Προς το περιεχόμενο

Το Galaxy S5 από σήμερα στα ράφια των καταστημάτων


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε 125 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ξεκινάει από σήμερα το ντεμπούτο της πέμπτης γενιάς της σειράς Galaxy S της Samsung η οποία αναμένεται να είναι το best seller smartphone της εταριείας και για τη φετινή χρονιά.Το Galaxy S5 το οποίο είδαμε από κοντά στη Βαρκελώνη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του, διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με Full HD ανάλυση. Αναμένεται να είναι από τα πιο γρήγορα smartphones με βάση το Snapdragon 801 SoC της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5 GHz ο οποίος συνοδεύεται από 2 GB RAM.

 

Σημαντική αναβάθμιση υπάρχει στην κάμερα η οποία πλέον διαθέτει ανάλυση 16MP με δυνατότητα πολύ γρήγορου autofocus σε μόλις 0.3 δευτερόλεπτα. Μέσω λογισμικού ο χρήστης μπορεί να εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία της φωτογραφίας, θαμπώνοντας όλο το υπόλοιπο μέρος, μια δυνατότητα που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές smartphone.

 

Για πρώτη φορά, ένα μοντέλο της σειράς Galaxy S διαθέτει προστασία από το νερό και συγκεκριμένα για 30 λεπτά σε βάθος έως ένα μέτρο. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο αισθητήρας μέτρησης των καρδιακών μας παλμών που βρίσκεται κάτω από την κάμερα στο πίσω μέρος, καθώς και ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που δίνει πρόσβαση στη συσκευή ως ένας διαφορετικός τρόπος κλειδώματος.

 

Το Galaxy S5 στηρίζεται στο Android 4.4.2 KitKat και θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα (Copper Gold, Charcoal Black, Shimmery White και Electric Blue) και κοστολογείται στα €759. Παράλληλα με τη διάθεση του, η Samsung κυκλοφορεί τη νέα έκδοση του smartwatch, το Gear 2 με τιμή €299.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

εύλογα το s4 και το s5 δεν έκαναν και δεν θα κάνουν θραύση, δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω αυτό που μόλις διάβασα από κάποιον που λέει 'Ποια η διαφορά ανάμεσα σε nexus και galaxy?' . Άνθρωπε μου καλύτερα να πεις ποια είναι η ομοιότητα, διότι η διαφορά στα χρώματα, στην κάμερα και σε άλλα σημεία μπορούν να την αντιληφθούν και οι ποιο άσχετοι.  Τουλάχιστο να έλεγες για το g2, η κανα htc one τότε θα'λεγα πως συγκρίνονται. Αν είναι δυνατό. 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι ειναι ετσι χαλια το πισω μερος του ??

πολυ ρετρο σχεδιαση μου κανει...

μονο 2gb ram και 759€ ??? πφφφ...

μαλλον το s4 θα κανουν best seller με αυτα που κανουν...

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αυτούς που ασχολούνται με το άθλημα ξέρουν ότι σε 3 μήνες θα είναι 450-500.

Δεν είναι κακό οι early adopters να χρηματοδοτούν το R&D και το μάρκετινγκ των εταιριών.

 

Για τη συσκευή θα πω ότι είναι μια καλή αναβάθμιση αλλά για όποιον έχει ναυαρχίδα της προηγούμενης χρονιάς δεν είναι απαραίτητη.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουαου hansaplast σε νέον χρώμα 750ε. Για όσους το θέλουν ακόμα σε λίγους μήνες η τιμή θα πέσει στα 400 ευρώ στο Skroutz. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κλειδώνουμε και σε λίγους μήνες που θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα (μη) πωλήσεων, ξεκινάμε δυναμικά το τρολάρισμα. Άκου 759...

Σε λιγους μηνες η τεχνολογια που χρησιμοποιει θα ειναι "παρωχημενη" (εννοωντας θα εχει βγει κατι πιο καινουργιο), και αρα φτηνοτερη, αρα η παραγωγη θα ειναι φτηνοτερη, αρα και το κινητο θα ειναι φτηνοτερο. Λογικη ακολουθια των πραγματων για ολα τα τεχνολογικα προιοντα

 

Σαφεστατα παιζει ρολο και η ζητηση-προσφορα, αλλα οταν μιλαμε για samsung που μπορει να παραγει εκατομμυρια κομματια για πλακα, ε δεν παιζει και τοσο ρολο. Αλλωστε αυτη η τιμη στους τρελαμενους στοχευει

 

Αnyways, η συσκευη ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν στοχευει σε κατοχους s4, ακομα και αν σου περισσευουν. Θα ελεγα δεν στοχευει καν σε κατοχους s3, μιας και θα ηταν πιο σοφη κινηση να το πουλησεις και να παρεις ενα s4 (αν θες να παραμεινεις σε samsung that is). 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιμένω πως και πως σε καμία εβδομάδα με μήνα το πολύ κάποια τρωκτικο-άρθρα τύπου 30.000.000 πωλήσεις του s5 μέσα σε 1,6 νανοδευτερόλεπτα και άλλα τέτοια γραφικά. το s4 δικαίως έκανε τρελή θραύση και θα συνεχίσει να κάνει μετά το facelift του.άντε τώρα να πέσει η τιμή του note 3 και άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...