tommybertsen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Κακό δικό τους που ανεβάζουν παιχνίδια που έχουν ατμό 😛
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Κακό δικό τους που ανεβάζουν παιχνίδια που έχουν ατμό 😛 Πάντως το Metro Exodus το περίμενα πως και πως. Αν τελικά είναι Epic stores exclusive τότε δεν...
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Τι τιμή έχει στο US store σημαντικά χαμηλότερη ; Έπρεπε να έχει -25 % παντού . Βαριέμαι να αλλάζω regions στα κ@λο game launchers /bloatware που μας φορτώνουν .
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Το Metro θα παιχτεί με την γνωστή μέθοδο τώρα και αγορά στο steam του χρόνου. EPIC store για ένα παιχνίδι δεν πρόκειται να βάλω. 6
tommybertsen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Έχω βάλει epic store για το shadow complex που έδινε κάποτε. Το κράτησα για τα free games αλλά μέχρι εκεί. Να πάρω game δίχως cloud saves δίχως discussion forum επίσημα κλπ, δεν παίζει φάση. Ο γνωστός τρόπος αν είναι εφικτό και αγορά σε καλύτερες τιμές next year (μιας και είναι κρίμα να έχω μόνο του αυτό σε άλλο client και τα άλλα δύο στο steam) 1
Sprou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Έχω βάλει epic store και αγόρασα και Metro Let's fight
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ούτε pre-load στο steam.. 1
mike299 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Sprou είπε Έχω βάλει epic store και αγόρασα και Metro Let's fight
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 PC gaming συζήτηση παίδες για να είστε on-topic. Όχι περι πειρατείας και όχι προεκτάσεις και σχόλια για το twitch ή το κάθε (δημοφιλές ή όχι) άτομο που έχει twitch κανάλι. 1
Anuminas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Oποιος θέλει να το παίξει και να στηρίξει τους δημιουργούς, και δεν θέλει περισσότερο το steam από την καθαυτή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει ένα videogame, το παίρνει και στο epic store. To να κατεβάσεις τα κάποια mb του epic store δεν είναι καθόλου δύσκολο:p. Ενα νέο store χρειάζεται να κατέβει, ανέξοδα, όχι να αποκτηθεί νέο pc ή κάποια κονσόλα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Anuminas 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομιζω και εγω οτι πολυ βαση εχουμε δωσει στο θεμα αυτο και παροτι καταλαβαινω τις ενστασεις ολων ε την εποχη του internet ειμαστε. Τωρα αν καποιος θελει να βλεπει τα παντα οργανωμενα σε ενα store τοτε πασο.. Αλλα θα πρεπει να περιμενει.. Εγω ποτε δεν εδινα βαρυτητα σε αυτα, αυτο που κοιταω ειναι να μην εχω θεματα με το store πρωτιστως και αξιοπιστιας. Αυτο απομενει να το δουμε αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κανει κατι κακιστο η Εpic.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την μια μεριά είναι πολύ απλό, άμα το game είναι παρα πολύ καλο το αγοράζεις, δεν έχει σημασία το από που. Από την δίκια μου μεριά αποφεύγω να στηρίζω κακές πολιτικές όσο καλο και να είναι το game γιατί πολύ απλά ως gamer νοιάζομαι για το μέλλον και αγοράζοντας το δεν βοηθάω την κατάσταση, αντίθετος. Από εκεί και πέρα ο καθένας μυαλό έχει και αποφασίζει για την πάρτι του. p.s. τώρα για σχόλια ότι δεν θα αγοράσω το game αλλα θα το παίξω ένταξη απλά ντροπή. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Απλά θεωρώ ότι αυτά είναι συμφωνίες μεταξύ εταιρειών που λίγη σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς. Ο τρόπος βέβαια και η προχειρότητα με την οποία χειρίστηκαν το ζήτημα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, ουσιαστικα αδειαζοντας το steam είναι άσχημος (Αν και το steam έχει κατά καιρούς παρουσιάσει μονοπωλιακές τακτικές και αυτό την πλευρά του). Από κει και πέρα επειδή ακριβώς πρόκειται για gaming γι’ αυτό δεν δίνω τόση βαρύτητα αν μου αρέσει θα το πάρω αν όχι θα μπει σε λίστα αναμονής η γεια σας ο επομενος.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι ok είναι σαν πιστεύεις η "ψήφος" σου θα αλλάξει κάτι αλλα βλέπεις μετά από φιάσκα τύπου ACM, NMS, WD, BFV ο κόσμος μασάει λιγότερο κουτο χόρτο όσο περνάει ο καιρός, τουλάχιστον οι εταιρίες είναι λίγο πιο προσεχτικές. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι ok είναι σαν πιστεύεις η "ψήφος" σου θα αλλάξει κάτι αλλα βλέπεις μετά από φιάσκα τύπου ACM, NMS, WD, BFV ο κόσμος μασάει λιγότερο κουτο χόρτο όσο περνάει ο καιρός, τουλάχιστον οι εταιρίες είναι λίγο πιο προσεχτικές. Οχι η ψηφος μετραει οταν δεν αγοραζεις ενα παιχνιδι δεν διαφωνω εξυπακουεται.. Δεν νομιζω οτι μετραει τοσο στην προκειμενη που προκειται για store για αυτο το ειπα..Καποιοι απλα θα περιμενουν και θα το παρουν μετα σε αλλο store ή με αλλες μεθοδους .. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις