Προς το περιεχόμενο

hacker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θελω να γινω hacker!Δεν εχω ιδεα απο hack....

Φίλε μην το κάνεις αυτό.

Κρύβει κινδύνους.

Το fbi καραδοκεί.

Θα σε βρούνε.

Μην σου πω ότι και με αυτό που έγραψες θα σε κλείσουν μέσα.

Πρόσεχε.

Δημοσ.

Είσαι τυχερός! Έχω πλήρη σειρά μαθημάτων με τα οποία οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει hacker αν τα παρακολουθήσει προσεκτικά!

Επειδή όμως δεν τα δίνω δωρεάν, για να κάνεις το πρώτο μάθημα περι hacking στείλε μου τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας. Αφού τα έχω στα χέρια μου θα πάρεις το μάθημα το πολύ σε δέκα λεπτά.

• Like 8
Δημοσ.

Αν θες να μπεις στους Anonymous , έχω ένα κονέ , αλλά σε προιδοποιώ , είναι επικύνδυνοι τύποι ,

καλύτερα να μην μπλέξεις μαζί τους....εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη , ένα τηλέφωνο θα σου δώσω μόνο...

Δημοσ.

φίλε ψάξε στο google για UHS (university hacking school)

έχω ένα φιλαράκι που σπούδαζε Αγγλία, το καλό είναι ότι μετά έχεις κατευθείαν δουλειά. Σε προσεγγίζουν οι εταιρίες.

έναν γνωστό του τον προσέλαβε η ΝTI, ο φίλος μου δουλεύει τώρα στην αστυνομία της Αγγλίας.

Δημοσ.

πωπω τρολλάρισμα, ανατρίχιασα. Για να γίνεις hacker θα πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις. Ξεκίνα μαθαίνοντας την μαγική μηχανή αναζήτησης "www.google.com" και μετά όλες οι πόρτες ανοιχτές ! B)
Εγώ έτσι έγινα αυτό που είμαι , μετά απο ενα googlάρισμα.

Αντε με έπεισες ρε μπαγάσα, θα σου απαντήσω σοβαρά
πρέπει να διαλέξεις το κόκκινο χάπι , μετά θα ξυπνήσεις σε μια χέστρα με καλώδια και κάποιος θα πατήσει καζανάκι ,θα βρεις κάτι άλλους τρελούς και θα είστε όλοι οι τρελοί μαζι σε ενα υποβρυχιο που το λεν Παπανικολη

θα φοράς καμπαρτίνες , θα κάνεις κάτι παλαβά, τούμπες , βουτιές , σα διάολος και μετά θα πεθάνεις , θα αναστηθείς , θα μπηδήξεις την γκόμενα με τα leather  (δώσε πόνο γιατι αργότερα πεθαίνει ) θα πολεμήσεις κάτι κλωνους με έκφραση "σφύγκομαι" αλλα το σκατό δε λεει να βγει" και μετά δε θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασε acrobat reader για αρχη

χαχαχα

πωπω τρολλάρισμα, ανατρίχιασα. Για να γίνεις hacker θα πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις. Ξεκίνα μαθαίνοντας την μαγική μηχανή αναζήτησης "www.google.com" και μετά όλες οι πόρτες ανοιχτές ! B)

Εγώ έτσι έγινα αυτό που είμαι , μετά απο ενα googlάρισμα.

Αντε με έπεισες ρε μπαγάσα, θα σου απαντήσω σοβαρά

πρέπει να διαλέξεις το κόκκινο χάπι , μετά θα ξυπνήσεις σε μια χέστρα με καλώδια και κάποιος θα πατήσει καζανάκι ,θα βρεις κάτι άλλους τρελούς και θα είστε όλοι οι τρελοί μαζι σε ενα υποβρυχιο που το λεν Παπανικολη

θα φοράς καμπαρτίνες , θα κάνεις κάτι παλαβά, τούμπες , βουτιές , σα διάολος και μετά θα πεθάνεις , θα αναστηθείς , θα μπηδήξεις την γκόμενα με τα leather  (δώσε πόνο γιατι αργότερα πεθαίνει ) θα πολεμήσεις κάτι κλωνους με έκφραση "σφύγκομαι" αλλα το σκατό δε λεει να βγει" και μετά δε θυμάμαι.

Και να σε λένε Nio

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...