gigisoni Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ξερολας: επειδη μοιραστηκα οτι μου ειπαν αυτοι που το εζησαν; Επειδή το γενίκευσες ότι ισχύει για όλους τους βέλγους επειδή έτυχε να στο πει κάποιος. Ξερολογισμός στο μεγαλείο του. ψευτομαγκας: επειδη - πραγματικα δεν ξερω και ουτε με νοιαζει τι θα πει η γενια που στιβει την πετρα- ; Επειδή τα ποσταρίσματά σου μέσα στην ψευτομαγκιά είναι. παρτακιας; επειδη - δεν ξερω καν που το ειδες - ; Βαριέμαι να ψάχνω και να διαβάζω ψευτομάγκικα posts για να το βρω. επισης που να σας ελεγα και τις υπολοιπες ιστοριες [απο την ευρωζονη των 28] που πεσανε στο τραπεζι. Πες τες, γιατί αν τις άκουσες εσύ στο τραπέζι του πάσχα, σίγουρα ισχύουν. Only NOT #γιατονψηφοαπλωςγελαωειρωνικα Γέλα όσο γουστάρεις, ψήφο μην πας να ρίξεις.
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Επειδή το γενίκευσες ότι ισχύει για όλους τους βέλγους επειδή έτυχε να στο πει κάποιος. Ξερολογισμός στο μεγαλείο του. Επειδή τα ποσταρίσματά σου μέσα στην ψευτομαγκιά είναι. Βαριέμαι να ψάχνω και να διαβάζω ψευτομάγκικα posts για να το βρω. Πες τες, γιατί αν τις άκουσες εσύ στο τραπέζι του πάσχα, σίγουρα ισχύουν. Only NOT Γέλα όσο γουστάρεις, ψήφο μην πας να ρίξεις. Ερώτηση Το Βέλγιο ειναι το καινούργιο σου σπίτι; Επίσης Γέλασα με το 'βαριέμαι να ψάχνω...'
gigisoni Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ερώτηση Το Βέλγιο ειναι το καινούργιο σου σπίτι; Επίσης Γέλασα με το 'βαριέμαι να ψάχνω...' Πού κολλάει αυτό; Στο "μου το είπε ο μπατζανάκης του ξαδέρφου μου της θειας του γαμπρού της γκόμενας του θειου που καθήσαμε μαζί στο τραπέζι του πάσχα άρα και ισχύει" για έναν ολόκληρο λαό; Και είπαμε, γέλα όσο θέλεις, ψήφο μην πας να ρίξεις και κάψεις ανθρώπους. Don't feed it. Κι εσύ της λογικής του "το έμαθα από κάποιον άρα γενικεύω για όλους" είσαι; Μπράβο, συζητήσεις υψηλού επιπέδου βλέπω.
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Και εγω συμφωνω να μην ψηφιζει ο viper και χαλασει το γαματο 30 ετες σερι 2
Tenshi Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Κι εσύ της λογικής του "το έμαθα από κάποιον άρα γενικεύω για όλους" είσαι; Μπράβο, συζητήσεις υψηλού επιπέδου βλέπω. Κατ'αρχάς, τσολιά μου (που το Έλληνας το γράφεις με μικρό "ε"),είσαι ανίκανος για συζήτηση επιπέδου (γενικότερα), κάτι που έχεις αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Το γεγονός οτι ήσουν "ανεπαρκής" για τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας και των καταστάσεων που τρέχουν στην τοπική αγορά εργασίας,δέν σου δίνουν σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να ρίχνεις χολή σε όσους έμειναν πίσω,ηθελημένα ή μή. Κανένας δέν σου έδειξε με το δάχτυλο προς τα πού να τραβήξεις,ας έμενες εδώ,να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου τι αξίζεις.Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι οτι "ανεπαρκή" κρίνονται και άτομα που έχουν όντως ταλέντο για να προφέρουν κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τόπο,άλλα οι καταστάσεις δέν τους αφήνουν.Σε ένα μεταναστευτικό κύμα,θα ξεριζωθούν οι δύο άκρες,οι πολύ "καλοί" και οι πολύ "κακοί".