeril Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Άμα αρχίσετε,συμβάλλω κι εγώ με επώνυμη καταγγελία·αλλά το πολύ-πολύ να πάρουμε φόρα όλοι μαζί και να τους κλάψουμε μιά μάντρα @@. Ο μόνος τρόπος άμυνας είναι ο κλεφτοπόλεμος σε διάφορα fora και blogs,όπου πετυχαίνουμε ανάλογα παράπονα και η φραστική αντιπαράθεση επί τόπου όταν διαπιστωθεί ανεπίλυτο πρόβλημα,στο χώρο τους.Τους πονάει,ιδίως όταν έχουν πελάτες μέσα.
Zein Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εχω να ψωνισω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ κατι ΑΙΩΝΕΣ μονο και μονο για τις βρωμες που βγηκαν για το πως συμπεριφερονται στους υπαλληλους τους , αλλα και απο προσωπικες μαρτυριες live για το πως δουλευουν τα πραγματα απο εκει μεσα. Απο εμενα το πλαισιο εχει χασει πολλα χρηματα ηδη γιατι παω σε ανταγωνιστες του. To ιδιο και με τα JUMBO Γιατι να μη το κανουμε αυτο και με την βονταφον, ή γενικα την καθε βονταφον? Και οποιος εχει προβληματα , επειδη στο φασιστοκρατος που ζουμε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος θα πιασει και αληθινο εγκληματια του ιντερνετ, αλλα και ..τον γεροντα παστιτσιο , μπορει να επικρατησει αυτο το doctrine:
VITOVITO1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 σε φιλομου Που κενει λογαριασμο καθε μηνα 130 ευρο εδο και δεκαπεντε χρονια ,οταν απο λαθοσ του εκανε ελα λογαριασμο 1500 ευρο, ηταν αμοιλικτοι. του εκαναν μετο ζορι 4 δοζεισ. ο φιλοσ ειπε οκ ευχαριστω ,τoν πληρωσε και τορα παει cosmote. μου φανηκε παραλογοσ ο τροποσ που αντημετοπησαν εναν τετιο πελατη!!! αντιθετωσ εγο εχο wind karta. καπια στηγμη μου τελιοσαν τα δορεαν λεπτα που ειχα .και χορισ να το ξερο ,εφαγα τα λευτα τησ καρτασ (10 ευρο τρογονται στο π&φ αν δεν εχεισ ενεργοποιησει πακετο) τουσ εστηλα email ,οτι το ενημεροτηκο μηνημα ηρθε 12 ορεσ μετα την λιξη του δορεαν χρονου ομηλιασ. Και οι τυποι προσ ημην τουσ μου εκαναν δορο 10 ευρο στην καρτα. να πο την αληθεια δεν το περιμενα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις