Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε η καλύτερη θα ναι....για lidl μιλάμε....

Δεν ειναι τοσο κακα τα Lidl , ειδικα αν θες να την βγαλεις φτηνα

Μιλαω γενικα , οχι για την συγκεκριμενη προσφορα . Αρνι με 4 ευρω δεν θα επαιρνα κι ας μου το εδινε ο οποιοσδηποτε

Δημοσ.

Ελα ρε, εξαντληθηκε το αρνι @4ευρω; Πως εγινε αυτο;

και εγω εχω παθει σοκ.καθε εβδομαδα εχουν στοκ να φανε και οι κοτες.πως τη πατησανε με αρνια ρε γαμωτο?

Δημοσ.

Έχω θέμα με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Προσπαθώ να το καταπιέσω γενικά, αλλά πολλές φορές (όπως και τώρα) δεν τα καταφέρνω.

πήγαν να αγοράσουν νωπό αρνί στην τιμή των 3,99 ευρώ το κιλό και εκεί τους είπαν ότι είχε τελειώσει και μπορούσαν να αγοράσουν άλλο αρνί (όχι αυτό της προσφοράς) με υψηλότερη τιμή.

Αν είναι δυνατόν να τελειώνει το εμπόρευμα! Ο Ιησούς γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του στα αρνιά και πολλαπλασιάζει μόνο τα ψάρια; Κι αυτοί οι άνθρωποι του Lidl είναι σοβαροί; Έρχεται ο πελάτης να πάρει προϊόν που δεν υπάρχει και του προτείνουν να πάρει κάτι άλλο; Πού ακούστηκε! Ο καλός επαγγελματίας σου λέει "δεν έχω, στα τσακίδια" και περνάει στον επόμενο.

Το υπουργείο σημειώνει στην επιστολή ότι αν δεν ήταν πολλά τα αποθέματα της προσφοράς θα έπρεπε να ενημερώσει σχετικά η εταιρεία τους καταναλωτές

Και εδώ είναι που αντιλαμβάνεται κανείς πόσο τον παίζει το υπουργείο και πόσο όλη αυτή η ιστορία γίνεται για τα μάτια του κόσμου (είναι και το θέμα του αρνιού λίγο λεπτό, βγήκαμε πλέον και στις αγορές, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ).

"Θα έπρεπε να ενημερώσει"; Δηλαδή τι ενημέρωση θα έπρεπε να κάνει;

"Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων"; Αυτό ήδη το κάνουν όλοι για όλα οπότε σίγουρα έγινε.

"Φέραμε 500000 τόνους αρνί"; Πρώτον, αυτό είναι άδικο για τη Lidl γιατί έτσι αποκαλύπτει στον ανταγωνισμό το μέγεθος των εργασιών τους. Δεύτερον, δε λέει απολύτως τίποτα στον τελικό καταναλωτή. Είναι πολλοί οι 500000; Οι 100000; Οι 500; Πότε θα τελειώσουν; Πόσοι πήγαν στο Lidl της γειτονιάς μου; Η απάντηση σε επόμενο επεισόδιο.

Μήπως θα έπρεπε να δημοσιεύσουν μελέτη με heatmap του πόσα αρνιά έχουν και σε ποιά καταστήματα τα πήγαν; Να κάνουν κι ένα smartphone app για να μπορούμε να βλέπουμε τα αποθέματά τους live?

Έλεος.

• Like 6
Δημοσ.

Σωστά αυτά που λες. Επίσης νομίζω πως στο διαφημιστικό έγραφαν πως η εταιρία δε φέρει ευθύνη για τη διαθεσημότητα του προιόντος. Αλλά ο Έλληνας θέλει να κάνει το τσιμπούσι του, θέλει να το κάνει και τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

και να ήθελε το lidl να πουλήσει πολλά αρνιά που θα τα έβαζε; στα ψυγεία του κρεοπωλείου που δεν έχει;

Δημοσ.

Το τζάμπα τσιμπούσι από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Και ο Γερμανός άμα του πεις θες τζάμπα θα πει φέρε.

Το πρόβλημα είναι πως όταν του λένε του Έλληνα ότι τελικά δε μπορείς να κάνεις τζάμπα τσιμπούσι αυτός συμπεριφέρεται σα να μπήκαν στο σπίτι του και του κλέψαν την πίτα μέσα από το φούρνο.

Και μια ρητορική ερώτηση: αυτός που φέτος κάνει καταγγελία αλλά του χρόνου θα ξαναπάει για να πετύχει την προσφορά πώς λέγεται;

• Like 3
Δημοσ.

και εγω εχω παθει σοκ.καθε εβδομαδα εχουν στοκ να φανε και οι κοτες.πως τη πατησανε με αρνια ρε γαμωτο?

Καλα σοβαρα τώρα; Καμια φορά θέλω κανενα εργαλείο (που ειναι καλα και απο τα ελαχιστα πραγματα που παίρνω) και πρεπει να γυρίσω 2-3 καταστήματα για να το βρω το απογευμα της ιδιας ημέρας.

Δημοσ.

Το τζάμπα τσιμπούσι από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Και ο Γερμανός άμα του πεις θες τζάμπα θα πει φέρε.<br><br>Το πρόβλημα είναι πως όταν του λένε του Έλληνα ότι τελικά δε μπορείς να κάνεις τζάμπα τσιμπούσι αυτός συμπεριφέρεται σα να μπήκαν στο σπίτι του και του κλέψαν την πίτα μέσα από το φούρνο.<br><br>Και μια ρητορική ερώτηση: αυτός που φέτος κάνει καταγγελία αλλά του χρόνου θα ξαναπάει για να πετύχει την προσφορά πώς λέγεται;

Σωστος καταναλωτης λεγεται defacer, κατα την αποψη μου.Ειναι γνωστη η τακτικη που ακολουθουν πολλα καταστηματα, που βγαζουν προσφορες σε συγκεκριμενα προιοντα περιορισμενης διαθεσιμοτητας, με σκοπο να προσελκυσουν καταναλωτες στον χωρο τους .

• Like 1
Δημοσ.

Καλα σοβαρα τώρα; Καμια φορά θέλω κανενα εργαλείο (που ειναι καλα και απο τα ελαχιστα πραγματα που παίρνω) και πρεπει να γυρίσω 2-3 καταστήματα για να το βρω το απογευμα της ιδιας ημέρας.

tumblr_inline_mnbtqnCTxF1r70tex.gif

φυσικα και δεν εχουν στοκ.ειχαν κανει ακριβως το ιδιο κολπακι με τις τσιπουρες καμια βδομαδα πριν...

Δημοσ.

Σωστος καταναλωτης λεγεται defacer, κατα την αποψη μου.Ειναι γνωστη η τακτικη που ακολουθουν πολλα καταστηματα, που βγαζουν προσφορες σε συγκεκριμενα προιοντα περιορισμενης διαθεσιμοτητας, με σκοπο να προσελκυσουν καταναλωτες στον χωρο τους.

Εδώ θα διαφωνήσω, γιατί για μένα ο σωστός καταναλωτής εφόσον είναι πεπεισμένος πως η συγκεκριμένη επιχείρηση τον κοροϊδεύει (έφτασε στο σημείο να κάνει καταγγελία ντε) απλά ψωνίζει από αλλού (vote with your money).

Δε θα είχα τίποτα να πω για κάποιον που πάει και δεν ασχολείται με (φαιδρές για μένα) καταγγελίες, ούτε και για κάποιον που καταγγέλει και σταματάει να ψωνίζει απο κει. Αλλά γι' αυτόν που κάνει και τα δύο έχω να πω τα ίδια που λέω για εκείνον που σήμερα καντηλιάζει τη γκόμενα ότι είναι κάρια και αύριο την ξαναθέλει πίσω.

• Like 2
Δημοσ.

Συγνωμη ρε κρατος, στο οτι ταλαιπωρηθηκε ο κοσμος βρηκες να παρεμβεις?

Στο οτι υπαρχει κρεας (οχι μπισκοτα, κ-ρ-ε-α-ς ξαναλεω) με τοσο χαμηλη τιμη, δε σε ψιλιασε να τσεκαρεις ποιοτητα και προελευση?

Θες να μη ταλαιπωρειτε ο κοσμος, κρατος? Φτιάξτου ενα ανθρωπινο συστημα υγειας και τα ξαναλεμε

Χαιρε Κουταβε και Λασση/ Χαιρε Φροσω και Θαναση που λενε κ στα μερη μου

Δημοσ.
slevinkelevra, on 15 Apr 2014 - 4:03 PM, said:

Συγνωμη ρε κρατος, στο οτι ταλαιπωρηθηκε ο κοσμος βρηκες να παρεμβεις?

Στο οτι υπαρχει κρεας (οχι μπισκοτα, κ-ρ-ε-α-ς ξαναλεω) με τοσο χαμηλη τιμη, δε σε ψιλιασε να τσεκαρεις ποιοτητα και προελευση?

Θες να μη ταλαιπωρειτε ο κοσμος, κρατος? Φτιάξτου ενα ανθρωπινο συστημα υγειας και τα ξαναλεμε

Χαιρε Κουταβε και Λασση/ Χαιρε Φροσω και Θαναση που λενε κ στα μερη μου

Eρευνα του ΕΦΕΤ για τα αρνιά του Lidl

http://www.toxrima.gr/erevna-tou-efet-gia-ta-arnia-tou-lidl/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...