redhotstef Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Γραφτηκα για πρωτη φορα στον οαεδ 1/10/2012 Το ιδιο ετος απεκτησα το πτυχιο μου το 28/11/2012. Το 2013 με πηραν σε ενα επιδοτουμενο προγραμμα του οαεδ για υπολογιστες οποτε, διακοπηκε η καρτα μου το 13/02/2013. Μετα το τελος του προγραμματος ξαναγραφτηκα οαεδ απο τις 8/4/2013. Περασε ενας χρονος συνεχομενης ανεργιας, και να μαι σημερα να τους ρωταω αν δικαιουμαι επιδομα ανεργιας (που δινεται για πτυχιουχους ΤΕΙ /ενα συμβολικο ποσο τουλαχιστον). Και μου λενε οτι επειδη οταν πρωτογραφτηκα στον οαεδ ημουν ηδη φοιτητης (τον αλλο μηνα πηρα το πτυχιο μου), τους ειπα ψεματα οτι ημουν ανεργος τον οκτωβρη του 12. Οκ, να το δεχτω οτι αθελα μου εκανα μ@λ@κια που γραφτηκα τοτε ,πριν παρω το πτυχιο. Αλλα αφου η νεα μου καρτα ανεργιας μετραει απο το Απριλιο του 13 και οχι απο Οκτωμβρη του 12, τι κολλημα εχουν;;; Αναρωτιεμαι αν τοσο καιρο κοροιδευα εγω τον εαυτο μου ή αν αυτοι εμενα. Δηλαδη, το να εχω καρτα ανεργιας, μου ειναι αχρηστο κυριολεκτικα αφου, ουτε επιδομα θα παρω ποτε, ουτε ειναι ικανοι αυτοι να μου βρουν δουλεια. Για τον οαεδ ειμαστε μονο νουμερα;;
MovingShadow Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας κύριε redhotstef , σας ευχαριστούμε που γράψατε στο φόρουμ του ΟΑΕΔ. Επεξεργαζόμαστε το πρόβλημά σας , και θα σας έρθει sms όταν το λύσουμε Ευχαριστούμε.
gokuthelegend Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μπορεί να μην σου βρουν δουλειά, αλλά μετράνε το πόσο καιρό θα είσαι άνεργος σε περίπτωση που βγει κάποιο πρόγραμμα. Και εγώ σκεφτόμουν το ίδιο, δηλαδή αναρωτιόμουν το αν αξίζει να πηγαίνω για ανανέωση (ο ΟΑΕΔ της περιοχής μου κιόλας είναι σε άλλη πόλη, εγώ μένω σε χωριό, και έπρεπε κάθε φορά να πληρώνω λεωφορείο ή βενζίνες), αλλά τελικά αποφάσισα να συνεχίσω τις ανανεώσεις και πρόσφατα με προσέλαβαν σε ένα πρόγραμμα. Στην συγκεκριμένη θέση που έκανα αίτηση είχα τα περισσότερα μόρια σε σχέση με τους άλλους λόγω περιόδου ανεργίας. Να σου δώσω να καταλάβεις, ο αμέσως επόμενος είχε μόνο τα μισά μόρια από μένα. Οπότε καλό είναι να πηγαίνεις να ανανεώνεις την κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα