Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω λεω οτι ο τιτλος ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε νοιαζει, ενω δεν εχεις γραψει ουτε μια σελιδα....

Δημοσ.

Εγω λεω οτι ο τιτλος ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε νοιαζει, ενω δεν εχεις γραψει ουτε μια σελιδα....

ο τίτλος ειναι το σημαντικότερο κομμάτι κάθε best seller αφου η μάζα δίνει σημασία αποκλειστικά στο εξώφυλλο ενος βιβλίου και όχι στο περιεχόμενο.

έχω γράψει μισή σελίδα αλλα ειναι μεγάλη σελίδα

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλαξε τον τίτλο στο "Γουστάρω την επιμελήτρια", να προχωρήσει το θέμα ταχύτερα. Τι μισή σελίδα και μεγάλη μισή και μικρή μισή.

Σοβαρά τώρα, μη βάλεις ρήμα στον τίτλο. 

Επομένως, καν' το "Την επιμελήτρια" "Δυο μέρες ζωής".

Εναλλακτικά, ακούς τη συμβουλή του Τούφα και αποφασίζεις για τον τίτλο αφού ολοκληρώσεις. Τη συγγραφή.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Θα συμφωνησω. Νομιζω πως ειναι πιο "αποδοτικο" αν ο τιτλος βγει στο τελος. Ασε που ισως σε περιορισει και μπεις σε διαδικασια να γραφεις συμφωνα με τον τιτλο που εχεις αποφασισει και να σκεφτεσαι αν δενει αυτο που σκεφτηκες με τον τιτλο κλπ. Με τη λογικη πως θα εχεις ηδη γραψει το βιβλιο, αρα θα εχεις την ολοκληρωμενη εικονα του τι παρουσιαζεις, θα κανεις λιγο brainstorming και ισως βρεις κατι καλο.  Εγω αυτο ειχα κανει παντως (ισως καποια στιγμη δωσω και link). 

Noμιζω το ιδιο ισχυει και για το εξωφυλλο (εκει θα πρεπει να συμβουλευτεις γραφιστα

Επισης συμφωνω με το να μην μπουν ρηματα στον τιτλο. 

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά τι να πω που έχω όλη τη πλοκή για 4 βιβλία (σίκουελς) στο μυαλό μου, με όλες τις λεπτομέρειες κτλ και έχω γράψει μόνο 4 σελίδες; Βαριέμαι αφάνταστα να γράφω! Και είναι γαμάτη η υπόθεση! (Έχω βρει και τίτλο.)

• Moderators
Δημοσ.

Ή κανε voice recording και επειτα δωσε το απομαγνητοφωνηση. Το οποιο θα σου στοιχισει ακριβα. Αλλα τελος παντων ξεκινα με καποιον τροπο να καταγραφεις.

Δημοσ.

ρε αυτό θυμίζει εφημερίδες και δε θέλω να γίνει συνειρμός οτι θα δίνεται δωρεάν με τις εφημερίδες ...
ρώτησα τον παππού που έχει το περιπτερο στην Πλατεία Γεωργίου(αυτός ξέρει , πουλάει χρόνια βιβλία και περιοδικά)  και μου είπε να δώσω ενα πιασάρικο τίτλο
σκέφτηκα το "μου αρέσει άγριο" που θα συμβολίζει την αυτοκαταστροφική μαζοχιστική προσωπικότητα του πρωταγονιστή του βιβλίου ο οποίος παρά τις κακουχίες και τα ανεπάληλα χτυπήματα της ζωής συνεχίζει ακάθεκτος και γουστάρει

βγαίνει έξω ενα πρωί με λιακάδα και κοιτάζει τον ουρανό χαμογελόντας. Τότε βρέχει σκατά ( περνούσε σμήνος σπουργίτια)  αλλα αυτός δε νιώθει , κοιτάει τα σκατά και φωνάζει

"βάρα μωρή ζωή , μη το λυπάσαι! δώσε μωρή αρρώστεια (σφιγμένα δόντια) " !!

όπως καταλαβαίνεται είμαι ακόμα στην αρχή. Θέλει πολύ δουλειά για να σας ακουμπήσει τον λαβύρινθο του μυαλού σας. B)

Δημοσ.

ρε αυτό θυμίζει εφημερίδες και δε θέλω να γίνει συνειρμός οτι θα δίνεται δωρεάν με τις εφημερίδες ...
ρώτησα τον παππού που έχει το περιπτερο στην Πλατεία Γεωργίου(αυτός ξέρει , πουλάει χρόνια βιβλία και περιοδικά)  και μου είπε να δώσω ενα πιασάρικο τίτλο
σκέφτηκα το "μου αρέσει άγριο" που θα συμβολίζει την αυτοκαταστροφική μαζοχιστική προσωπικότητα του πρωταγονιστή του βιβλίου ο οποίος παρά τις κακουχίες και τα ανεπάληλα χτυπήματα της ζωής συνεχίζει ακάθεκτος , γουστάρει

βγαίνει έξω ενα πρωί με λιακάδα και χαμογελάει κοιτώντας τον ουρανό και τότε βρέχει σκατά ( περνούσε σμήνος σπουργίτια)  αλλα αυτός δε νιώθει , κοιτάει τα σκατά και φωνάζει

"βάρα μωρή ζωή , μη το λυπάσαι! δώσε μωρή αρρώστεια (σφιγμένα δόντια) " !!
όπως καταλαβαίνεται είμαι ακόμα στην αρχή. Θέλει πολύ δουλειά για να σας ακουμπήσει τον λαβύρινθο του μυαλού σας. B)

ΌΧΙ

Δημοσ.

οχι να μη βάλω τέτοιο τίτλο ή προτείνεις να βάλω τον τίτλο "ΟΧΙ" ? γιατι αυτό ειναι απο αλλού :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...