Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το γραψω, αλλα μολις εμαθα οτι πεθανε ο TotalBiscuit :( 

Πραγματικά κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι. Και σε αυτό που έκανε ήταν από τους καλύτερους....

• Like 4
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το γραψω, αλλα μολις εμαθα οτι πεθανε ο TotalBiscuit :( 

Ο ανθρωπος που μου εμαθε το StarCraft, WoW, και ποσα ακομα, ενας απο τους καλυτερους κριτικους για μενα και πολυ νεος 

Δεν συμφωνούσα με την άποψή του πάντοτε, αλλά είχα δει αρκετά βίντεο του. Κωλοαρρώστεια... :(

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν συμφωνούσα με την άποψή του πάντοτε, αλλά είχα δει αρκετά βίντεο του. Κωλοαρρώστεια... :(

και μολις πριν λιγο καιρο ειχε ανακοινωσει οτι θα σταματησει να στριμαρει επειδη τον κουρασαν οι θεραπειες που εκανε

ουτε εγω συμφωνουσα παντα, αλλα ειχε πολυ καλο content και προσεγμενο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ δυσάρεστα νέα, θα μου λείψουν τα βιντεάκια του. Είχε πολύ προσεγμένο περιεχόμενο.. Κρίμα να φεύγει τόσο νέος...

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1
Δημοσ.

Κρίμα, όπως και να το κάνουμε. Δεν παρακολουθώ casters γενικά αλλά το περιεχόμενό του ήταν από τα πιο προσεγμένα και ενημερωμένα. Τίμιος και με άποψη.

Και, όπως ειπώθηκε παραπάνω, κωλοαρρώστια.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι συμβαίνει στο ***το steam? δεν μπορώ να λάβω κωδικούς και sms στο κινητό και δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου

τι σκατά κάνουν οι άμπαλοι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...