Απο τα συμφραζόμενα μέσα στο forum,εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει σε ποια κατηγορία ανήκεις. Εν κατακλείδι,επειδή κατηγόρησες και τον viper οτι δέν ξέρει τι γράφει (περί μπουρδολογίας οι λόγος),παραθέτω κάτι απο έναν παλαιότερό σου παροξυσμό κακοήθειας: Τρείς φορές εριστικός και δυο φορές κωλοτούμπας. Συγχαρητήρια Ενώ εσύ με μία και καλή κατάφερες να γίνεις σπασαρχ..ης. Εις ανώτερα! Είσαι αμετάκλητα εγκλωβισμένος στην κατώτατη βαθμίδα νοητικής επάρκειας. Πάρε λοιπόν ένα κουβάρι να παίξεις...γατάκι Τουλάχιστον εγώ το ρετιρέ το έχω στο κατώτατο επίπεδο, δεν το έχω τελείως ξενοίκιαστο όπως εσύ....και με τέτοια κρίση, δεν βλέπω να το νοικιάζεις ούτε σε 30 χρόνια, χαχαχαχχαχα! Θέλω να πιστεύω οτι βρήκες καλύτερη δουλειά απο λαντζιέρης στο Βέλγιο,άν και δέν το νομίζω... Απάντηση δέν θα λάβεις,οπότε ρούφεν! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μα πως; Δεν εχω την ηλικια σας. Α, επισης δεν ψηφιζω. #idoenjoytheirony Μιας που το ανέφερες, ανήλικος είσαι; Και εγω συμφωνω να μην ψηφιζει ο viper και χαλασει το γαματο 30 ετες σερι Ναι, με την αποχή της ψήφου θα αλλάξει :-P
headbanger Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 το πηρατε το θέμα και το κάνατε σαν τα μούτρα σας. δεν τραβάτε καμιά να σας φύγουν τα χοντρά λέω εγώ.
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Πού κολλάει αυτό; Στο "μου το είπε ο μπατζανάκης του ξαδέρφου μου της θειας του γαμπρού της γκόμενας του θειου που καθήσαμε μαζί στο τραπέζι του πάσχα άρα και ισχύει" για έναν ολόκληρο λαό; Και είπαμε, γέλα όσο θέλεις, ψήφο μην πας να ρίξεις και κάψεις ανθρώπους. Κι εσύ της λογικής του "το έμαθα από κάποιον άρα γενικεύω για όλους" είσαι; Μπράβο, συζητήσεις υψηλού επιπέδου βλέπω. Μπορεις να κανεις συζήτηση υψηλού επιπέδου με έναν true Greek? Και εγω συμφωνω να μην ψηφιζει ο viper και χαλασει το γαματο 30 ετες σερι Δεν ξέρω τι ειναι το 30ετες σερί αλλα φαντάζομαι θα αναφέρεται στα πολιτικά. =] Μιας που το ανέφερες, ανήλικος είσαι; Ναι, με την αποχή της ψήφου θα αλλάξει :-P Τσού και Τσού το πηρατε το θέμα και το κάνατε σαν τα μούτρα σας. δεν τραβάτε καμιά να σας φύγουν τα χοντρά λέω εγώ. Εγω δεν ξέρω τπτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Α, μάλιστα. Έχεις δικαίωμα ψήφου και απέχεις συνειδητά. Ωραίος είσαι εσυ
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Α, μάλιστα. Έχεις δικαίωμα ψήφου και απέχεις συνειδητά. Ωραίος είσαι εσυ Πρεπει όπως και δηποτε να ανήκουμε σε κάποια πλευρά; Γιατι;
Tenshi Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Γιατί αν δεν είσαι με εμάς,είσαι με τους άλλους και αν δέν είσαι με κανέναν,(μας) είσαι άχρηστος. 1
gigisoni Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Κατ'αρχάς, τσολιά μου (που το Έλληνας το γράφεις με μικρό "ε"),είσαι ανίκανος για συζήτηση επιπέδου (γενικότερα), κάτι που έχεις αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Το γεγονός οτι ήσουν "ανεπαρκής" για τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας και των καταστάσεων που τρέχουν στην τοπική αγορά εργασίας,δέν σου δίνουν σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να ρίχνεις χολή σε όσους έμειναν πίσω,ηθελημένα ή μή. Κανένας δέν σου έδειξε με το δάχτυλο προς τα πού να τραβήξεις,ας έμενες εδώ,να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου τι αξίζεις.Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι οτι "ανεπαρκή" κρίνονται και άτομα που έχουν όντως ταλέντο για να προφέρουν κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τόπο,άλλα οι καταστάσεις δέν τους αφήνουν.Σε ένα μεταναστευτικό κύμα,θα ξεριζωθούν οι δύο άκρες,οι πολύ "καλοί" και οι πολύ "κακοί".Απο τα συμφραζόμενα μέσα στο forum,εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει σε ποια κατηγορία ανήκεις. Εν κατακλείδι,επειδή κατηγόρησες και τον viper οτι δέν ξέρει τι γράφει (περί μπουρδολογίας οι λόγος),παραθέτω κάτι απο έναν παλαιότερό σου παροξυσμό κακοήθειας: Θέλω να πιστεύω οτι βρήκες καλύτερη δουλειά απο λαντζιέρης στο Βέλγιο,άν και δέν το νομίζω... Απάντηση δέν θα λάβεις,οπότε ρούφεν! Ανεπαρκής για τα ελληνικά δεδομένα; Ας γελάσω...αν εννοείς ότι τα προσόντα μου ήταν πολλά για τον μισθό της Ελλάδας, θα συμφωνήσω, γιατί έφυγα με μισθό 1500 ευρώ για θέση των 2300 ευρώ καθαρά. Το 2005. Λαντζιέρης να παίρνει 3000 τον μήνα, δύσκολα, ιδίως όταν έχει και πτυχίο αγγλικής/ιταλικής/γαλλικής φιλολογίας. Όσο για τα υπόλοιπα λινκ, το μόνο που αποδεικνύεις εναι το πόσο τρολ είσαι, εκτός αν περιμένεις να απαντώ με σεβασμό σε κάποιον που μόλις του τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει τις προσβολές σε μια ύστατη προσπάθεια να βγει από πάνω. Όχι πουλάκι μου, σεβασμό σε υβρίδια σαν του λόγου σου δεν θα δείξω ποτέ μου. Μπορεις να κανεις συζήτηση υψηλού επιπέδου με έναν true Greek? Συζήτηση υψηλού επιπέδου με επιχειρήματα του στυλ "το άκουσα από κάποιον να λέει κάτι άρα το γενικεύω και ισχύει για όλους"; Αυτό δεν είναι καν συζήτηση, δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και βαριέμαι να την βαρέσω οπότε γράφω μαλακίες να περνά η ώρα είναι.
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Γιατί αν δεν είσαι με εμάς,είσαι με τους άλλους και αν δέν είσαι με κανέναν,(μας) είσαι άχρηστος. Truth. One has spoke it.
Tenshi Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ανεπαρκής για τα ελληνικά δεδομένα; Ας γελάσω...αν εννοείς ότι τα προσόντα μου ήταν πολλά για τον μισθό της Ελλάδας, θα συμφωνήσω, γιατί έφυγα με μισθό 1500 ευρώ για θέση των 2300 ευρώ καθαρά. Το 2005. Λαντζιέρης να παίρνει 3000 τον μήνα, δύσκολα, ιδίως όταν έχει και πτυχίο αγγλικής/ιταλικής/γαλλικής φιλολογίας. Όσο για τα υπόλοιπα λινκ, το μόνο που αποδεικνύεις εναι το πόσο τρολ είσαι, εκτός αν περιμένεις να απαντώ με σεβασμό σε κάποιον που μόλις του τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει τις προσβολές σε μια ύστατη προσπάθεια να βγει από πάνω. Όχι πουλάκι μου, σεβασμό σε υβρίδια σαν του λόγου σου δεν θα δείξω ποτέ μου. gigisoni>προφίλ χρήση>μηνύματα (Ω το κάλος,ώ ο σεβασμός) Πτυχίο φιλολογίας σε 3 ξένες γλώσσες;Θές να μου πείς οτι έχεις βγάλει πανεπιστημιακή σχολή είς τριπλούν;Εκτός και αν τα μπερδεύεις την επάρκεια του Proficiency/Dalf/Celli,οπότε σου δίνω το ελεύθερο για το πώς θα πρέπει να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου. Συνέχισε να διαφημίζεις στο εξωτερικό οτι χειρότερο υπάρχει στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις