Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ξέρω ισως τα λέω και απο τον καναπέ του σπιτιου μου και τα λέω μπολικα αλλα εγω θα ντρεπομουν να πάρω κάποιον αν ήμουν εργοδοτης χωρις να τον πληρώνω. Θα προτιμουσα να μην τον πάρω καθολου ή θα του ελεγα ξερω γω να έρχεται 2-3 φορες την εβδομάδα οποτε θέλει να κάθεται 3-4 ώρες να βλέπει μερικα πράγματα και να φευγει. Για κανα δυο μήνες και μετα θα του έδινα την συστατική. Το μεγιστοτατο 2 μηνες.

• Like 2
  • Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε και καποιες (οχι ολες) εταιρειες ειναι κλειστες το Σαββατο.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα δουλευει και το Σαββατο παντως.

Τι λές μωρέ θα μας τρελάνεις; Η πλειοψηφία των μισθωτών ιδιωτικών υπαλλήλων δεν εργάζεται το Σάββατο και σε κάποια επαγγέλματα όπως σερβιτόρος μπορεί να σε βάλουν να εργάζεσαι το Σάββατο αλλά παίρνεις ρεπό σε μια από τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Τι λές μωρέ θα μας τρελάνεις; Η πλειοψηφία των μισθωτών ιδιωτικών υπαλλήλων δεν εργάζεται το Σάββατο και σε κάποια επαγγέλματα όπως σερβιτόρος μπορεί να σε βάλουν να εργάζεσαι το Σάββατο αλλά παίρνεις ρεπό σε μια από τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.

Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δινει την Κυριακή αργια και αλλη μια ημέρα ρεπο μέσα στην εβδομάδα. Μια τέτοια επιχειρηση εγω την υποστηριζω γιατι ειχε κάνει και μειωση των τιμών λογω μειωσης του ΦΠΑ απο 23 σε 13%. Ειναι βασικο να δώσεις κάποιο ρεπο στον εργαζομενο για να πάει να ξεκουραστει και να επιστρέψει για να κάνει καλυτερη δουλειά γιατι κουρασμενος δεν κάνεις καλη δουλειά εχει πέσει η αποδοση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς!

και γιατί να σε προσλάβει και να μην συνεχίσει με κάποιον άλλο αμισθι, ο οποίος θα σκιστεί στη δουλειά κιόλας για να δείξει καλό πρόσωπο, μηηηηπως και τον προσλαβουν?
Δημοσ.

Θυμάμαι που συζητάγαμε εδώ και το θέμα της εργασίας την Κυριακή στα προηγούμενα post. Τελικά πέρασε το άνοιγμα για όλες τις Κυριακές με παράκαμψη της διαδικασίας απόφασης του κάθε περιφερειάρχη....

Δημοσ.

Είχες κάποια αμφιβολία ότι θα πέρναγε;

Το γυροφέρνουν εδώ και δεκαετίες.

Τώρα που δίνουμε "γη και ύδωρ" αυτό θα ξέφευγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...