Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Υπάρχει π.χ πολύπριζο, που να έχει αντίστροφο Timer και όταν π.χ τελειώσουν 4 ή 10 ώρες να απενεργοποιείται και να σβήνει ότι τροφοδοτεί;Πεθαίνω για αυτό.
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Yπαρχουν πριζες με χρονοδιακοπτες , αυτο εχω υποψη μου
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ^ Sounds like a business trap.Ποτέ δεν είδα/άκουσα κάτι για τέτοιο κόλπο. Εάν δεν ακουστεί καλύτερη πρόταση, πάω Praktiker από εβδομάδα να δω, και επιστρέφω.Ευχαριστώ!
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Ακριβα, εγω με ενα 30αρι.Η πυρασφαλεια εξτρα βεβαια.
da-vinci Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Υπάρχει π.χ πολύπριζο, που να έχει αντίστροφο Timer και όταν π.χ τελειώσουν 4 ή 10 ώρες να απενεργοποιείται και να σβήνει ότι τροφοδοτεί; Πεθαίνω για αυτό. απλα ανοιγεις το θεμα για να πεις κατι που ουτε εσυ ξερεις τι θες........ετσι λεω........ 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 "Αναζητώ το μέσο που θα μου επιτρέψει να φύγω από το μπερδέλο που ζω, και να σβήσει μια ηλεκτρική συσκευή μετά από Fixed χρονικό διάστημα."Οι παραπάνω μια χαρά το αποκωδικοποίησαν το μήνυμα μου. Ίσως είναι part time decoders όμως. Ή ίσως κατανοούν εκ γενετής ξέρω γω. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Υπάρχουν πρίζες με προγραμματισμό... Τώρα για timer (πχ να του λες σε 2 ώρες κλείσε) δε ξέρω, αλλά αν ο κατασκευαστής έχει μυαλό, θα το έχει κάνει τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύουν ψηφιακά (παράδειγμα)
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 http://www.skroutz.gr/c/1193/prizes.html?keyphrase=%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Υπάρχει π.χ πολύπριζο, που να έχει αντίστροφο Timer και όταν π.χ τελειώσουν 4 ή 10 ώρες να απενεργοποιείται και να σβήνει ότι τροφοδοτεί; Πεθαίνω για αυτό. Αυτό που ψάχνεις λέγεται smart plug. Π.χ. δες εδώ και εδώ. Η κύρια χρήση του είναι για να μετράς κατανάλωση. Κάποια προσφέρουν και web interface με scheduling (ίσως τα περισσότερα). Επίσης, τα περισσότερα προσφέρουν web interface για να τα ανοίγεις ή να τα κλείνεις remotely.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Υπάρχουν πρίζες με προγραμματισμό... Τώρα για timer (πχ να του λες σε 2 ώρες κλείσε) δε ξέρω, αλλά αν ο κατασκευαστής έχει μυαλό, θα το έχει κάνει τουλάχιστον σε αυτά που δουλεύουν ψηφιακά (παράδειγμα) http://www.skroutz.gr/c/1193/prizes.html?keyphrase=%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82 You are the men. Φαντάζομαι τα Watt που αναγράφουν είναι τα Watt που μπορούν να σηκώσουν, και επίσης πως μπορούν να δουλέψουν άψογα με πολύπριζο. Εν τω μεταξύ, μπορώ να επιλέξω από ακριβώς 24 τέτοιες συσκευές οι οποίες απέχουν μεταξύ τους 8€. Πολλές ίδιο pricetag εκ των οποίων η OEM, που είναι η φθηνότερη, μου τα είπε τα specs καλύτερα από όλες & δείχνει και k. Άρα φαντάζομαι τσιμπάω αυτήν.
yioula Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ναι με ταημερ γινεται,,,, πιο απλα κ πιο ακριβα θα πας στα ειδη κηπου, εκει υπαρχει εβδμδιαιος χρονοδιακοπτης που ανοιγει για καποια ημερες/ωρα/κ τυχαια για να ....ποτισει... δηλ. δινει ρευμα σε ενα μοτερ που ποτιζει, εσυ θα το κανεις να κλεινει το ρευμα μετα απο χ λεπτα....
palawiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Eίναι πολύ δύσκολο να κοιτάξεις σε κανα ebay που ξεκινάνε από 10 ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα