Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει π.χ πολύπριζο, που να έχει αντίστροφο Timer και όταν π.χ τελειώσουν 4 ή 10 ώρες να απενεργοποιείται και να σβήνει ότι τροφοδοτεί;

Πεθαίνω για αυτό.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ Sounds like a business trap.

Ποτέ δεν είδα/άκουσα κάτι για τέτοιο κόλπο. Εάν δεν ακουστεί καλύτερη πρόταση, πάω Praktiker από εβδομάδα να δω, και επιστρέφω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Υπάρχει π.χ πολύπριζο, που να έχει αντίστροφο Timer και όταν π.χ τελειώσουν 4 ή 10 ώρες να απενεργοποιείται και να σβήνει ότι τροφοδοτεί;

Πεθαίνω για αυτό.

απλα ανοιγεις το θεμα για να πεις κατι που ουτε εσυ ξερεις τι θες........ετσι λεω........

• Like 1
Δημοσ.

"Αναζητώ το μέσο που θα μου επιτρέψει να φύγω από το μπερδέλο που ζω, και να σβήσει μια ηλεκτρική συσκευή μετά από Fixed χρονικό διάστημα."

Οι παραπάνω μια χαρά το αποκωδικοποίησαν το μήνυμα μου. Ίσως είναι part time decoders όμως. Ή ίσως κατανοούν εκ γενετής ξέρω γω.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πρίζες με προγραμματισμό... Τώρα για timer (πχ να του λες σε 2 ώρες κλείσε) δε ξέρω, αλλά αν ο κατασκευαστής έχει μυαλό, θα το έχει κάνει τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύουν ψηφιακά (παράδειγμα)

Δημοσ.

Πεθαίνω για αυτό.

Αυτό που ψάχνεις λέγεται smart plug. 

Π.χ. δες εδώ και εδώ

Η κύρια χρήση του είναι για να μετράς κατανάλωση. Κάποια προσφέρουν και web interface με scheduling (ίσως τα περισσότερα). Επίσης, τα περισσότερα προσφέρουν web interface για να τα ανοίγεις ή να τα κλείνεις remotely. 

Δημοσ.

Υπάρχουν πρίζες με προγραμματισμό... Τώρα για timer (πχ να του λες σε 2 ώρες κλείσε) δε ξέρω, αλλά αν ο κατασκευαστής έχει μυαλό, θα το έχει κάνει τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύουν ψηφιακά (παράδειγμα)

You are the men.

Φαντάζομαι τα Watt που αναγράφουν είναι τα Watt που μπορούν να σηκώσουν, και επίσης πως μπορούν να δουλέψουν άψογα με πολύπριζο.

Εν τω μεταξύ, μπορώ να επιλέξω από ακριβώς 24 τέτοιες συσκευές οι οποίες απέχουν μεταξύ τους 8€. Πολλές ίδιο pricetag εκ των οποίων η OEM, που είναι η φθηνότερη, μου τα είπε τα specs καλύτερα από όλες & δείχνει και k. Άρα φαντάζομαι τσιμπάω αυτήν.

Δημοσ.

ναι με ταημερ γινεται,,,,

πιο απλα κ πιο ακριβα θα πας στα ειδη κηπου,

εκει υπαρχει εβδμδιαιος χρονοδιακοπτης που ανοιγει για καποια ημερες/ωρα/κ τυχαια για να ....ποτισει...

δηλ. δινει ρευμα σε ενα μοτερ που ποτιζει, εσυ θα το κανεις να κλεινει το ρευμα μετα απο χ λεπτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...