xovoli Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Παιδιά καλησπέρα έχω την παραπάνω κεραία και το πρόβλημα μου είναι πως συνδέομαι με το router του OTE αλλά η ταχύτητα που μου δίνη είναι πολύ μικρή που να είναι το λάθος μου άραγε?
jkoukos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ενσύρματα ή ασύρματα συνδέονται οι 2 συσκευές; Αν συνδέονται ασύρματα, πόση είναι η απόστασή τους; Γενικά δώσε περισσότερες πληροφορίες για το στήσιμο του δικτύου σου και πως ελέγχεις την ταχύτητα.
xovoli Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Η απόσταση του router με την TP LINK είναι περίπου 300μ H TP LINK είναι σε λειτουργιά Client και το σήμα που πιάνει είναι 18db Το router μου δίνει περίπου 12 mbps ταχύτητα ενώ εάν συνδεθώ με την tp link η ταχύτητα φτάνει περίπου 1,5mbps
jkoukos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 To router βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου; Την ταχύτητα την μετράς με online τεστ;
apostol1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 χανεις ταχυτητα εξαιτιας της αποστασης και απο εμποδια οπως π.χ. τοιχος αναμεσα στο ρουτερ και στο tp-link.αλλαξε καναλι σε πρωτη φαση να δεις τη ταχυτητα θα εχεις
xovoli Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 την ταχυτητα την μετραω online και τα καναλια τα αλλαξα τα δοκιμασα ολα
kogi4ever Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παρε ενα router ή ενα switcher το οποιο να εχει θυρα για να μπορεις να βαλεις μια κεραια.Αγορασε ενα καλωδιο βγαλε την κεραια εξω και θα εχει καλυτερο σημα και ταχυτητα
apostol1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 μηπως υπαρχουνε εμπoδια?υπαρχει οπτικη επαφη ρουτερ και tp-link
xovoli Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ένας τοίχος και κάτι δεντράκια αυτά τα εμπόδια έχω να φταίει αυτό τη να πω
jkoukos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εσύ με την εξωτερική κεραία μπορείς σε αυτή την απόσταση να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να "μιλήσεις" με τον router. Αυτός ο κακόμοιρος με τις μικρές του κεραίες (αν κιόλας έχει εξωτερικές), πως θα μπορέσει να ξεπεράσει τα ίδια εμπόδια, ώστε ν' ακουστεί το ίδιο καθαρά; Και πάλι καλά να λες που έχεις και ζεύξη, έστω και μ' αυτή την ταχύτητα.. Άλλοι δεν έχουν επαφή πάνω από 50 μέτρα.
jkoukos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 To 11a είναι στους 5GHz. Το TL-WA5210G δεν θα το έβλεπε καν, αφού δουλεύει μόνο σε 11b/g στους 2,4GHz. Αν πάλι ήταν σε 11n, θα το έβλεπε και η σύνδεση θα γινόταν σε 11g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα