Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αμα θελεις συλλογη για να θυμασαι,αγορασε απο εξωτερικο φιγουρες ή αντιστοιχα αντικειμενα(μεχρι και poster στυλακι ξερω γω)

πχ για bioshock

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180205114023&SearchText=bioshock

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xbioshock.TRS0&_nkw=bioshock&_sacat=0

Η αλλιως αγορασε ψηφιακα και εκτυπωσε μονος σου το εξωφυλλο και αγορασε αδεια dvd και φτιαξε κουτατη εκδοση μονος σου.

Και εγω εχω κοψει το κουτατο παρα μονο σε ξεχωριστες περιπτωσεις τυπου Witcher,Blizzard games,rockstar ή limited τυπου Life is strange ή steelbook.

Ναι πολύ σωστος εδώ ειδικά για φιγούρες έχω στο πρόγραμμα να τσιμπήσω μερικές από αγαπημένα παιχνίδια σε λογικές τιμές πάντα. Για τα κουτιά είναι μανούρα η διαδικασία και εφόσον έχει ίδια τιμή κλειδί με physical πάντα θα προτιμαω το physical αρκεί να υπάρχει επιλογή δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. 

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι πολύ σωστος εδώ ειδικά για φιγούρες έχω στο πρόγραμμα να τσιμπήσω μερικές από αγαπημένα παιχνίδια σε λογικές τιμές πάντα. Για τα κουτιά είναι μανούρα η διαδικασία και εφόσον έχει ίδια τιμή κλειδί με physical πάντα θα προτιμαω το physical αρκεί να υπάρχει επιλογή δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. 

Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν σε κατευθυνουν αυτοι οπως θελουν.Απλα ο κοσμος στο pc gaming εδω και χρονια εχει περασει στο ψηφιακο,γιαυτο το λογο και steam sales,humblebundle,κλειδαδικα κλπ ειναι που τραβανε ολο τον κοσμο.Επισης αρκετα παιχνιδια βγαινουν κατευθειαν ψηφιακα(βλεπε το προσφατο Hellblade)εκει τι θα κανεις?

και στο ps4 μονο σε digital βγηκε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Απλά θα ήθελα να είχα την επιλογή. Εφόσον οι τιμές είναι ίδιες με παλιότερα που έπερνες κάτι χειροπιαστό βρήκαν την ευκολία τώρα να δίνουν αέρα με τιμές όπως παλιότερα. Το hellblade δεν το έχω παίξει και όντως τώρα είδα δεν υπάρχει skroutz καθόλου λογικά θα περιμένω κάποιο sale κάτω από 20 ευρώ να το πάρω. Γενικά μπορεί να παίξω παιχνίδια από το θείο και αργότερα να τα αγοράσω σε τιμή που πιστεύω ότι αξίζει απλά για να στηρίξω τους developers. Αλλά 40 50 ευρώ αρνούμαι να δώσω για παιχνίδια. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Απλά θα ήθελα να είχα την επιλογή. Εφόσον οι τιμές είναι ίδιες με παλιότερα που έπερνες κάτι χειροπιαστό βρήκαν την ευκολία τώρα να δίνουν αέρα με τιμές όπως παλιότερα. Το hellblade δεν το έχω παίξει και όντως τώρα είδα δεν υπάρχει skroutz καθόλου λογικά θα περιμένω κάποιο sale κάτω από 20 ευρώ να το πάρω. Γενικά μπορεί να παίξω παιχνίδια από το θείο και αργότερα να τα αγοράσω σε τιμή που πιστεύω ότι αξίζει απλά για να στηρίξω τους developers. Αλλά 40 50 ευρώ αρνούμαι να δώσω για παιχνίδια. 

Μην το κανεις αυτο. Απλα περιμενε να πεσουν. Ετσι και αλλιως ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα games που δεν τα εχεις αγγιξει ακομα :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, firepc είπε

Μην το κανεις αυτο. Απλα περιμενε να πεσουν. Ετσι και αλλιως ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα games που δεν τα εχεις αγγιξει ακομα :)

Οτι έχω έχω αν κάτσω να ασχοληθώ θα παίξω αρκετές ώρες αλλά μπορεί και να έχω 1 2 μήνες χωρίς να αγγίξω κανένα παιχνίδι. Κυρίως τα παιχνίδια που πληρώνουμε τα λιώνουμε δεν έχει νόημα το ατελείωτο κατέβασμα και να παίζεις μισή ώρα και σβήσιμο. Απλά αν καίγομαι για κάποιο παιχνίδι και έχει 50 60 δεν γίνεται και αλλιώς. Γνωρίζω ότι δεν είναι σωστό όμως και το έχω ελλατωσει πολύ το κατέβασμα παιχνιδιών όταν αξίζει ένα παιχνίδι χαίρεσαι να δώσεις τα χρήματα σου να στηρίξεις τους developers. Για αυτό θέλω την επιλογή του physical. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hitman69 είπε

απλησιαστες γραφικαρες...

Ryse_2018_02_08_21_59_43_415.jpg

Ryse_2018_02_08_22_01_28_293.jpg

Ryse_2018_02_08_22_02_02_599.jpg

Το ριχο gameplay και η μικρη διαρκεια το χαντακωσαν....κριμα....

Πιο παιχνίδι είναι το παραπάνω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι το Ryse son of ROme της CryteK.... στον οπτικο τομεα τα σαβουριαζει ολα.... 

Επεξ/σία από hitman69
  • Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα ευκαιρία να του ρίξω μια ματιά αναμφίβολα έχει πολύ όμορφα γραφικά. Αναμένω και το καινούριο παιχνίδι της crytec hunt showdown πιστεύω να μας εκπλήξει ευχάριστα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...