Star_Light Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδια δεν ξέρω ισως τα λέω και απο τον καναπέ του σπιτιου μου και τα λέω μπολικα αλλα εγω θα ντρεπομουν να πάρω κάποιον αν ήμουν εργοδοτης χωρις να τον πληρώνω. Θα προτιμουσα να μην τον πάρω καθολου ή θα του ελεγα ξερω γω να έρχεται 2-3 φορες την εβδομάδα οποτε θέλει να κάθεται 3-4 ώρες να βλέπει μερικα πράγματα και να φευγει. Για κανα δυο μήνες και μετα θα του έδινα την συστατική. Το μεγιστοτατο 2 μηνες. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αντε και καποιες (οχι ολες) εταιρειες ειναι κλειστες το Σαββατο. Η συντριπτικη πλειοψηφια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα δουλευει και το Σαββατο παντως. Τι λές μωρέ θα μας τρελάνεις; Η πλειοψηφία των μισθωτών ιδιωτικών υπαλλήλων δεν εργάζεται το Σάββατο και σε κάποια επαγγέλματα όπως σερβιτόρος μπορεί να σε βάλουν να εργάζεσαι το Σάββατο αλλά παίρνεις ρεπό σε μια από τις άλλες ημέρες της εβδομάδας. 1
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι λές μωρέ θα μας τρελάνεις; Η πλειοψηφία των μισθωτών ιδιωτικών υπαλλήλων δεν εργάζεται το Σάββατο και σε κάποια επαγγέλματα όπως σερβιτόρος μπορεί να σε βάλουν να εργάζεσαι το Σάββατο αλλά παίρνεις ρεπό σε μια από τις άλλες ημέρες της εβδομάδας. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δινει την Κυριακή αργια και αλλη μια ημέρα ρεπο μέσα στην εβδομάδα. Μια τέτοια επιχειρηση εγω την υποστηριζω γιατι ειχε κάνει και μειωση των τιμών λογω μειωσης του ΦΠΑ απο 23 σε 13%. Ειναι βασικο να δώσεις κάποιο ρεπο στον εργαζομενο για να πάει να ξεκουραστει και να επιστρέψει για να κάνει καλυτερη δουλειά γιατι κουρασμενος δεν κάνεις καλη δουλειά εχει πέσει η αποδοση.
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εννοείται οτι πέφτει η απόδοση. Ειδικά όσο αυξάνεται η ηλικία.
george_gr1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αυτό ακριβώς!και γιατί να σε προσλάβει και να μην συνεχίσει με κάποιον άλλο αμισθι, ο οποίος θα σκιστεί στη δουλειά κιόλας για να δείξει καλό πρόσωπο, μηηηηπως και τον προσλαβουν?
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θυμάμαι που συζητάγαμε εδώ και το θέμα της εργασίας την Κυριακή στα προηγούμενα post. Τελικά πέρασε το άνοιγμα για όλες τις Κυριακές με παράκαμψη της διαδικασίας απόφασης του κάθε περιφερειάρχη....
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Είχες κάποια αμφιβολία ότι θα πέρναγε; Το γυροφέρνουν εδώ και δεκαετίες. Τώρα που δίνουμε "γη και ύδωρ" αυτό θα ξέφευγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα