Thessalonikios200 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπερα . Λοιπον σκεφτομαι να παρω καποια προϊοντα της BMXX αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως. Ποια ειναι η αποψη σας ; κανουν δουλεια ; Να αγορασω αφοβα ;
deesnider Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα . Λοιπον σκεφτομαι να παρω καποια προϊοντα της BMXX αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως. Ποια ειναι η αποψη σας ; κανουν δουλεια ; Να αγορασω αφοβα ; δεν υπαρχει κανεις ;;;;; ;;;; Ε, απ' ό,τι φαίνεται, δεν την ξέρει κάποιος. Πού είναι το τόσο περίεργο; Τόσο διάσημο brand name είναι; Παρεμπιπτόντως, τα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης στο google, παραπέμπουν σε ποδήλατα... ...Μήπως όμως γνωρίζεις εσύ λεπτομέρειες; Λέω εγώ τώρα...
leonidas_fs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Είναι πολύ γνωστή εταιρεία στον χώρο του body building αλλα αναλόγως τι θες να κάνεις και τι θες να πετυχεις!
Thessalonikios200 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Είναι πολύ γνωστή εταιρεία στον χώρο του body building αλλα αναλόγως τι θες να κάνεις και τι θες να πετυχεις! ελα πατριδα μου. Λοιπον... θελω να παρω πρωτεινη , κρεατινη και cla . ΤΙ λες ;; Ε, απ' ό,τι φαίνεται, δεν την ξέρει κάποιος. Πού είναι το τόσο περίεργο; Τόσο διάσημο brand name είναι; Παρεμπιπτόντως, τα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης στο google, παραπέμπουν σε ποδήλατα... ...Μήπως όμως γνωρίζεις εσύ λεπτομέρειες; Λέω εγώ τώρα... βρε φιλε τι λες ;;; Προκειται για εταιρεια διατροφικων προιοντων !
Thessalonikios200 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μια χαρά είναι πάρε. Δοκιμασμενη απο εσενα φιλε ;
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Χιλιάδες εκεί έξω. Δεν πέθανε κανείς, μερικοί καταφέραν να φτιάξουν και σώμα. Πάντως έχει πλάκα που δεν ξέρεις τι προιόντα να πάρεις, αλλά θα πάρεις BMXX. Πάρε μια πρωτείνη , μια κρεατίνη, ω3 αν έχουν, μερικά BCAAs και είσαι κομπλέ.
leonidas_fs Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ελα πατριδα μου. Λοιπον... θελω να παρω πρωτεινη , κρεατινη και cla . ΤΙ λες ;; Πως κατέληξες οτι πρέπει να πάρεις κρεατίνη; Θέλεις να κάνεις σώμα στυλ body building? Σαν εταιρεία είναι αρκετά καλή, απλα είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψην πρωτού προχωρήσεις. Εγω αυτό που έκανα στην αρχή ήταν πολύ διάβασμα και μετα πήγα σε personal και του είπα τι ακριβώς θέλω να κάνω. Γνώμη μου είναι να πας σε κάποιον ειδικό και να του πεις θέλω να κάνω αυτο - αυτο και αυτό. Θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα για το τι πρέπει να κάνεις-πάρεις!
Thessalonikios200 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μια χαρά είναι πάρε. Γεια σου Dragon,ευχαριστω φιλε θα παω σημερα να παρω . Εβαλα καποια κιλα λογο νηστειας και θελω να τα χασω σε 2 μηνες. Χιλιάδες εκεί έξω. Δεν πέθανε κανείς, μερικοί καταφέραν να φτιάξουν και σώμα. Πάντως έχει πλάκα που δεν ξέρεις τι προιόντα να πάρεις, αλλά θα πάρεις BMXX. Πάρε μια πρωτείνη , μια κρεατίνη, ω3 αν έχουν, μερικά BCAAs και είσαι κομπλέ. Ελεγα να παω σε CLA για γρηγορο χασιμο λιπους,τι λες ; Πως κατέληξες οτι πρέπει να πάρεις κρεατίνη; Θέλεις να κάνεις σώμα στυλ body building? Σαν εταιρεία είναι αρκετά καλή, απλα είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψην πρωτού προχωρήσεις. Εγω αυτό που έκανα στην αρχή ήταν πολύ διάβασμα και μετα πήγα σε personal και του είπα τι ακριβώς θέλω να κάνω. Γνώμη μου είναι να πας σε κάποιον ειδικό και να του πεις θέλω να κάνω αυτο - αυτο και αυτό. Θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα για το τι πρέπει να κάνεις-πάρεις! θελω να φτιαξω μυς λιγο πιο γρηγορα οποτε η κρεατινη σιγουρα κανει δουλεια-την δοκιμασε φιλος και σε 2 μηνες ανεβηκε αρκετα κιλα ( απο 70 κανει ανετα 100 παγκο)
itsgosu Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 πως διαόλο συμβαδίζουν νηστεία με κρεατίνες και θέλω να ανεβάσω κιλά στο πάγκο μόνο ένας προβληματικός εγκέφαλος θα μπορούσε να το επιτρέψει.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Γεια σου Dragon Dakon ,ευχαριστω φιλε θα παω σημερα να παρω . Εβαλα καποια κιλα λογο νηστειας και θελω να τα χασω σε 2 μηνες. Ελεγα να παω σε CLA για γρηγορο χασιμο λιπους,τι λες ; θελω να φτιαξω μυς λιγο πιο γρηγορα οποτε η κρεατινη σιγουρα κανει δουλεια-την δοκιμασε φιλος και σε 2 μηνες ανεβηκε αρκετα κιλα ( απο 70 κανει ανετα 100 παγκο) CLA clain main. Δεν αξίζει τον κόπο. Η κρεατίνη δίνει ΒΑΡΙΑ ένα 2-5% στις επιδόσεις, ΒΑΡΙΑ επαναλαμβάνω. Κάτι άλλο παίζει και συνήθως είναι η σκληρή προπόνηση και το σοβάρεμα. Whey Protein, creatine monohydrate, ω3. Μείνε σε αυτά για αρχή και διάβασε περισσότερο. Είσαι αρχάριος , φαίνεται, δε σου λέω να μην πάρεις, αλλά πάρε με τα μάτια ανοιχτά και με γνώση. Όχι τυφλά και ότι ναναι.
kostionalist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Με γυμναστικη, διατροφη και μια πρωτεινη εισαι κομπλε...τα παραπανω ειναι περιττα εκτος αν εχεις αλλους σκοπους απο το να φτιαξεις σωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα