saxos55 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Τι λες τώρα! Δεν έχω ανοίξει καν το link ακόμα να δω reviews κτλ αλλά μιλάμε για τρελή έμπνευση!
Tobajara Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, Despotas είπε Κυκλοφόρησε από Early Access προχτές το παρακάτω διαμάντι: http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/ 19 λεπτά πριν, saxos55 είπε Τι λες τώρα! Δεν έχω ανοίξει καν το link ακόμα να δω reviews κτλ αλλά μιλάμε για τρελή έμπνευση! Απλά δε βρίσκω λόγια... Σαν παιχνίδι φαίνεται η μετριότητα η ίδια, αλλά απλά και μόνο για την καλτίλα και τη χαρά να παίζω με αυτούς τους δύο θα τιμηθεί. Απλά ήθελα να είναι ΟΛΟ γουέστερν γιατί έτσι, το όνομά μου είναι Τρινιτά! 2
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Despotas είπε Κυκλοφόρησε από Early Access προχτές το παρακάτω διαμάντι: http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/ Επαιξα 3 πίστες σήμερα.Πολύ καλό! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Now Belgium declares loot boxes gambling and therefore illegal Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Το περιμένουμε πως και πως λογικά θα είναι έπος όπως τα προηγούμενα.
noFEARgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Σιγα το επος που ηταν το δευτερο. Το σεναριο/στορυ πρεπει να φτιαξουν ειναι απαραδεκτο, σαν gameplay ειναι καλο . 1
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σιγα το επος που ηταν το δευτερο. Το σεναριο/στορυ πρεπει να φτιαξουν ειναι απαραδεκτο, σαν gameplay ειναι καλο . Το απόλαυσα και αυτό μου φτάνει. Έχει story αντάξιο της ονομασίας tomb raider μην περιμένετε κάτι διαφορετικό και στο τρίτο. Είχε το δραματικό στοιχείο το μυστήριο σε όλο το παιχνίδι τι άλλο να προσθέσουν. Επειδη τελείωσα και το dlc που είσαι στο σπίτι και εκεί μαθαίνεις πάρα πολλά για την οικογένεια της Lara. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Heybro
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Αδυνατώ να συνδέσω το όνομα Tomb Raider με καλο story. Το TR ήταν πάντα exploration, puzzle solving. Αυτό δεν είναι πια TR (hence the reboot), είναι Uncharted clone με female lead, φυσικά είναι παρα πολύ καλός κλώνος προς το gameplay αλλα μέχρι εκεί, imho ofc.
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μπορεί να σταματήσει η μόδα με τη λέξη έπος; Λυπηθείτε πια αυτή τη δύστυχη λέξη που έχει χάσει το νόημά της. Μέχρι και το Mafia III έχω δεί να αποκαλούν έπος. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Θέλω ray-traced GI κλπ..Και λίγο καλύτερο story..Κατά τα άλλα bring it on !
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε είναι Uncharted clone με female lead Αυτο ισχυει?Αν και δεν εχω Playstation ακομα να παιξω Uncharted τα TR δεν ειχαν ξεκινησει ολο αυτο το σκηνικο πολλα χρονια πιο πριν? Το οτι το uncharted συμφωνα με τα λεγομενα του κοσμου που το εχουν παιξει ειναι παιχνιδαρα και μετα βγαινει ενα νεο TR πως το κανει κλωνο?Απλα στην προκειμενη περιπτωση ο κλωνος (Uncharted) ειναι πολυ καλυτερος απο τα νεα TR...Χανω κατι?
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτο ισχυει?Αν και δεν εχω Playstation ακομα να παιξω Uncharted τα TR δεν ειχαν ξεκινησει ολο αυτο το σκηνικο πολλα χρονια πιο πριν? Το οτι το uncharted συμφωνα με τα λεγομενα του κοσμου που το εχουν παιξει ειναι παιχνιδαρα και μετα βγαινει ενα νεο TR πως το κανει κλωνο?Απλα στην προκειμενη περιπτωση ο κλωνος (Uncharted) ειναι πολυ καλυτερος απο τα νεα TR...Χανω κατι? Το tomb raider ειναι πολυ ανωτερο του uncharted. Εχω παιξει τα 3 πρωτα uncharted απο 2 φορες πιο linear πεθαινεις και απο κλισε αλλο τιποτα. Απλα η naughty dog ξερει να το πουλαει σε οσο καλυτερο περιτυλιγμα γινεται. 1 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ισχύει. Τα TR όπως και είπα ήταν exploration και puzzle solving, τα παλιά. Το Uncharted έχει ελάχιστα από αυτά τα στοιχεια, φυσικά με την πάροδο του χρόνου βάλανε περισσοτερους και καλύτερους γρίφους, ειδικά στο τελευταίο που είναι και λίγο πιο open. Παρόλα αυτά το TR δεν είχε ιδιαίτερο shooting ενώ το Uncharted είναι focused στο shooting. Το TR reboot ξέχασε ότι το έκανε γνωστό και πάτησε στο Uncharted recipe με focus στο shooting. Για αυτό το λόγο το λέω και κλώνο. Απλά το Uncharted δεν είχε ποτε συναγωνισμό στο είδος και για αυτό πιστεύω το γύρισαν, και εννοείτε φυσικά πιο casual για την μάζα Επίσης μην ξεχνάς ότι η Microsoft προσπάθησε να το κάνει exclusive αλλα πήρε τα τέτοια της. Η ND δεν πιάνετε από πουθενά. Ελπίζω να ήμουν σαφείς 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Το tomb raider ειναι πολυ ανωτερο του uncharted. Εχω παιξει τα 3 πρωτα uncharted απο 2 φορες πιο linear πεθαινεις και απο κλισε αλλο τιποτα. Απλα η naughty dog ξερει να το πουλαει σε οσο καλυτερο περιτυλιγμα γινεται. Γελάνε και οι πέτρες έχεις χάσει την μπάλα παίζοντας κάθε μέρα και άλλο game, αλλα δεν θα βγω offtopic για trolιες. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις