Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν από 17 μέρες άφησα το κινητό μου (iPhone 4) στο Service της MediaMarkt διότι είχε χαλάσει το ηχείο. Είχα την απόδειξη αγοράς και το κινητό ήταν εντός εγγύησης. Μου είπε ο πωλητής πως θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κινητού και αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως από 8 ως 10 μέρες (μαζί με ΣΚ). Πλέον έχουν  περάσει 17 μέρες και σήμερα που τηλεφώνησα μου είπαν πως ήρθε λάθος συσκευή και την έστειλαν πίσω, οπότε περιμένουν τη νέα. 

To θέμα είναι ότι είμαι χωρίς τηλέφωνο εδώ και 17 μέρες καθώς η SIM δεν μπαίνει σε άλλη συσκευή.

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

O Γερμανος σε service του κινητου μου εκανε 2,5 μηνες για να μου το επιστρεψει και αυτο μονο μετα απο γαμοσταυριδια με τον υπευθυνο του καταστηματος.Οποτε...

Δημοσ.

O Γερμανος σε service του κινητου μου εκανε 2,5 μηνες για να μου το επιστρεψει και αυτο μονο μετα απο γαμοσταυριδια με τον υπευθυνο του καταστηματος.Οποτε...

Στο service του Γερμανού της περιοχής μου κάνανε περίπου 1 εβδομάδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

για πάνω από 15 εργάσιμες πρέπει να σου δίνουν προσωρινό αντικαταστάτη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν από 17 μέρες άφησα το κινητό μου (iPhone 4) στο Service της MediaMarkt διότι είχε χαλάσει το ηχείο. Είχα την απόδειξη αγοράς και το κινητό ήταν εντός εγγύησης. Μου είπε ο πωλητής πως θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κινητού και αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως από 8 ως 10 μέρες (μαζί με ΣΚ). Πλέον έχουν  περάσει 17 μέρες και σήμερα που τηλεφώνησα μου είπαν πως ήρθε λάθος συσκευή και την έστειλαν πίσω, οπότε περιμένουν τη νέα. 

To θέμα είναι ότι είμαι χωρίς τηλέφωνο εδώ και 17 μέρες καθώς η SIM δεν μπαίνει σε άλλη συσκευή.

Τι μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα

Αγόρασε ενα ανταπτόρα απο micro sim (που έχεις τώρα) σε sim (δεν είναι ακριβός) και μπορείς να τον βρείς εύκολα στα ανάλογα καταστήματα . Για το service δεν θα αναφέρω κάτι μονάχα καλή υπομονή .

Δημοσ.

Για να μην καθυστερούν οι συσκευές καλύτερα να τις πηγαίνουμε στο service της εταιρείας εμείς οι ίδιοι .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...