Luxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Υπαρχει προβλημα με τα ποδια και το τρεξιμο στην υπαιθρο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 και οι διαδρομοι δεν ειναι αγιοι! το ολο θεμα με το τρεξιμο για αποφυγη τραυματισμων ειναι καλο ζεσταμα,καλες διατασεις ,δυνατα ποδια και καλα παπουτσια! σιγουρα παιζει ρολο η επιφανεια αλλα οπου και να τρεχεις τα θεματακια υπαρχουν
xifiassamsung Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 για μενα τα λεφτα για διαδρομο ειναι λεφτα για μια ακριβη κρεμαστρα ρουχων.οπως κ καθε οργανου στο σπιτι. με τα 500ε που θα δωσεις για να πεις οτι κατι πηρες,αγοραζεις συνδρομη ενος χρονου σε γκραντ λουξ γυμναστηριο,η 3-4 χρονιες σε καποιο νορμαλ συνοικιακο. οσο για το πιο βελτιστο,φυσικα κ ειναι το τρεξιμο στη φυση,αφου ενεργοποιειται ολο το σωμα.τρεχεις πανω σε κατι σταθερο,οχι να προλαβεις τον ιμαντα που φευγει. αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για τρεξιμο σε διπλανο παρκο,σαφως ο διαδρομος,κ η συνδρομη σε ενα γυμναστηριο ειναι η βελτιστη λυση. στη τελικη εκει θα γνωρισεις πολλες πτυχες του φιτνες κ θα γυμναστεις σφαιρικα. τωρα αν ντρεπεσαι αν πας γυμ,οκ απλα ξεπερασε το γιατι δε γεννηθηκαν ολοι σφιχτες. ΥΓ.αν εχεις προβλημα στα ποδια,η καποια κιλα οβερ,δοκιμασε περπατημα οπως λενε,η ποδηλατο.μηδεν κραδασμοι στα γονατα.
beatshooter Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φιλε αν έχεις σκοπο να κανεις γυμναστική δεν ειναι λεφτα για πεταμα.. Εγω εχω ελειπτικο κ παγκο συν βαρη κ μπορώ να σ πω πως μ εχει γλυτώσει:απο βενζινες για να παω gum,απο τους ενοχκητικους του gym,απο τα ωραρια(οποτε θέλω κάνω κ οσο θελω πχ 6 το πρωι πριν παω δουλειά) Ημαστε οφτοπικ
Ntinaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ψαξε σε αγγελιες για μεταχειρισμενο σιγουρα πολλοι θελουν να τους πουλησουν γιατι τους εχουν κρεμαστρες
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φιλε αν έχεις σκοπο να κανεις γυμναστική δεν ειναι λεφτα για πεταμα.. Εγω εχω ελειπτικο κ παγκο συν βαρη κ μπορώ να σ πω πως μ εχει γλυτώσει:απο βενζινες για να παω gum,απο τους ενοχκητικους του gym,απο τα ωραρια(οποτε θέλω κάνω κ οσο θελω πχ 6 το πρωι πριν παω δουλειά) Ημαστε οφτοπικ ναι αλλα εσυ οπως ειπες εχεις και παγκο και βαρη..
liakjim Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ρίξε μια ματιά σε προγούμενη έρευνά μου. http://www.insomnia.gr/topic/505402-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/ Να σου πω ότι οι διάδρομοι κάτω από τα 500€ είναι κακοί σαν κατασκευές , μικρής ιπποδύναμης και με ανύπαρκτα αντικραδασμικά που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα . Αν είσαι Αττική , βάλε τα παπούτσια σου κ τράβα εδώ http://www.mekma.gr/ . Έχουν καμιά 20αριά διαδρόμους να δοκιμάσεις , όπου θα δεις και ο ίδιος αυτό που σου γράφω. Προτάσεις 1. Ανεβάζεις ποσό κοντά στα 1000~1200€ για αγορά "σοβαρού" διαδρόμου . 2. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα πολλά τότε α. Κοιτάς σε μεταχειρισμένο β. Αλλάζεις μηχάνημα και πας σε ελλειπτικό ή ποδήλατο όπου στα λεφτά σου θα βρεις αρκετά καλό μηχάνημα με μηδενική καταπόνηση σε αρθρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση συνιστώ κάποιο μοντέλο με ηλεκτρομαγνητική πέδη. Προσωπικά πάντως θα κοίταγα σε spinning μοντέλο . Ρίξε κ μια ματιά στα stock της kettler http://www.kettler.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα