Johny Q Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, βρήκα ένα άρθρο που αναφέρει (όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται) πως υπάρχουν 3 είδη ποδιών, που ξεχωρίζονται ανάλογα με τη διάταξη στα δάχτυλα. Μπορείτε να ανακαλύψετε το είδος σας κοιτώντας το δεξί πόδι (για ευκολία, ο κανόνας ισχύει για όλα τα πόδια) Τα είδη και οι τρόποι να τα διακρίνουμε είναι τα εξής: Μεσογειακό : το δεύτερο δάχτυλο από αριστερά ξεπερνά σε μέγεθος όλα τα υπόλοιπα και μετά προς τα δεξιά ακολουθούν τα άλλα μια καθοδική πορεία Αιγυπτιακό : το πρώτο από τα αριστερά είναι μεγαλύτερο και τα υπόλοιπα προς τα δεξιά ακολουθούν τα άλλα μια καθοδική πορεία Ευρωπαϊκό : Όλα τα δάχτυλα είναι περίπου ίσα σε μέγεθος. Εσείς λοιπόν τι πόδι έχετε;
mphxths Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 προφανως το πρωτο ειδος..που δεν λεγεται ακριβως μεσογειακο αλλα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΔΙΟΥ...τσεκαρε το στο γοογλε. και απο οτι διαβαζω ειναι κληρονομικο και δειγμα οτι αυτος που το χει εχει "ελληνικα γονιδια"...αν ισχυει ή οχι κατι τετοιο δεν ξερω...αλλα εγω αυτο εχω 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 προφανως το πρωτο ειδος..που δεν λεγεται ακριβως μεσογειακο αλλα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΔΙΟΥ...τσεκαρε το στο γοογλε. και απο οτι διαβαζω ειναι κληρονομικο και δειγμα οτι αυτος που το χει εχει "ελληνικα γονιδια"...αν ισχυει ή οχι κατι τετοιο δεν ξερω...αλλα εγω αυτο εχω Αυτό αυτό το "πόδι" που λες (και που μάλλον το έχουμε οι περισσότεροι) προσδιορίζει τον "Ελληνικό Τύπο", μάλλον θα πρέπει να το ψάξουμε και προς Τουρκία μεριά...
deesnider Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εσείς λοιπόν τι πόδι έχετε; Εγώ πάντως έχω τρίτο (αλλά δεν έχει δάχτυλα...) 25
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μεσογειακο Θεμα για το αρνι ποτε θα ανοιξουμε ; Σε μια βδομάδα πιστεύω θα είναι καλά. 1
arc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ποιο από τα τρία πόδια κοιτάμε; ontopic: urbanια που κυκλοφορεί πολύ καιρό
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως έχω τρίτο (αλλά δεν έχει δάχτυλα...) 1
Johny Q Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 το δικό μου ειναι άτριχο , το ξουρίζω Αθλείσαι;
Razor_7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 εμένα είναι αιγυπτιακό... Τώρα κατάλαβα γιατί και το τρίτο βγήκε αφρικάνικο! 1
Johny Q Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 φυσικά , ειμαι και πολύ γκάβλα Χαχαχαχαχχ.. Too much info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα