Despotas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το Last Remnant της Square Enix αφαιρείται από digital και physical sales στις 4/9: https://www.rockpapershotgun.com/2018/08/24/the-last-remnant-removal-in-september/ https://steamcommunity.com/games/23310/announcements/detail/1709566654679120493 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Despotas
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Να πώ κι εγώ την χαζομάρα μου: το νέο Pes2019 που μόλις κυκλοφόρησε το ντέμο είναι ότι πιο απίθανο έχω πιάσει σε ποδοσφαιράκι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Remedy is working on a third unannounced game
SakafliaC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Federacion είπε Να πώ κι εγώ την χαζομάρα μου: το νέο Pes2019 που μόλις κυκλοφόρησε το ντέμο είναι ότι πιο απίθανο έχω πιάσει σε ποδοσφαιράκι. Χάσανε τα δικαιώματα από πολλές ομάδες πάλι δυστυχώς. Αλλά σα gameplay τι λέει, για δώσε καμιά πληροφορία, γιατί το FIFA κλασικά είναι απαίσιο.
Masma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Χάσανε τα δικαιώματα από πολλές ομάδες πάλι δυστυχώς. Αλλά σα gameplay τι λέει, για δώσε καμιά πληροφορία, γιατί το FIFA κλασικά είναι απαίσιο. Απλα το Fifa πήρε και champions league και λεω προς τα εκεί να πάω. Από τα περσινά δεν μου άρεσε κανένα ιδιαίτερα σαν gameplay
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Η δουλεία της ΚΟΝΑΜΙ έχει χαζέψει πολύ κόσμο φέτος.. Απλά δοκιμάστε το demo και κρίνεται μόνοι σας. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει.
firepc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 με το που ερθει ο Fifa, o pro παει στον παγκο
panagiotis54 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 physics engine και διαιτησια που πανε μαζι....stamina....fouls...τραυματισμοι...shoots...ηχος/σχολιασμος/ατμοσφαιρα....online που ειναι για κλαματα...μερικα απο τα προβληματα που εχει για 10η συνεχομενη χρονια το προ....ε που θα παει καποια στιγμη θα τους δωσετε αρκετα λεφτα ωστε να αποφασισουν να φτιαξουν και τιποτα....επισης οταν παιζεις το πρωι δεν βλεπεις το τοπι στο ντεμο σε συγκεκριμενα σημεια...απο την αλλη εχεις το αθλιο φιφα....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
SakafliaC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το ένα είναι ποδοσφαιράκι το άλλο είναι simulator.
firepc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 σιγα ποσο sim ειναι και το φιφα.. Το φιφα το καναν ετσι για να μπει στα esports Αλλιως θα κερδαγε τα ματς και η κουτση μαρια
p4n0s86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Οι περισσότεροι θεωρούν το PES πιο sim και το FIFA arcade, όχι το ανάποδο. Συμφωνώ με αυτή την άποψη, εμένα που μου αρέσουν τα sim το PES φαίνεται πολύ καλύτερο στα μάτια μου, σε αντίθεση με το FIFA που έχει τόσο γρήγορο ρυθμό που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Το αντίθετο συμβαίνει με αυτούς που θέλουν διασκέδαση, βλέπουν το PES αργό και βαρύ, ενώ δεν ισχύει. Επίσης και τα 2 έχουν δικό τους νήμα στο φόρουμ, ας μη συζητάμε εδώ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Επίσης και τα 2 έχουν δικό τους νήμα στο φόρουμ, ας μη συζητάμε εδώ Αυτό. Μπορείτε να μιλήσετε για Pro ή για Fifa, ακόμα και για σύγκριση μεταξύ τους σε χαλαρό ύφος και ήπιους τόνους στα αντίστοιχα θέματα που έχουμε (Pro 2019, FIFA 19). Όχι εδώ, και όχι με διάθεση για τσακωμό. 2
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 ωωωχ.. https://edition.cnn.com/2018/08/26/us/jacksonville-madden-shooting/index.html
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, KilliK είπε ωωωχ.. https://edition.cnn.com/2018/08/26/us/jacksonville-madden-shooting/index.html Ναι, χτες τέτοια ώρα το συζητάγαμε με έναν φίλο, που δεν είχαν βγάλει λεπτομέρειες ακόμα. Κυκλοφορεί και το βίντεο στο YT την ώρα που γίνεται ο αγώνας στο Twitch και αρχίζουν οι πυροβολισμοί. (χωρίς θολούρες, αλλά με το που εμφανίζεται το laser pointer πάνω στον έναν παίχτη -που σκοτώθηκε- η κάμερα κλείνει και μετά ακούγονται οι πυροβολισμοί, φωνές, κλπ) Στο Reddit του Madden είχε επίσης που έγραψαν διάφορα topics περί αυτού του συμβάντος. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από GhostRiderLSOV 1
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 ναι, το δα το βιντεο, ανατριχιαστικο. περιμενα παντως οτι θα συνεβαινε αυτο καποια στιγμη, ειτε σε καποιο esports event, ειτε σε καποια comiccon, ετσι οπως ειναι η κατασταση στις ΗΠΑ ηταν θεμα χρονου. τωρα μενει να δουμε πως θα το κανιβαλισουν το θεμα τα μηντια και οι πολιτικοι. την ΕΑ παντως την βριζει η gaming κοινοτητα για ελλειψη ασφαλειας, παρολο που δεν ηταν υπευθυνη για το εβεντ. φαντασου τωρα να παιζανε κανα CSGO αντι για rugby πως θα ηταν η αντιδραση τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις