Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα εχω δει και αγορι να ξυνει το πουλι του εν μεσω παρελασης. αλλα κανεις δεν λεει τπτ γι αυτα.

Άσε μας ρε μυστήρια κι εσύ! Είσαι σίγουρη δηλαδή ότι δε ζήτησε από κάποιον συμμαθητή του να τού το ξύσει, ο οποίος αρνήθηκε; 

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύνεται μόνο με ευγονική. Η συγκεκριμένη στη photo ακόμα και με τακούνια δεν ξεπερνά σε ύψος τον Bilbo Baggins. Μόλις μπει σε λειτουργία το πρόγραμμα και οι μαθήτριες είναι από 1.75 και πάνω θα βολεύονται μια χαρά με flat παπούτσι.

• Like 6
Δημοσ.

...Παρέλειψες το ομοιόμορφο κούρεμα και με στεναχωρείς!

Αν και τίθεμαι υπέρ και του ομοιόμορφου κουρέματος, θα το αφήσω να πάει στην ευχή, διότι με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να έχουν και ομοιόμορφα σώματα. :P

Δημοσ.

Καλή ιδέα αυτή για μαθητική στολή.

Οι μαθητές θα έπαιρναν και 500€ από το πρωτογενές...ως ένστολοι

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 10
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ σχολιάζουμε το συγκεκριμένο γεγονός-συμβάν δεν θα ανοίξουμε πόλεμο των δύο φύλων και ούτε θα αρχίσουμε τα εγώ κάποτε είχα δει γιατί δεν θα μας φτάσει ο αποθηκευτικός χώρος του ινσόμνια να τα γράψουμε όλα.Αν χρειαστεί ανοίγουμε άλλο θέμα.

Και γιατί να σπαταλήσουμε άδικα χρόνο για τους 2 στους 20;

Γιατί να μην τον αφιερώσουμε σε πιο σημαντικότερα ζητήματα; (όπως το να κράξουμε δασκάλους που κάνουν 75 λεπτά για να παραδώσουν βιβλία στην αρχή της σεζόν. και στο τέλος να τους προτείνουμε λύση που κάνει τα 75 δεκαπέντε)

Δημοσ.

Και με τα βιβλία από τότε που το ακούω έχω καταλήξει να πιστεύω οτι ευκολότερα θα λυθεί το κυπριακό από αυτό  :P

Δημοσ.

Για τα καυσιμα των αρματων ελικοπτερων,αεροπλανων, για τις προσκλησεις γαργαρα . Μονο οι φουστες μας συγκινησαν και τα τακουνια .

• Like 3
Δημοσ.

εμενα αυτο που με πειραζει στις παρελασεις ειναι οτι 1 βδομαδα κανουν δοκιμαστικες στα σχολεια και ακομα δε μπορουν καποια παιδια να συντονισουν δεξι χερι με αριστερο ποδι...

οχι τιποτα αλλο οταν παρελαυνουν δε νοιωθουν και ιδιοι ηλιθιοι οπως παρελαυνουν?  ενταξει θα μου πεις παιδια ειναι. αλλα για αυτο κανεις τις δοκιμαστικες στα σχολεια κυριε γυμναστα. 

• Like 3
Δημοσ.

Για τα καυσιμα των αρματων ελικοπτερων,αεροπλανων, για τις προσκλησεις γαργαρα . Μονο οι φουστες μας συγκινησαν και τα τακουνια .

ποιές προσκλήσεις; και τα καύσιμα είναι άλλο θέμα του αν θα πρέπει να γίνονται παρελάσεις ή αν θα πρέπει να μετέχουν και μηχανοκίνητα-ιπτάμενα μέσα

Επισκέπτης
Δημοσ.

εμενα αυτο που με πειραζει στις παρελασεις ειναι οτι 1 βδομαδα κανουν δοκιμαστικες στα σχολεια και ακομα δε μπορουν καποια παιδια να συντονισουν δεξι χερι με αριστερο ποδι...

οχι τιποτα αλλο οταν παρελαυνουν δε νοιωθουν και ιδιοι ηλιθιοι οπως παρελαυνουν?  ενταξει θα μου πεις παιδια ειναι. αλλα για αυτο κανεις τις δοκιμαστικες στα σχολεια κυριε γυμναστα.

Για να μείνει ακέραιο το ηθικό της κοινωνίας :P

Δημοσ.

όλοι μιλάτε για ηθική λες και είστε Παναγίες...  που να το φωνάξω να το πω θα γελάσουν και οι πέτρες βρε φιλενάδες ..όλοι τις κατακρίνετε κ εκει είστε με τη φακιροπίπιζα στο χέρι ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

όλοι μιλάτε για ηθική λες και είστε Παναγίες...  που να το φωνάξω να το πω θα γελάσουν και οι πέτρες βρε φιλενάδες ..όλοι τις κατακρίνετε κ εκει είστε με τη φακιροπίπιζα στο χέρι ...[/size]

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι. Υποθέτω να αναφέρεσαι και σε μένα (αφού ηθικό-ηθική δυο χιλιοστά δρόμος)

Η ηθική έχει πολλές μορφές και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Δημοσ.

Από ελάχιστο έως ανύπαρκτο το κόστος των καυσίμων που χρειάστηκαν για την παρέλαση. Λόγια γείτονα ενστόλου Διαβιβάσεων.

Δημοσ.

όλοι μιλάτε για ηθική λες και είστε Παναγίες...  που να το φωνάξω να το πω θα γελάσουν και οι πέτρες βρε φιλενάδες ..όλοι τις κατακρίνετε κ εκει είστε με τη φακιροπίπιζα στο χέρι ...

Ωραίο άβαταρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...