Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω ένα φορητό toshiba με 500gb σκληρό δίσκο toshiba. Ο οποίος έχει 2 partitions,  τον  C: 455gb και ένα recovery  partition 9.6gb. 

επειδή ο σκληρός έβγαλες μερικά bad sectors αγόρασα έναν 500gb western digital και θέλω να αντιγράψω επάνω του το C KAI το recovery partition ώστε να γλιτώσω το φορμάτ αλλά και να σώσω το partition που τόσο πολύ χρειάζεται! μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει έναν εύκολο τρόπο? 
ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Φρη το έχουν, Έλφη;

Και δουλεύει μόνο σε ΓουΝτούδες...; (Χλωμό μου φαίνεται βέβαια, αλλά δεν ξέρω κι όλας...)

Δημοσ.

Είναι free έκδοση, έχει και για seagate ανάλογη έκδοση,απλά πρέπει να έχεις έστω έναν δίσκο της αντίστοιχης εταιρίας στο σύστημα.

Και τα δύο έχουν επιλογή για να κάνεις και boot δισκάκι για να μην χρειάζεσαι να τρέχεις τα win.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θέμα 10 λεπτών να μάθει οποιοσδήποτε πως λειτουργεί. Επιπλέον δεν με εχει κρεμάσει ποτε σε οτι project κι αν είχα. 

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις βοήθειες, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω clone με το Αcronis γιατί παίρνω σφάλμα "mft bitmap corrupted". πιθανόν έχει να κάνει με τα bad sectors στον δίσκο. Δοκίμασα και chkdsk /r και μετά από 3 ώρες που τελείωσε πάλι το ίδιο σφάλμα μου έβγαλε.

Δημοσ.

μπορείς να μου πεις που είναι η επιλογή για ignore bad sectors γιατί δεν την βρίσκω στην έκδοση 2014 που κατέβασα.

Δημοσ.

ευχαριστώ την βρήκα. στο Clone disk δεν έχει τέτοια επιλογή δυστυχώς.

Τo Clone disk με το Disk backup έχουνε διαφορές? εμένα με ενδιαφέρει να περάσω το recovery στο αντίστοιχο partition που έκανα στον καινούριο δίσκο και να ξεκινάει και να δουλεύει κανονικά το recovery.

Δημοσ.

τελικά κατάφερα και έκανα αντιγραφή το recovery partition μέσω Gparted Live cd (linux based) ΑΛΛΑ δεν μου το βλέπει σαν recovery partition, παρόλο που έχει το ίδιο label και uuid  με το ορίτζιναλ. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ? μέσω boot menu αν πατήσω στον δίσκο μου βγάζει 

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αποκατάστασης που υπάρχουν στο μέσο από το οποίο έγινε εγκατάσταση. 

Δημοσ.

Που είναι οι εποχές που έτρεχες ένα ghost και έκανε όλο το δίσκο clone ότι κι αν είχε μέσα χωρίς παρατράγουδα; Τι σκατά έχουν κανει αντι να εξελίσσονται πάνε προς τα πίσω; Με αφορά και μένα το θέμα γιατί πρόκειται να αντικαταστήσω σε ένα λάπτοπ δίσκο με bad sectors και θέλω πρώτα να δοκιμάσω αν πετύχει με κλωνοποίηση μπας και σώσω τα partitions που έχει η HP πάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...