fotodv7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Πριν από 17 μέρες άφησα το κινητό μου (iPhone 4) στο Service της MediaMarkt διότι είχε χαλάσει το ηχείο. Είχα την απόδειξη αγοράς και το κινητό ήταν εντός εγγύησης. Μου είπε ο πωλητής πως θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κινητού και αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως από 8 ως 10 μέρες (μαζί με ΣΚ). Πλέον έχουν περάσει 17 μέρες και σήμερα που τηλεφώνησα μου είπαν πως ήρθε λάθος συσκευή και την έστειλαν πίσω, οπότε περιμένουν τη νέα. To θέμα είναι ότι είμαι χωρίς τηλέφωνο εδώ και 17 μέρες καθώς η SIM δεν μπαίνει σε άλλη συσκευή. Τι μπορώ να κάνω;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 20 εργασιμες κανει η cosmote, μια χαρα εισαι.
ppaio Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 O Γερμανος σε service του κινητου μου εκανε 2,5 μηνες για να μου το επιστρεψει και αυτο μονο μετα απο γαμοσταυριδια με τον υπευθυνο του καταστηματος.Οποτε...
gokuthelegend Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 O Γερμανος σε service του κινητου μου εκανε 2,5 μηνες για να μου το επιστρεψει και αυτο μονο μετα απο γαμοσταυριδια με τον υπευθυνο του καταστηματος.Οποτε... Στο service του Γερμανού της περιοχής μου κάνανε περίπου 1 εβδομάδα.
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 την επόμενη φορά θα το πάρεις απο σκρουτζομαγαζο να εχεις καλύτερη εγγυηση... Τώρα υπομονή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 για πάνω από 15 εργάσιμες πρέπει να σου δίνουν προσωρινό αντικαταστάτη...
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εμενα επειδη μου καναν μανουρες ενω ειχα doa το ανοιξα το ρουταρα ρου ξηλωσα ολο το φακελο system/apps δεν ξανανοιξε και ετοιμος πηρα τα λεφτα πισω 1
patsasvoura Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Πριν από 17 μέρες άφησα το κινητό μου (iPhone 4) στο Service της MediaMarkt διότι είχε χαλάσει το ηχείο. Είχα την απόδειξη αγοράς και το κινητό ήταν εντός εγγύησης. Μου είπε ο πωλητής πως θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κινητού και αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως από 8 ως 10 μέρες (μαζί με ΣΚ). Πλέον έχουν περάσει 17 μέρες και σήμερα που τηλεφώνησα μου είπαν πως ήρθε λάθος συσκευή και την έστειλαν πίσω, οπότε περιμένουν τη νέα. To θέμα είναι ότι είμαι χωρίς τηλέφωνο εδώ και 17 μέρες καθώς η SIM δεν μπαίνει σε άλλη συσκευή. Τι μπορώ να κάνω; Καλησπέρα Αγόρασε ενα ανταπτόρα απο micro sim (που έχεις τώρα) σε sim (δεν είναι ακριβός) και μπορείς να τον βρείς εύκολα στα ανάλογα καταστήματα . Για το service δεν θα αναφέρω κάτι μονάχα καλή υπομονή .
Dare-Devil Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Για να μην καθυστερούν οι συσκευές καλύτερα να τις πηγαίνουμε στο service της εταιρείας εμείς οι ίδιοι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα