Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά όταν ήμουν πιτσιρικάς όταν παίζαμε ξύλο κάναμε τις λαβές από το WWE και το βλέπαμε φανατικά, θυμάμαι ακόμα πως έκανα όταν ο νονός μου μου είχε πάρει την φιγούρα του Warrior τότε.

Επίσης είχα "ταΐσει" με πολλά κέρματα το αντίστοιχο Arcade :P

Ok είναι ψέμα αλλά εμείς σαν παιδιά γουστάραμε τρελά ήταν μέσα στο πρόγραμμα μαζί με thundercats , He-Man, power ranger, transformers κλπ.

RIP λοιπόν από εμένα 

• Like 3
Δημοσ.

ε ναι εντάξει να δεχτούμε τα σχόλια ότι ποιος τα βλέπει και δεν ξέρω γω τι αλλά εγώ όταν έπαιζε hogan vs warrior και hogan vs earthquake ήμουν 8-9 χρονών και δεν με χαλούσε καθόλου.

• Like 5
Δημοσ.

Εντάξει, αυτό είναι το USA όμως, αυτό είναι το μεγάλο τους ταλέντο.

Πιάνουν πράγματα αδιάφορα και κάνουν τεράστια σόου, υπερπαραγωγές.

Όπως είχε πει ο χάμστερ για το nascar, μόνο οι αμερικάνοι μπορούν να κάνουν τόσο ωραία εμπειρία να παρακολουθείς επί κάμποσες ώρες αμάξια να τρέχουν γύρω-γύρω σε έναν κύκλο (κάπως έτσι το είχε πει τέλος πάντο)

Είσαι πολύ σωστός σε ότι λές.

Απλά θέλω να προσθέσω ότι όλο το USA είναι μια απέραντη βιομηχανία θεάματος ακόμα και από πράγματα μηδαμινά , απλά

Τηλεόραση δεν βλέπω γενικά αλλά τα βράδια λίγο πριν με πάρει ο μορφέας κάθομαι και βλέπω discovery , animal και γενικά ντοκιμαντέρ γιατί μου αρέσει να βλέπω κάτι διαφορετικό.

Αυτό που παρατηρώ ειδικά στο discovery είναι το γεγονός ότι απλά επαγγέλματα , απλές ασχολίες τις οποίες κάνουν απλοί αμερικάνοι μέσοι πολίτες γίνονται ντοκιμαντέρ με μεγάλη τηλεθέαση και με μεγάλο ενδιαφέρον. Ακόμα και η ζωή απλών ανθρώπων οι οποίοι στήνουν παγίδες για αδηφάγους στην Αλάσκα έχει καταφέρει να γίνει ένα ντοκιμαντέρ που μου κρατάει το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα.

Καταλήγω ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς σε αυτή την ζωή να κάνεις κάτι πολύ σύνθετο για να κάνεις λεφτά η να αποκτήσεις κοινό.

Δημοσ.

Κλασσικά υψηλη διανοηση και κριτική σε ένα θέμα για το wrestling που όλοι ξέρουν ότι είναι ένα χορογραφημενο θέαμα.

Δημοσ.

AΝΤ1, Σάββατο κατα τις 3 με 4.

Γιγαντες του κατς λεγόταν και το έδειχνε αρχές του 90. Kαι εγώ πιτσιρικάς το έβλεπα πολύ.

Το εδειχνε και το magic πειραιά θυμάμαι αλλά ήταν αρκετά αργότερα κάπου το 2004...

Τώρα νομίζω βάζει η νοβα καμιά φορά αλλά δεν βλέπεται...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την λογική μερικών...

Το ότι είναι σεναριογραφημένο δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι ψεύτικο. 

Μια ταινία που δίνεις 8-10 ευρώ στο σινεμά είναι και αυτή σεναριογραφημένη παρ' όλα αυτά την βλέπεις και πολλές φορές την απολαμβάνεις και έχεις το ανάλογο συναίσθημα με την ταινία ενώ ξέρεις ότι πίσω από τον ηθοποιό είναι ένα συνεργείο 200 ατόμων.

Το wwe & το tna κτλ τα κοιτάς γιατί το show για αυτό το αποτέλεσμα που βγάζουν στο ring δεν σε νοιάζει αν αυτή ή μπουνιά είναι ψεύτικη ή αληθινή.

Είναι ένα έτοιμο σενάριο αλλά έχεις άλλα 70.000 μόνο στο στάδιο να σε κοιτάνε και να πρέπει να υποδυθείς την κατάλληλη ηθοποιία, κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο επειδή εδώ δεν υπάρχει το μοντάζ είναι κάτι σαν το θέατρο.

Ο παλαιστής π.χ όταν πέσει από την σκάλα είναι σίγουρο ότι θα πονέσει το θέμα είναι πως ξέρει πως θα πέσει (π.χ θα πέσει με την πλάτη και όχι με το κεφάλι) δηλαδή λειτουργεί σαν κομπάρσος.

Όλοι είναι στο κόλπο μέχρι και οι εικονολήπτες και οι οπερατέρ αλλάζουν τα πλάνα την κατάλληλη στιγμή.

Αν θέλεις αληθινό ξύλο πας να δεις ufc ή kick boxing και όχι wwe.

Και το πορνό είναι ψεύτικο & σεναριογραφημένο αλλά εκεί δεν έχετε πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Και το πορνό είναι ψεύτικο & σεναριογραφημένο αλλά εκεί δεν έχετε πρόβλημα

Επιτυχημένα πορνό είναι αυτά που έχουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού... Κάποτε έκαναν τρυφερό έρωτα δύο ηθοποιοί, τώρα αν δε γίνει παρτούζα στην αιθούσα συνεδριάσεων του ΟΗΕ με συμμετοχή αριανών και της κιβωτού του Νώε, είναι απλά ακόμα ένα πορνό. 

Δημοσ.

Επιτυχημένα πορνό είναι αυτά που έχουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού...

Χαχαχα σαν τις ελληνικες ενα πραγμα, τι ωρα ειναι ? Δεν εχω ρολοι, ε κατσε να σε γ#@#σω :P

Δημοσ.

Μετά την Αttitude Εra και τον Ώστιν-ΗΗΗ-Ρόκ κτλ έχει πέσει πάρα πολύ το WWE, ειδικά τότε στην Ελλάδα γινόταν χαμός ενώ τώρα δεν ασχολείται κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά την Αttitude Εra και τον Ώστιν-ΗΗΗ-Ρόκ κτλ έχει πέσει πάρα πολύ το WWE, ειδικά τότε στην Ελλάδα γινόταν χαμός ενώ τώρα δεν ασχολείται κανείς.

Ξεχασες το τουτι φρουτι χαχαχα :P

Δημοσ.

http://lordofrings.gr/index.php?mid=news_details&newsID=13975&news_ctgID=0&view=kick

το Raw που θα προβληθεί την Δευτέρα (14/4) θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του και θα μοιάζει με το αντίστοιχο του Eddie Guerrero.

Eπίσης, την Τετάρτη θα προβληθεί στο WWE Network και ένα αφιέρωμα με τίτλο «Warrior: The Ultimate Legend».

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...